Bilo kakva pomoc za posao u inostranstvu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije to za mene vec za brata. On je medicinski tehnicar, zna engleski... nestalo nam je para i morao je da pauzira fakultet. Sada hoce da zaradi nesto kako bi se izvukao. Nije bitan posao, moze i njegov a moze i neka fizikalija, samo da je placeno. Da li uopste postoji sansa za tako nesto?

prvo dzaba pitas po forumima , niko nikom ne pomaze ,nasi su najgori tamo , evo ti nesto sezonski da premostis, na maline ce biti veoma dobra para ove godine a to znaci bice i za nadnicare ,covek je korektan ,zovi i dogovorite se.
http://www.oglasibalkan.com/oglasi/...163736_radnici_za_branje_malina_u_Arilju.html

Dobro je da ti postojis.
I Konstantin i ja smo relani, normalni ljudi, a zaista ne shvatam zasto bih ja svoj zivot i egzistenciju stavljala na kocku ne bi li pomogla nekome
( a pojma nemam kako da mu pomognem ) samo zatto sto j taj iz Srbije i pravoslavac:hahaha:

Ja koliko sam cula da bi trazio papire u nemackoj moras da imas posao obezbedjen i tad mogu da ti daju papire a mogu da te odbiju. Ako nepostoji domaci radnik ili neko iz eu tek onda dolazimo mi iz Srbije.

Obavezno se mora znati dobro nemacki jezik imati polozeno i znati pricati. Zar mislite da ce neko da primi stranca koji zna eng u zemlji gde se govori nemacki?

Dobro je da ti postojis.
I Konstantin i ja smo relani, normalni ljudi, a zaista ne shvatam zasto bih ja svoj zivot i egzistenciju stavljala na kocku ne bi li pomogla nekome
( a pojma nemam kako da mu pomognem ) samo zatto sto j taj iz Srbije i pravoslavac:hahaha:

ovo je odlican primer zasto su nasi najgori...
ti joj ugrozavas egzistenciju ako dodjes tamo :roll:
pazi ti tu nesigurnost i zlobu :evil:
eto zasto su siptari i turci bolji kao narod od nas , i jako mi je zao sto to moram da kazem ,ali cinjenica je da oni vuku i pomazu jedni druge napolju a nasi bi da te satru.
naravno da moze da ti pomogne svaki nas koji je tamo na ovaj ili onaj nacin -ali nece!:roll:
al zato kad dodje vreme otkaza i kad budes okruzena ti sama sa 10 turaka (prave nemce ne racunam) sta mislis , koga ce da prvo otpuste rayela :lol: ? mislis li da ce turci hvaliti tebe a kukati jedni na druge ???:per: pa nisu to srbi bre:sad2:
sve se vraca sve se placa. napredni slozni narodi idu napred ,sujetni narodi i soleri gube.
eto i odgovora zasto su nam i forumi puni turbo-nacionalista iz inostranstva ,ne zato sto lose zive :mrgreen:,daleko bilo, vec sto i oni tamo osecaju pritisak mujaga i tresu im se gace :hahaha:
ja sam pomogao coveku za srbiju jedan poslic ono sto sad znam a vi i dalje pljujte pod prozzor

eto zasto su siptari i turci bolji kao narod od nas , i jako mi je zao sto to moram da kazem ,ali cinjenica je da oni vuku i pomazu jedni druge napolju a nasi bi da te satru.
naravno da moze da ti pomogne svaki nas koji je tamo na ovaj ili onaj nacin -ali nece!:roll:
al zato kad dodje vreme otkaza i kad budes okruzena ti sama sa 10 turaka (prave nemce ne racunam) sta mislis , koga ce da prvo otpuste rayela :lol: ? mislis li da ce turci hvaliti tebe a kukati jedni na druge ???:per: pa nisu to srbi bre:sad2:
sve se vraca sve se placa. napredni slozni narodi idu napred ,sujetni narodi i soleri gube.
eto i odgovora zasto su nam i forumi puni turbo-nacionalista iz inostranstva ,ne zato sto lose zive :mrgreen:,daleko bilo, vec sto i oni tamo osecaju pritisak mujaga i tresu im se gace :hahaha:
ja sam pomogao coveku za srbiju jedan poslic ono sto sad znam a vi i dalje pljujte pod prozzor

U pravu si,naši su uvek bili najgora stoka.

Niko nema nijednu ideju?

imas EUROPASS to ti je stranica gde evropski poslodavci gledaju.. Zavisno koje kvalifikacije imas koji jezik govoris ..Ako imas neku visu skolu ili si kuhar imas dobre sanse.Ako ne uvek mozes da radis na crno kod nekog naseg .Mi imamo radnike iz bugarske to su neki vk kv radnici koje nije moguce uvesti iz Srbije jer su uvedene minimalne plate za drzavljanevan van EU a one su u visini visoke strucne spreme

Poslednja izmena:

Ja pomazem donacijama deci i psima iz Srbije i to je dovoljno s moje strane. Ne mogu i ljudima.
Boldovano valjda govori ko je turbonacionalista ,ali iz Srbije.

Ja sam sama sebi gazda, otpustanja nema.

I, imas jos neko pitanje?

Nije to za mene vec za brata. On je medicinski tehnicar, zna engleski... nestalo nam je para i morao je da pauzira fakultet. Sada hoce da zaradi nesto kako bi se izvukao. Nije bitan posao, moze i njegov a moze i neka fizikalija, samo da je placeno. Da li uopste postoji sansa za tako nesto?

u Norvesku ili Greenland tamo je potraznja a i plata velika ..Jezik obavezan

Back