- Poruka
- 5.929
Moja stara ko da je doktor nauka a ne domacica...odavno je shvatila da nije moguce da se epidemija virusa javlja svake druge godine....znaci truju nas yebo im pas mater.
Od Kineza do Italije
Od Kanade pa do Španije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja stara ko da je doktor nauka a ne domacica...odavno je shvatila da nije moguce da se epidemija virusa javlja svake druge godine....znaci truju nas yebo im pas mater.
Udarili po penzionerima jer su finansijski najstabilniji.Od Kineza do Italije
Od Kanade pa do Španije
Udarili po penzionerima jer su finansijski najstabilniji.
Tačno " da olakšaju penzione fondove".
Tačno, ciljana populacija.Teorija zavere: podizanje životne granice za penziju, uz svakodnevno stresno iscrpljivanje na poslu od strane nekvalitetnih laktaroša dovodi do očiglednog prestanka potrebe za penzionim fondom jer će ti imunitet opasti pre 50-te godine.
Logoraški uslovi rada a vi tupite kako nije
Pretis opet.Ja to ne činim. Tužilaštvo ima službene ovlasti da to krivično procesuira i bez prijave.
Samo ti preti.Pretnjama, prijavama,će te daleko da dogurate.Ja to ne činim. Tužilaštvo ima službene ovlasti da to krivično procesuira i bez prijave.
Evropski parlamet ima snagu otprilike kao Kanadski institut za proučavanje genocida.Ne ograničavam se "samo na grupe" , postoji i "državni terorizam"kao primer Kina.
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0110_HR.html
, prijavama,će te daleko da dogurate.
Da, ali virus se promenio i ponovo ce...Daj bože, da su u pravu da nema ništa od toga, ali vidiš da ima, ovo sa korona virusom je terorizam. Taj virus je proizveden u laboratoriju.
Jesi li bio u ratu tokom 1992 do 1995 godine? Izgleda muslimani su ti učinili veliku nepravdu u ratu, pa ih toliko mrziš? Je li ti neko od bliže familije poginuo u ratu protiv muslimana?prijavama,će te daleko da dogurate.
Ne verujem! Teoristi se obično identifikuju i iznose svoje ciljeve 'borbe' i aktivnosti! Zamisli šta bi se dogodilo da neka teroristička grupica izjavi da su oni lansirali ovaj virus, pogotovo ako postane još opasniji!? CELI svet bi ih pobio kao pacove!TEMA za razmišljanje?!! Komentar forumaša.
AUTORSKA .
Da, otvara se mogućnost za biološki terorizam koji je mnogo opasniji i po sijanju straha i "terorističke poruke" mnogo efikasniji od klasičnog terorizma. Biološko oružje je jednostavnije i jevtinije za izradu ali efekat je mnogo "žešći". Svet je zaista u opasnosti ako terorizam krene u tom smeru.
Po mojoj teoriji su zapadne kompanije posredno radi svoje (i kineske) pohlepe 'stvorile' uslove u Kini koji su pogodovali nastanku ovoga virusa!Hvala Kinezima za ovaj virus koji ima da sjebe zapadne kompanije. Srbi ce samo biti collateral.
Ne verujem! Teoristi se obično identifikuju i iznose svoje ciljeve 'borbe' i aktivnosti! Zamisli šta bi se dogodilo da neka teroristička grupica izjavi da su oni lansirali ovaj virus, pogotovo ako postane još opasniji!? CELI svet bi ih pobio kao pacove!
Pre će biti da je to malo 'viši' nivo! U prvim ratovima je ginulo mnogo više vojnika nego civila. Vremenom kroz historiju, u ratovima gine procentualno sve VIŠE CIVILA! Razvijamo dalje: Bojni otrovi su izmišljeni za ubijanje i onesposobljavanje vojnika. Sada to primeni na praksu sve većeg postotka stradalih civila!
Po mojoj teoriji su zapadne kompanije posredno radi svoje (i kineske) pohlepe 'stvorile' uslove u Kini koji su pogodovali nastanku ovoga virusa!![]()
To se u 'civilizovanom' svetu ne zove terorizam nego državna politika!Pišemo o državnom terorizmu.
Jesu. Zapadne su kompanije podsticale Kineze da jedu zmije i slepe miseve. To je za njih bilo strano, dok nisu dosli Apple i Nike.Po mojoj teoriji su zapadne kompanije posredno radi svoje (i kineske) pohlepe 'stvorile' uslove u Kini koji su pogodovali nastanku ovoga virusa!![]()
A bre Milin? Ko se igra sa korona virusom?
Kinezi te zmije jedu već 'iljadama godina! Živeli su siromašno, ali zdravo i u skladu sa prirodom! I onda im je uvaljena trula i otrovna tehnologija, loši radni uslovi, nikakva zaštita na radu te briga o radnicima itd....Jesu. Zapadne su kompanije podsticale Kineze da jedu zmije i slepe miseve. To je za njih bilo strano, dok nisu dosli Apple i Nike.
Ko zna? Pad potrošnje i proizvodnje robe prvo udara po džepovima trulih, pohlepnih kapitalista!Najvece oruzje Anglo terorizma su muslimani i virusi.
Imena nisu vazna, potpuno je nebitno da li ih zoves ISIS ili Korona.
Ne države.Kompanije.Kompanije su iznad države.Države.