HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.916
Ako neko zna kako moze da se nadje posao u inostranstvu ili zna nekoga ko tamo radi, neka napise. Stvar je prilicno hitna i ozbiljna posto u Srbiji nema hleba. Bilo kakva informacija je dobrodosla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko nema nijednu ideju?
prvo dzaba pitas po forumima , niko nikom ne pomaze ,nasi su najgori tamo , evo ti nesto sezonski da premostis, na maline ce biti veoma dobra para ove godine a to znaci bice i za nadnicare ,covek je korektan ,zovi i dogovorite se.
http://www.oglasibalkan.com/oglasi/...163736_radnici_za_branje_malina_u_Arilju.html
Dobro je da ti postojis.
I Konstantin i ja smo relani, normalni ljudi, a zaista ne shvatam zasto bih ja svoj zivot i egzistenciju stavljala na kocku ne bi li pomogla nekome
( a pojma nemam kako da mu pomognem ) samo zatto sto j taj iz Srbije i pravoslavac![]()
ovo je odlican primer zasto su nasi najgori...
ti joj ugrozavas egzistenciju ako dodjes tamo
pazi ti tu nesigurnost i zlobu
eto zasto su siptari i turci bolji kao narod od nas , i jako mi je zao sto to moram da kazem ,ali cinjenica je da oni vuku i pomazu jedni druge napolju a nasi bi da te satru.
naravno da moze da ti pomogne svaki nas koji je tamo na ovaj ili onaj nacin -ali nece!
al zato kad dodje vreme otkaza i kad budes okruzena ti sama sa 10 turaka (prave nemce ne racunam) sta mislis , koga ce da prvo otpuste rayela? mislis li da ce turci hvaliti tebe a kukati jedni na druge ???
pa nisu to srbi bre
sve se vraca sve se placa. napredni slozni narodi idu napred ,sujetni narodi i soleri gube.
eto i odgovora zasto su nam i forumi puni turbo-nacionalista iz inostranstva ,ne zato sto lose zive,daleko bilo, vec sto i oni tamo osecaju pritisak mujaga i tresu im se gace
ja sam pomogao coveku za srbiju jedan poslic ono sto sad znam a vi i dalje pljujte pod prozzor
Niko nema nijednu ideju?
ovo je odlican primer zasto su nasi najgori...
ti joj ugrozavas egzistenciju ako dodjes tamo
pazi ti tu nesigurnost i zlobu
eto zasto su siptari i turci bolji kao narod od nas , i jako mi je zao sto to moram da kazem ,ali cinjenica je da oni vuku i pomazu jedni druge napolju a nasi bi da te satru.
naravno da moze da ti pomogne svaki nas koji je tamo na ovaj ili onaj nacin -ali nece!
al zato kad dodje vreme otkaza i kad budes okruzena ti sama sa 10 turaka (prave nemce ne racunam) sta mislis , koga ce da prvo otpuste rayela? mislis li da ce turci hvaliti tebe a kukati jedni na druge ???
pa nisu to srbi bre
sve se vraca sve se placa. napredni slozni narodi idu napred ,sujetni narodi i soleri gube.
eto i odgovora zasto su nam i forumi puni turbo-nacionalista iz inostranstva ,ne zato sto lose zive,daleko bilo, vec sto i oni tamo osecaju pritisak mujaga i tresu im se gace
ja sam pomogao coveku za srbiju jedan poslic ono sto sad znam a vi i dalje pljujte pod prozzor
Nije to za mene vec za brata. On je medicinski tehnicar, zna engleski... nestalo nam je para i morao je da pauzira fakultet. Sada hoce da zaradi nesto kako bi se izvukao. Nije bitan posao, moze i njegov a moze i neka fizikalija, samo da je placeno. Da li uopste postoji sansa za tako nesto?
Да ли има посла на Исланду?
Који су услови за Америчку визу?