Било би добро

Било би добро
кад год то можемо
да се срећемо
и растајемо
са осмехом
и да као такви
једни друге памтимо

Било би нам лакше
јер живот је кратак
и непредвидив
и никад не знаш
хоћемо ли стићи
да се опростимо

и да једни другима
заборавимо

Hej, pade mi na um ideja....ako su pesnici sa Krstaričinog bloga, i naravno svi ostali, slobodni u nedelju uveče, možemo da na napravimo BLOG "PESNIČARENJE"....sećaš se kako smo to nekad radili, jedni druge inspirisali....e, tema je romantika, jer vas ima mnogo koji je pišu....ja ću se prilagodim :manikir:....vreme pisanja kad nas ima više 10 minuta.
Ti bi mogli uvek da se vraćamo....kako ko bude želeo nadoveže se na prethodnog...pa kud stignemo.
Naravno, mogu se tu stihovi posle i postaviti kao poseban blog....

M? ....Nek i ostali kažu šta misle ovde kod tebe....videću posle , a sad odoh jer momci spremaju večeru :worth:

LJILJA MMM;bt227898:
Hej, pade mi na um ideja....ako su pesnici sa Krstaričinog bloga, i naravno svi ostali, slobodni u nedelju uveče, možemo da na napravimo BLOG "PESNIČARENJE"....sećaš se kako smo to nekad radili, jedni druge inspirisali....e, tema je romantika, jer vas ima mnogo koji je pišu....ja ću se prilagodim :manikir:....vreme pisanja kad nas ima više 10 minuta.
Ti bi mogli uvek da se vraćamo....kako ko bude želeo nadoveže se na prethodnog...pa kud stignemo.
Naravno, mogu se tu stihovi posle i postaviti kao poseban blog....

M? ....Nek i ostali kažu šta misle ovde kod tebe....videću posle , a sad odoh jer momci spremaju večeru :worth:
...Видим да је друштво расположено за твоју идеју.Придружујем се и ја.Све Вас поздрављам.До старта у недељу увече.z:poz:

Tooooooooooooooooooooooooo "Baš bi bilo dobro" :lol: :klap::sanke::sanke::sanke:

Otvoriću ja blog, msm na svoje ime, kao što je i Blogerski Kutak, jer tehnički ne može drugačije da se izvede, pa će biti zajednički Blog.
Napisaću i neka pravila, pisanje pravac u ekran tj. tastaturu, dakle, ništa već objavljeno ili napisano, vreme 10 minuta, mada mislim da je to mnogo...ajd, videćemo u praksi, nema zadate teme već je sve slobodno ali da se nadovezuje inspirativno na prethodni komentar jer ćemo pisati u komentarima, poželjan je stihovani razgovor....ako se neko seti još nečeg nek mi napiše pp da uvrstim i to u neke grube okvire da više tvoj blog ne uzurpiram ali vidiš kako je inspirativan bre :zimag::cmok2:

Било би добро
кад год то можемо
да се срећемо
и растајемо
са осмехом
и да као такви
једни друге памтимо

Било би нам лакше
јер живот је кратак
и непредвидив
и никад не знаш
хоћемо ли стићи