- Poruka
- 3.568
marlon:Pa sad je ispitao javno mnjenje i saznao da je on.

užas
užas
užas
BO tema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:Pa sad je ispitao javno mnjenje i saznao da je on.
A ja mislim da si ti opterećena budala.Zato ti je svaki drugi post o sponzorušama i klinkama.snoshaj efendija:Ja prosto mislim da je srebro pedofil, tj voli klinke od 14-16. I sad, posto je verovatno malo teze naci neku klinku koja bi se kurendala sa likom od 20 i kusur, nasao je ono sto je mogao. Neku prljavicu, mozda klosarku i ko zna sta. Higijena joj iz tih razloga nije na zavidnom nivou a on ne moze da se pomiri sa tim. Kakvi feromoni i bakraci.
Petar_Pan:Secas li se kad smo mi imali 16 i kako smo mi i nase vrsnjakinje gledale na 5 godina starije?
A zbog čega ti za ime sveta misliš:hulahopka:Ma bre danas su klinke od 16 godina ihihii zrele za *******, mada opet...Nego, bre kad je vec ucis bezobrazluku, nauci je da opere zubice i da se perne...joj boze na kakve teme ja odgovaram....
Da te naučim nešto o Finskoj: age of consence=16 i niko mi ništa ne bi rekao,kao što i ne govori jer ovakvih kombinacija ima na svakom koraku,pa i puno radikalnijih... A ti marlone,King7 i ostali nacionalistički šljam koji se ovde dovukao za mnom sa Politike da mi ide na nerve,možete svi da se nosite u majčinu...Ma St. Ignore je zakon za budale...marlon:Znam, ali fizicko i emocionalno sazrevanje su dve stvari. Ljudi su napravili zakone i zna se kad je punoletstvo...idi to pisi u americi i hvali se pa ces da zavrsis u corci. Zato on i sere ovde, jer kad bi kenjo o tome u Finskoj, ko zna sta bi mu se desilo.
Sta bi mu se desilo?marlon:Znam, ali fizicko i emocionalno sazrevanje su dve stvari. Ljudi su napravili zakone i zna se kad je punoletstvo...idi to pisi u americi i hvali se pa ces da zavrsis u corci. Zato on i sere ovde, jer kad bi kenjo o tome u Finskoj, ko zna sta bi mu se desilo.
srebro:A ja mislim da si ti opterećena budala.Zato ti je svaki drugi post o sponzorušama i klinkama.
Rece bolid od koga mi se ....raindog:sve mi se vishe s e r e od poseta ovom forumu i bolida koji su ostali na njemu
Heheee...mi se dovukli za tobom. E koji si ti da ne kazem sta. Pa da sam dokon da ovde ljudima skupim postove sto baljezgas i izmetujes po Politici, ovo je nista sta bi ti radili. Rekao sam ti i ponovicu...popni se na Suomenlinnu u Helsinkiju, na sam vrh, duboko udahni i saberi se...jer ti to treba vise nego bilo sta. Mozda i ozdravis.srebro:Da te naučim nešto o Finskoj: age of consence=16 i niko mi ništa ne bi rekao,kao što i ne govori jer ovakvih kombinacija ima na svakom koraku,pa i puno radikalnijih... A ti marlone,King7 i ostali nacionalistički šljam koji se ovde dovukao za mnom sa Politike da mi ide na nerve,možete svi da se nosite u majčinu...Ma St. Ignore je zakon za budale...
Idi rain pa prosetaj i vidi sta je doticni pisao ranije o svojoj 14 godisnjoj lepsoj polovini i hvalio se na sva usta. A tad je potpadao pod zakon, sad je porasla pa ne mora.raindog:pod pedofilijom se podrazumeva sexulani chin sa osobom ispod 14 godina i to po nashem zakonu
sex sa maloletnicom ne spada u pedofiliju
a u ostalom ovde niko nije ni spominjao sex
Pa ja jesam umoran al' nisam lud da ne razumem sta kazes. Lepo Ples da objasnimo ljudima....Posto srebro rece age of consence.....je za te zemlje koje si naveo, vidim ja da ce da zavrsi sa japankama koje su negde mislim 13 godina il' mozda u Spaniji gde je 12 ili 13 najnize u Evropi. Cak rece da ima i radikalnijih slucajeva u Finskoj..npr. 10 godina. Ugledajte se ljudi na srebra i njemu slicne i zakone razvijenih zemalja koji nama sole pamet kako smo zatucani...i daleko cete dogurati.PLESsitnihDEMONA:Ovako...ovo ima veze sa temom samo prokljuvite.
Ribe se kod mene dele na Nemice,Argentinke,Spanjolke,Mexikaanke,'Talijanke...dalje ne bi valjalo...
E sad u ovoj temi treba pomenuti samo Mexikanke koje su sve rodjene 1986. i 'Talijanke koje su rodjene 1990.god.
Sto znaci da se srebro muva oko Talijanki...A da!!! I 1988 su Nemice,a 1992 su Svedjanke...
Znaci srebro yebe Nemicu! Zasto?
Jel znas ti marlone? Mozda znas za Argentinke? Jos pamtis Buenos Aires?!![]()
Pričaj sa njom, nauči je, pokaži je da može i drugačije, ili odustani!srebro:Zaista vam se nikad nije desilo da poljubac ne bude baš nešto,nego onako...bljutav,u svakom ste uživali?
bila sam, i nervira me pravljenje te razlike , kao da je bitino koliko imaju godina kad vole jedno drugo, to su samo nekla glupa sputavanja...=Darkman=:Vidim i si, ili si bila, od tih sto "nisu klinke"...
nemam pojama o chemu govorishsnoshaj efendija:Rekao bih da se bas ova morphea jednom na tinejdzerima zgrazavala na pricu o nekom nastavniku koji krese klinke od 17 a ima jedno 25 godina. Mozda sam pogresio.Ali cini mi se da je ona.
Prvo si se deklarisao kao siptar. Onda si slatko podrzao siptarsku republiku Kosovo, onda si 200.000. abortusa u Srbiji pozdravio kao " emancipaciju Balkanki ", karas klinke od 14 godina... Ti si ovde sljam koji se trpa u Srpski forum i koji hoce posto - poto da pise na Srpskom jeziku koji bih ti ja zabranio. Verujem da si satanista. Nemoguce je da normalan covek bude ovako nesto kao sto si ti.srebro:Da te naučim nešto o Finskoj: age of consence=16 i niko mi ništa ne bi rekao,kao što i ne govori jer ovakvih kombinacija ima na svakom koraku,pa i puno radikalnijih... A ti marlone,King7 i ostali nacionalistički šljam koji se ovde dovukao za mnom sa Politike da mi ide na nerve,možete svi da se nosite u majčinu...Ma St. Ignore je zakon za budale...
raindog:bok te koliko chistunaca i moralista ovde da ne verujesh
sve mi se vishe s e r e od poseta ovom forumu i bolida koji su ostali na njemu