Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Ono kao cv, veštine, iskustva, pisma preporuke, dostignuća, stepen obrazovanja u ljis-u. I naravno neka reprezentativna slika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo sam neiskusna, ali spremna sam za učenje..
svojim najvećim dostignućem smatram preko 6 meseci apstinencije..
obrazovana sam jako, isčitala sam mnogo literature ovde na forumu, teoriju držim u malom prstu..
od veština izdvajam nepogrešivi odabir dobrog jebbača..
preporuke nemam, svaki bivši bi me pre ubio nego me preporučio nekom drugom..
sliku sa sisama šaljem na pp..
ovako nekako i ja, samo sto nemam sisa, a mislim i da mi ne bi lepo stajalevrlo sam neiskusna, ali spremna sam za učenje..
obrazovana sam jako, isčitala sam mnogo literature ovde na forumu, teoriju držim u malom prstu..
preporuke nemam,
konačno neka tvoja tema da mi se svidža!Ono kao cv, veštine, iskustva, pisma preporuke, dostignuća, stepen obrazovanja u ljis-u. I naravno neka reprezentativna slika.
vrlo sam neiskusna, ali spremna sam za učenje..
Otišla na letovanje ...A dje je ljubav u ovoj temi ?
tu samA dje je ljubav u ovoj temi ?
Danas smo ustanovili rupe u teorijskom znanjuvrlo sam neiskusna, ali spremna sam za učenje..
Vid ziva jetu sam![]()
Vratila se kao Lesi - kuku našoj napaćenoj kesi …tu sam![]()
кратка биографија - врх сам у свему. :мистергрин:Ono kao cv, veštine, iskustva, pisma preporuke, dostignuća, stepen obrazovanja u ljis-u. I naravno neka reprezentativna slika.
Jesi, blago mojoj napaćenoj kesi, naročito kada, bez ikakvog valjanog razloga, brišeš sve ono što se tebi ne sviđa …кратка биографија - врх сам у свему. :мистергрин:
прекини да коментаришеш рад модератора, објашњено ти је зашто су ти фотографије брисане, нећу да се понављам.Jesi, blago mojoj napaćenoj kesi, naročito kada, bez ikakvog valjanog razloga, brišeš sve ono što se tebi ne sviđa …![]()
Nemoj da se ponavljaš, ali treba i drugim da objasniš zašto to činiš … Zašto ti smetaju moje slike ? Čime te uznemiravam ?прекини да коментаришеш рад модератора, објашњено ти је зашто су ти фотографије брисане, нећу да се понављам.