Bioenergeticari, medijumi, rasljari...Vasa iskustva?

Black_star

Buduća legenda
Moderator
Poruka
29.540
Da li ste imali priliku da stupite u kontakt s ljudima obdarenim bioenergijom? Jesu li vam pomogli, mozda nekom vasem bliznjem ili poznaniku?
Kako objasnjavate prisustvo bioenergije kod nekih ljudi, ako ne, cime tumacite i osporavate?
Da li ste imali, pak, iskustva sa `prozorljivima`, `dalekovidecima`, odn. medijumima?
Da li te vidovite smatrate izuzetnima i moralom zasluznim za taj dar... (kakvi su bili, recimo, Sveci...)
ili ih smatrate ljudima kao i svim ostalima kojima je slucajno dato to neobicno sto im je dato?

Kao tinejdzer isao sam na Crveni krst i u sportski centar Vracar gde su radile dve ruskinje bioenegeticarke.
Sta me je najvise impresioniralo. Prva, prvog dana sam samo sedeo ispred posto sam cekao tu cuvenu bioenergeticarku
i toliko sam se napunio energijom da sam dosao pesice kuci posle toga.
Druga, imao sam mali lipom na ruci. I pitam Jelena se bese zvala sta je. I uzme me zenska za ruku jednom rukom, a drugom drzi prste iznad moje ruke na jedno 15 cm. Osetio sam kao male vetrice koji mi ulaze pod kozu i pipaju taj lipomcic sa svih strana.
It was fking awesome.
Voleo bih da imam tu moc. :D

Rasljar. Zvali smo svojevremeno onog najcuvenijeg rasljara naseg, sad mu zaboravih ime. Radio je kontrolu stanova i kuca. Ima li podzemnih voda i tako. I pregleda covek sve, sve je ok, samo jedan cosak u spavacoj sobi tu ima nekog zracenja. I moja keva pokojna se seti da je tu kad sam se rodio bio moj krevetac, bas na tom mestu. I kad god me stavi u krevetac ja protestujem. Nikako nisam hteo tu da spavam dok nisu premestili krevetac.
Kontrolise i ljude. meni je rekao da imam dobru i ujednacenu energiju. Da bih mogao da budem rasljar ako bih hteo.

Lav. Bio sam i kod njega jako davno. Ajde prica levo desno nije ni bitno.
Ali jedna stvar na kraju. poneo sam i slike roditelja. I on sad gleda sliku mog oca. A otac mi je bio operisan od raka debelog creva. I to je bilo na mesec ili dva do poslednje kontrole. Bukvalno ako prodje tu kontrolu, to je to, izvukao se.
I Lav mi kaze nije dobro, kao vidi nesto ali visoko gore ispod pluca i pokazuje na sebi. Ja mu kazem da je operisan od raka debelog creva, da je to nize, on kaze nije. I cale padne na toj kontroli. Opet na terapije. I bukvalno, godinu kasnije mu se bas na tom mestu koje je Lav pokazao pojavio rak koji je bio vidljiv golim okom.

I tako. Eto to su neka iskustva.

Ne mogu da kazem da je nesto pomoglo ili promenilo. Sem ove bioenergeticarke koja mi je pomogla, ali to je bila cuvena bioenergeticarka u ono vreme, sve novine su pisale o njoj. I bila je veoma mlada, sigurno je i danas ziva, mozda ima 50tak godina recimo red velicine. Voleo bih da odem ponovo kod nje ako dodje u Beograd.

E da, da dodam jos i O-ring metodu kod dr Kunosic. I to je neka vrsta bioenergije. Mada vise dijagnostike nego pomoci. Moja majka je bila njena skolska drugarica pa smo otisli kod nje. I kaze mi zena, glava i pluca, srce taj deo gornji je fenomenalan, a ispod je zurka. Sto stvarno i jeste, duga prica. Ali evo koliko su ta pluca dobra da sam preziveo koronu dva puta prosle godine i da mi nijednom nije otisla na pluca. Ajde jednom, al' iz dva puta nista. Znaci dobra je bila procena. :D

Znam ja jednu zenu, prijateljicom je mogu nazvati sad vec, ona recimo vidi bioenergetsko polje, tacnije vidi kroz telo organe i tako to..koliko sam shvatio. :)
I pricao sam vec, nesto me zabolelo duboko na desnoj strani pluca, reko` to je to - gotovo je..:sad2: Napo me tumor, proklete cigare, izfrko se nevidjeno. I kao, ajde da okrenem nju...A ona moze to da vidi i na daljinu, kroz tel.razgovor bukvalno.:) I ja kao da je testiram:-Boli me nesto, jel mozes da kazes gde je to mesto i sta je u pitanju? Kaze ona meni: jesu grudi, to vidim? Reko jeste.:D Pa, kaze, nije ti to nista, malo si samo istegao medjurebarni misis, protegli se sto vise mozes, tako do granice tog bola skoro, jer to mu pomaze, proci ce te brzo. I tako i bi.:D:cool:
Mislim, nisu ovo neke stvari koje se inace pricaju na glas, jer ...Pa, ajde da kazemo samo da je to nesto privatno.;) Ali ako ko oseti potrebu da ovde podeli slicno iskustvo - moze:); po potrebi nek navede ime tog praktikanta, no nije obavezno - neko bi mozda rekao da nije ni pozeljno, ipak...o tom je rec.:)

Sto ti ne napisa odvojeno `nenapisa`, nego u svemu ima limita, samo u gramatici ic? :mrgreen:
Svugde ima prevaranata, pa i medju njima. Pricam o onim ljudima za koje je narod u manjim mestima a i sire 100% potvrdio da ih stvarno odlikuje nesto.;):)
Znao sam da ce me neko zbog toga zahebavati no ... bese kasno kad sam uvideo gresku. A takvi ljudi cak i da postoje su toliko retki da ne verujem da bilo ko od nas poznaje nekog licno. Prevarante znam i ja sam.

Poznajem jednu zensku s kojom sam bio dobar u srednjoj skoli.
Vidili smo se nakon jako puno godina, tada mi je opipala auru, u mom prisustvu grlila maslinu i polugola se valjala po zemlji, tzv. "uzemljavanje", bulaznila da voda moze izlijeciti svaku mogucu bolest na svijetu i jos hrpu gluposti sto sam u medjuvremenu i zaboravio.
Docentica je.
Nakon vidjenog, s lujkom sam prekinuo svaki oblik kontakta.
Da mi je npr. umjesto aure pipala kitu ili se gola valjala po meni, mozda bi i danas bili u kontaktu.
Ne trebaju mi takve budale u zivotu.

Ok, more biti da je tako, ali ipak, moras priznati da su im metode neuobicajene. Mislim, uzmes neko drvce ili zicu u ruke, vijas time okolo i pronadjes izvor vode na sred siroke livade...Zar to nije nesto extrasenzitivno?:)
Pa nije. To zaista baš svako može. Bitno je jedino da te tako nešto interesuje.
Tu se ne oslanjaš na svoju intuiciju niti se povezuješ sa bilo čim. Znam nekoliko
ljudi koji se time bave. Uglavnom racionalni likovi koji su tehničke fakultete
završili.
Bionenergičari su već nešto drugo. Do nedavno, to su bili ljudi sa urođenim
talentom, a sada se popularizacijom reikija ljudi uče da ovladaju svojim
energetskim tokovima, tako da sopstvenom energijom mogu da pomognu drugima.
I to može svako, ali tek kada savlada prepreke koje mu servira racio i kada
nauči kako da vlada energijom.
Medijumi su još komplikovaniji. Oni od sebe naprave ''kanal'' preko koga mogu
da govore nematerijalizovana ili veoma udaljena bića.

Znam ja jednu zenu, prijateljicom je mogu nazvati sad vec, ona recimo vidi bioenergetsko polje, tacnije vidi kroz telo organe i tako to..koliko sam shvatio. :)
I pricao sam vec, nesto me zabolelo duboko na desnoj strani pluca, reko` to je to - gotovo je..:sad2: Napo me tumor, proklete cigare, izfrko se nevidjeno. I kao, ajde da okrenem nju...A ona moze to da vidi i na daljinu, kroz tel.razgovor bukvalno.:) I ja kao da je testiram:-Boli me nesto, jel mozes da kazes gde je to mesto i sta je u pitanju? Kaze ona meni: jesu grudi, to vidim? Reko jeste.:D Pa, kaze, nije ti to nista, malo si samo istegao medjurebarni misis, protegli se sto vise mozes, tako do granice tog bola skoro, jer to mu pomaze, proci ce te brzo. I tako i bi.:D:cool:
Mislim, nisu ovo neke stvari koje se inace pricaju na glas, jer ...Pa, ajde da kazemo samo da je to nesto privatno.;) Ali ako ko oseti potrebu da ovde podeli slicno iskustvo - moze:); po potrebi nek navede ime tog praktikanta, no nije obavezno - neko bi mozda rekao da nije ni pozeljno, ipak...o tom je rec.:)
Cao,moze kontakt od te prijateljice?

Back