Biljni cajevi - Koliko dugo?

• Začetnik teme Začetnik teme Tonto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tonto

Zainteresovan član
Poruka
124
Zanima me da li neko ima info koliko dugo smem da pijem biljne cajeve, konkretno caj od koprive i bele imele?

Posto sam imao ranije dosta visok pritisak, (180/100) je cak jednom bio, uz mentalnu promenu, uz smanjenje soli i caja od imele mi je pre neki dan bio 117/75 . A fora je da sam resio da bude 110/75 i necu da se smirim dok ga ne snizim do ovih jedinica.Tek su mi 24 god. :)

Koliko dugo smem da pijem ove cajeve i da li se vrednost cajeva menja ukoliko se cajevi pomesaju, tj vise kombinacija?

Pozdrav :)

Svaka biljka koja ima lekovite efekte moze da ima i sporedne efekte i ne treba je uzimati bez razloga. Ako ti cajevi koje pijes pomazu uzimaj ih dok ti pomazu. Nikad ih ne trebas uzimati bez razloga, samo zato sto mislis da je to zdravo.... jer kad ti zatrebaju mozda nece delovati.

More i 1 cen je dovoljan da te zaobilaze i virusi i bakterije i ljudi...negde sam procitala da je vojnim pilotima zabranjeno da jedu beli luk 72 sata pre leta zato sto utice na mozak i usporava im reakcije i do 3X a kod eksperimentalnih zivotinja izaziva anemiju

Poslednja izmena:

Back