Bilo jednom davno... =)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
2.090
...u Nišu.Imala sam oko 9-10,možda i više,nije ni bitno.Dolazila sam u Niš kod rođaka preko leta(a i sad sam tu),za raspust.Oni su živeli(žive i dalje) u velikoj zgradi,koja je ima dvorište i mali park sa klupama.I tu su se dece iz te,a iz drugih obližnjih zgrada skupljala da se igraju.Bilo je mnogo više dečaka nego devojčica.I ja sam se igrala sa njima,mada sem za žmurke dečaci i devojčice nisu se zajedno igrali.Oni su igrali fubal,košarku,jurke i muške ostale gluposti,a mi smo školice,lastež i ostale ženske gluposti.To nije ni bitno,nego je meni dosaadno pa ga otežem.Oni malo,malo pa tamo iza jedne razrušene zgrade.I tak ooni išli svakog dana,nekad i dva puta,i zadrže se po pola sata,sat,koliko već.I nas na kraju zainteresuje šta oni tamo rade.Mi ih pitamo,oni nešto kažu muška posla,neke šarene laže serviraju,blabla.Mi probamo da ih špijuniramo,ali nsimo uspeli jer nismo umele da se popnemo na jedna zid,i tako,blabla.I na kraju jedan koji se družio malo više sa devojćicama,sadašnji feget(:mrgreen:) kaže nam da ga oni drkaju,i objasni nam pritom šta je to,jer tad nismo bile informisane i tako.Nama čudno to sve,ali hajde,i mi smo malo docnije počele to da radimo,ali svaka u svojoj kući:lol:.Sad kad razmišljam meni je to veoma čudno.Mislim tako da se okupe njih 10 i da ga drkaju zajedno,plus svi su imali između 8 i 12 godina...Šta vi mislite o tome? =)

pa da oni vole te grupne sportove...da se zapitas oko njihove opredeljenosti :mrgreen: :lol: mislim pitaj bilo koju devojku da li si drk u teen dobu sa drugaricom...miiiisim :lol:

a kad odrastu onda kao satro igraju neke sportove pa se tusiraju zajedno i sve...iiii opet pitaj bilo koju devojku oko tog tusiranja :lol::lol:

Da li si i ti tako grupno? :lol: =D

Svakako.Nema klinca koji nije.....
I merili kite.Stanemo jedan pored drugog......
I toliko navlačimo kite da nam suze pođu od bolova....(!?)

I tako,drkamo....
Izazovemo neki "suvi" orgazam bez ejakulata.
A,taj kome se pojavi "jeb" (tako smo zvali spermu) bio
je badža. Svi klinci ga gledaju k'o zagrepčani Stepinca na misi....!
Dubokopoštovano.
E,lepih (suvih) vremena.....!

Nisam imao takvih kolektivnih momenata :lol: ali se secam da sam kao mali u selu sa drustvom isao iza kuce jedne klinke,sto je zivela u komsiluku,i ona se skidala pred nama a mi smo joj pipkali picu :rumenko:
Koliko ja mogu da se setim,to je verovatno bio prvi put kad mi se istinski digao..a da se ja secam :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back