Bio Milo kod Olje na B92

Znate zasto je Milo nepobediv,zato sto ima jasan cilj,ideju,ideal za koji se bori.Nece taj doziveti sudbinu Slobovu,niti bilo kojeg mu mentora,jer je suvise pametan,odlicno poznaje narod i zna da,ukoliko pobedi,EU mu obezbedjuje pomilovanje za sve sto se radilo za vreme sankcija jer ce on raditi sve sto Solana kaze.Dakle CG,ako se odvoji,vrlo brzo ide ka EU,a mi ostasmo da filozofiramo i kritikujemo.jadikujemo nad sopstvenom sudbinom jer imamo gomilu "postenjacina" u vladi koji ce nas odvesti tamo negde u demokratiju.

Ne znam,ali mislim da ce CG,ako se odvoji,mnogo brze od nas napredovati ka tom cilju jer nece imati razloga za dalje podele,vremenom ce potpuno izbledeti jedini sukob u narodu oko nacionalnosti i postavit ce se pitanje ekonomije,plata,a tada ce morati da se sve resava brzo i ekspeditivno.Mala zemljica,Uniji ne znaci mnogo bila u njoj ili ne,a CG je to od presudnog znacaja,Milo vispren i izgleda jako dobro lobira za interese CG,zakljucujem da ce skinuti vize za CG brzih dana,dotirat ce ih mnogo vise nego sada i za neku godinu sa Bugarskom i Rumunijom udjose tamo,a mi cemo,ako ne ulovimo Mladica ostati da se koljemo i razjedinjujemo.

Nisha:
Ne znam,ali mislim da ce CG,ako se odvoji,mnogo brze od nas napredovati ka tom cilju jer nece imati razloga za dalje podele,vremenom ce potpuno izbledeti jedini sukob u narodu oko nacionalnosti i postavit ce se pitanje ekonomije,plata,a tada ce morati da se sve resava brzo i ekspeditivno.Mala zemljica,Uniji ne znaci mnogo bila u njoj ili ne,a CG je to od presudnog znacaja,Milo vispren i izgleda jako dobro lobira za interese CG,zakljucujem da ce skinuti vize za CG brzih dana,dotirat ce ih mnogo vise nego sada i za neku godinu sa Bugarskom i Rumunijom udjose tamo,a mi cemo,ako ne ulovimo Mladica ostati da se koljemo i razjedinjujemo.
Prognoza koja se u mnogo čemu podudara sa mojom, što naravno ne mora ništa da znači...Milo je definitivno igrač, koji je uglavnom u spoljnoj politici plivao, išao linijom manjeg otpora, ali veliku štetu CG nije pravio...Neko će sada pametovati da je moglo bolje, verovatno i jeste, ali kao što rekoh štetu nije pravio. Imidž CG je daleko bolji nego imidž Srbije i dan danas, a to što Milo ima etiketu mafijaša, napolju se i ne poteže preterano i ukoliko zatreba lako će se zabašuriti, a s druge strane, ako bude morao da zglajzne, ubeđen sam da će Milo znati da to kompenzuje izvlačenjem svog dupeta. Mala zemlja, ukoliko se odvoje i odrade u narednih 5-10 godina pametne kampanje mogu sasvim solidno da žive od turizma. A mi ćemo verovatno da im se podsmevamo i dalje, kao i Slovencima pre 15 godina, koji, eto, čujem na drugoj temi od jednog jačeg autoriteta ovog podforuma žive u bedi.

CG ima mnogo manje potencijale od Slovenije, i nije bas za komparaciju....
Nije ni geografki bas tako dobro locirana kao Slovenija.
No, to nije ni bitno.............ako se otcepe, sto im iskreno zelim, ne zelim im da zive u bedi.........
Ali, bilo bi lepo, onako ljudski , da i oni nama to ne pozele.............

Srbija bi mnogo bolje prosla kada bi imala nekog Milu na celu...pragmaticnog, sposobnog,, koji zna sta su interesi njegove zemlje..........

Imali smo mi i boljeg, Djindjica, pa ga stoka ubi..............E, sad, da sam Crnogorac, i ja bi bezao iz smrtonosnog zagrljaja davljenika................

Ma nek rade sta oce...ali Milo ima nerealne zahteve......on bi da se otcepi ali da stanje ostane isto ko i sada.Mi treba da sa Crnom Gorom nakon referenduma ako dodje do otcepljenja da gradimo odnose ko i sa svakom drugom drzavom iz okruzenja,znaci na bazi interesa,a ja ne znam kakav nam je interes da finansiramo ambasade i spoljnju politiku tudje drzave.Stvari se korenito menjaju ako dodje do otcepljenja jer svi drzavljani crne gore u Srbiji automatski postaju strani drzavljani...to je nesto najnormalnije....a to o prosperitetu Crne Gore su price za malu decu.....pa od cega oni imaju da prospreiraju?Turizma?Hrvatskom primorju nikada nece moci ni da prismrde.....ekonomija im u qurcu ko i nama,obradive zemlje nemaju,jedino od cega mogu da zive su strane donacije,ali ponavljam- njihov problem

Major_TOM:
CG ima mnogo manje potencijale od Slovenije, i nije bas za komparaciju....
Nije ni geografki bas tako dobro locirana kao Slovenija.
Paralelu sa Slovencima sam povukao zbog tog nama svojstvenog odnosa omalovažavanja drugih naroda, posebno komšijskih...Sećaš se 89-91 i kampanje tipa - šta će jadni i mučni Slovenci bez nas, mi imamo struju i hranu, bla, bla - pocrkaće gladni...Isto kao i sad sa CG. Propašće, nemaju proizvodnju, neće im niko otići na more (stavljam pare na to da će ići i dalje, pa mi smo teški mazohisti, kukaju ljudi za hrvatskim primorjem, a sa njima smo se klali, neće za crnogorskim, s njima ćemo se bar u miru rastati, bar se nadam), poješće ih Šiptari, Turci, ovi, oni...Alo, ljudi, daj da vidimo šta će biti s nama, pusti komšiju da sam sredi svoju avliju.

Мило ни до "сиве зоне" неће стићи. Чим је почео да хапси представнике српског блока и да пушта оно његово пашче Мишка Вуковића да лаје како треба забрањивати српске странке, све је јасно...

Handsome Brown:
Paralelu sa Slovencima sam povukao zbog tog nama svojstvenog odnosa omalovažavanja drugih naroda, posebno komšijskih...Sećaš se 89-91 i kampanje tipa - šta će jadni i mučni Slovenci bez nas, mi imamo struju i hranu, bla, bla - pocrkaće gladni...Isto kao i sad sa CG. Propašće, nemaju proizvodnju, neće im niko otići na more (stavljam pare na to da će ići i dalje, pa mi smo teški mazohisti, kukaju ljudi za hrvatskim primorjem, a sa njima smo se klali, neće za crnogorskim, s njima ćemo se bar u miru rastati, bar se nadam), poješće ih Šiptari, Turci, ovi, oni...Alo, ljudi, daj da vidimo šta će biti s nama, pusti komšiju da sam sredi svoju avliju.

Slazem se potpuno........znam na sta si mislio kad si poredio Sloveniju i CG........

Reche neko...........

Tri su prednosti odvajanja Cg od Srbije...............

1) Odjednom ce se u Srbiji pojaviti nekolliko stotina hiljada gastarbajtera Crnogoraca, sto je odlika razvijenih zemalja........

2) Svi Srbi ce moci da kazu da su bili u inostranstvu....svi su videli Crnogorsko more

3)Najzad cemo moci da kazemo za celave bildere, u belim "FILA" trenerkama , u kombinaciji sa "GUCCI" cipelama, i zlatnim kajlama.......da nisu nasi...:):):)

Major_TOM:
Reche neko...........

1) Odjednom ce se u Srbiji pojaviti nekolliko stotina hiljada gastarbajtera Crnogoraca, sto je odlika razvijenih zemalja........

2) Svi Srbi ce moci da kazu da su bili u inostranstvu....svi su videli Crnogorsko more

3)Najzad cemo moci da kazemo za celave bildere, u belim "FILA" trenerkama , u kombinaciji sa "GUCCI" cipelama, i zlatnim kajlama.......da nisu nasi...:):):)

:lol: :lol: :lol:

još malo Coraxa... :p

corax.gif

frozen1982.:
Ma nek rade sta oce...ali Milo ima nerealne zahteve......on bi da se otcepi ali da stanje ostane isto ko i sada.Mi treba da sa Crnom Gorom nakon referenduma ako dodje do otcepljenja da gradimo odnose ko i sa svakom drugom drzavom iz okruzenja,znaci na bazi interesa,a ja ne znam kakav nam je interes da finansiramo ambasade i spoljnju politiku tudje drzave.Stvari se korenito menjaju ako dodje do otcepljenja jer svi drzavljani crne gore u Srbiji automatski postaju strani drzavljani...to je nesto najnormalnije....a to o prosperitetu Crne Gore su price za malu decu.....pa od cega oni imaju da prospreiraju?Turizma?Hrvatskom primorju nikada nece moci ni da prismrde.....ekonomija im u qurcu ko i nama,obradive zemlje nemaju,jedino od cega mogu da zive su strane donacije,ali ponavljam- njihov problem

Nisi u pravu brajko,primorje ce uvek dobro da prolazi,a sa malo volje tako mala zemlja moze da zivi super.Stvari treba da se korenito promene jer nam to nedostaje i svaka cast Milu jer ce se napokon nesto promeniti u uvoj ucmaloj situaciji u Srbiji.Zelim promene.

Major_TOM:
Reche neko...........

Uh al ce to biti olaksanjeeee!!!!!!Onda mozemo i da pcrkamo od gladi.Uh!

Back