BIO , VIDEO , ZAPREPASTIO SE.KOSOVO

Nemoj da si na kraj srca, za ovo nisi u pravu. Rusiji je veoma bitna teritorija Srbije i na taj nacin ce biti prisutni u ovom delu Evrope i vezati Srbiju i za svoje i za "nase" interese...

mi jos nista nismo potpisali, i uopste nismo interesantni toliko koliko se misli! zbog manje razloga su zaobisli i poljsku i ukrajinu, sto se cinilo ne mogucim, i kostalo je vise, i bilo komplikovanije, i uradili su! samo nek mi nastavimo da pricamo o natou, ima i nas u istom luku da zaobidju , nije stvar u parama, nego kada prodje taj gasovod, on je dovoljan razlog da te niko nedira! a pogotovo ne italija i spanija, ima da nam postanu najbolji prijatelji! a moze to i kroz grcku i jadransko more, od nas zavisi!

mi jos nista nismo potpisali, i uopste nismo interesantni toliko koliko se misli! zbog manje razloga su zaobisli i poljsku i ukrajinu, sto se cinilo ne mogucim, i kostalo je vise, i bilo komplikovanije, i uradili su! samo nek mi nastavimo da pricamo o natou, ima i nas u istom luku da zaobidju , nije stvar u parama, nego kada prodje taj gasovod, on je dovoljan razlog da te niko nedira! a pogotovo ne italija i spanija, ima da nam postanu najbolji prijatelji! a moze to i kroz grcku i jadransko more, od nas zavisi!

A sta sam ja rekao?

Ma,pogresno si ti to shvatila.Rusi su u stvaru na gubitku sa tim poslom.Oni nam cine to jer nas vole

ne znam ja sta oni cine, ali vrlo brzo ce te se i uveriti dali nas i vole, posebno oni srbi u vojvodini! ispade jos najpametniji sloba koji je sve izbelge srbe doselio u vojvodinu... nece to dobro izaci, od evropske unije nema nista, uslove povecavaju i prosiruju iz dana u dan, isto kao turskoj, oni potpisali pakt o pridruzivanju 1974, i otad im daju neke nebulozne uslove, tako i nama! a kad sve uradimo, onda ce doci na red uslov tipa, priznajte nezavisno kosovo, tj mozete u uniju samo u paketu, srbija , kosovo, makedonija, albanija, bosna, sto implicira da ce se i rs otpisati, i nestati... i tako redom, ako i to priznamo, a onda ce biti a zasto manjine nemaju prava u sandzaku i severu vojvodine.... veruj ti meni druze, vrlo brzo ce se ta pitanja otvoriti, i onda ce totalno zavrsiti sa srpskom drzavom, a onda ko kurdi i palestinci. ma nije mi jasan kostunica, sta mu bi odjednom ? pa covek bio opcinjen evropskom unijom...:) ili je i on ukapirao napokon cemu to vodi, a sve je pocelo sa rsk! e da smo tu bili tvrdi, sve bi danas drugcije izgledalo

Pa kada zauzmes mesto u lozi (u srcu), dusa se otvara kao i projekcija filma i tada krece...ako ti se film svidi - otvara se i novcanik - iznova i iznova bi hte(o)la da gledas taj film, ne zalis novac da bi ponovo dozive(o)la tu promociju i to je cela filozofija...

Back