Biografija

Bas zato sto znam sta je i sala,i ironija i sarkazam,sam sve i komentarisala...jer nema ni slova od toga.
Neduhovito,plitko i nepismeno napisano,sto se mene tice.I ne,nemam ambicije da budem ikakav lektor,to je samo moje misljenje.A svi imamo pravo na to,zar ne?
I evo,ne mijesam se vise u temu,sta treba jos? 🙂
Njen mozak je uništen od silnih orgazama...pored tijela..
Masturbatorka
Orgazam ubija pored zdravlja i kreativnost..

Gadljivo, da... :) Toliko da se svaki cas dolazi da se o tome pise. Sa visine, naravno.
Da li je predavanje zavrseno ili nije cemo jos videti.
Izvini,ali vi me prozivate i moram da odgovorim.🙂
A tema mi je totalno glupa i dosadna,da mi uopste nije stalo da pisem o njoj.
Sta ste se zapalili?Ne znate da primite kritiku?🙂
Ne brinite,necu vam kvariti zabavu...Nemojte me vise zvati da vas zabavljam...naucite nesto i sami.😁

Izvini,ali vi me prozivate i moram da odgovorim.🙂
A tema mi je totalno glupa i dosadna,da mi uopste nije stalo da pisem o njoj.
Sta ste se zapalili?Ne znate da primite kritiku?🙂
Ne brinite,necu vam kvariti zabavu...Nemojte me vise zvati da vas zabavljam...naucite nesto i sami.😁
Ne, vec ti prozivas jos od prvog posta.

Ako trazis paznju to uopste nije problem. Mi smo ljudi dobrog srca i izlazimo ti u susret.

Moja drugarica je u velikom problemu.
Razmislja da se ljisovski aktivira, ali je upoznala kroz zivot neke divne ljude, koji su joj skrenuli paznju na jednu nadasve inteligentnu, nimalo snobovsku i iskompleksiranu pojavu.
Dakle, radi se o tome da treba da napise ljis biografiju. Podstaknuta recenicama kao sto su "ne stavljam posle zidara" i slicno, dosla je do te mudrosti, ali ne zna kako da je napise. Jer shvatila je da ne moze da ima ljubavne/seksualne/kakve god odnose, bez biografije, a verovatno i bez prateceg pisma i preporuka.Znaci upozna nekog, odma lepo ukoricenu biografiju, posle intervju selekcija itd.
Nudila joj ja razne neke forme sto imam, kaze nije to to, ne zna dal da pise samo ime, prezime bivsih partnera (koliko vas je vec sad u problemu z:mrgreen: ) ,zanimanje, strucnu spremu, stepen duhovitosti, duzinu,debljinu, ili treba i biografije svih njihovih partnerki, sto mu dodje jedno ozbiljno istrazivanje od par godina.
Ne znam kako da joj pomognem, nisu me preterano zanimale ni bivse ni buduce ,meni ni iz dzepa ni u dzep, mozda vi znate?
MOže neko sažetak, prevod, bilo šta? Želim da odgovorim ali brate...

Razmislja da se ljisovski aktivira, ali je upoznala kroz zivot neke divne ljude, koji su joj skrenuli paznju na jednu nadasve inteligentnu, nimalo snobovsku i iskompleksiranu pojavu.
Dakle, radi se o tome da treba da napise ljis biografiju. Podstaknuta recenicama kao sto su "ne stavljam posle zidara" i slicno, dosla je do te mudrosti, ali ne zna kako da je napise. Jer shvatila je da ne moze da ima ljubavne/seksualne/kakve god odnose, bez biografije, a verovatno i bez prateceg pisma i preporuka.Znaci upozna nekog, odma lepo ukoricenu biografiju, posle intervju selekcija itd.
Nudila joj ja razne neke forme sto imam, kaze nije to to, ne zna dal da pise samo ime, prezime bivsih partnera (koliko vas je vec sad u problemu z:mrgreen: ) ,zanimanje, strucnu spremu, stepen duhovitosti, duzinu,debljinu, ili treba i biografije svih njihovih partnerki, sto mu dodje jedno ozbiljno istrazivanje od par godina.
Ne znam kako da joj pomognem, nisu me preterano zanimale ni bivse ni buduce ,meni ni iz dzepa ni u dzep, mozda vi znate?
.

Svaka zenska biografija je ista.

Iako nikad ni jednu ne pitam, niti me zanima, bukvalno svaka me uredno obavesti da je pre mene bila sa trojicom.

1. Prva ljubav,
2, Duga veza koja je pukla iz nekog bitnog razloga,
3. Treci je onaj sto ostane neodredjen, tako da moze da pokrije bilo koga ko nekad iskoci kao nezeljena informacija.

...seoske zavrzlame i bahanalije totalno poznate /rodjen na selu /
...Gimnazija mi totalno prijala medju najboljim ucenicima i sportistima...
...studirao studiranje i vrhunski sportista medju 8000. studenata / 3000. studentkinja/
...vodio diskoteku KSFF...
...po Bg...nijesam dao da mi noc bilo sta sakrije...
Sad,- sve to ali 'malo drugacije'...
P.S.
...lako se , sve provjeri...
...sad imam toliko planova ali sve nesto ...nja...njaaa...
Da neko imalo krene...eto m e n e ...

Sta bi sa biografijom, hocemo li je napokon procitati? :mrgreen:

Back