Imam veliko iskustvo sa jednim bioenergeticarem. Moje dijete je svojim terapijama skinuo sa pumpice za astmaticare a poslije i sa vakcina koje astmaticari primaju ono svkik 7,15,21..dan. Zahvaljujuci njemu moje dijete je sad kao i sva druga djeca.
Iako imam lijepo iskustvo sa ovim bioenergeticarem, nikad nikom drugom ne bih otisla niti djecu vodila na takav tretman, jer djelovanje na energije tijela moze biti jako opasno ukoliko se tim bavi lice koje nije vicno pomijeranju energija tijela. Tad se moze napraviti daleko vise stete nego koristi. Mozda grijesim ali najmanje povjerenja mi ulijevaju ljudi koji se reklamiraju kao bioenergeticari.[/qBionergeticar za kog sam ja cula je proveren u tom smislu i do sada je pomogao mnogima. Molim vas mi recite ako znate, da li posle te ''terapije''treba raditi neke energetske vezbe, posto sam cula da energiju koju primite, morate da naucite da kontrolisete. Da li je to tacno ili ne! Koliko sam se ja raspitala nije, ali me interesuje vase misljenje posto vidim da ste upuceni...