Spustite loptu molim vas..ili brišem.
Dakle o Biljani..
Umetnica koja živi svoju slobodu, posvećenica duhovnosti i tradicije, takođe i nekadašnja
učesnica
Survivera, Biljana Cincarević, otkrila nam je da je naučila da uživa mnogo više
nego ranije.
–
Veoma je važno da se životni entuzijazam nikad ne ugasi, jer je on pokretač naše
energije i kreativnosti. Danas dublje i jasnije vidim život, vidim šta je istina, a šta
taština, kaže slikarka Biljana Cincarević
–
Stvorila sam životne uslove, u realnosti i unutar sebe, koji mi pomažu da se osećam zadovoljno, stabilno, radosno. Moje stvaralaštvo mi je sad mnogo jasnije, konkretnije se izražavam i kreiram. Vidim prave vrednosti, ljude – ko mi prija a ko ne, ko je visoke svesti,
a ko nije. Sa životnim iskustvom i radom na sebi dolazi i mudrost kako sebe da čuvate i sebi ugađate, kaže Biljana, između ostalog majka tinejdžerke Srne.
Ona priznaje da ima jednu veliku želju:
Kada uđem u duboku starost, želim da imam osmeh
na licu, mir u duši i radost u srcu. Da živim na imanju svoje dedovine u planini, da mi dolaze unučići i praunučići, da rado slušaju moje priče i savete, da moja iskustva cene kao putokaze
kroz život. Da moji potomci naprave legat mog stvaralaštva, nastave da slede moral, etiku,
istinu, snagu, radost, mudrost i poštuju svoje pretke, tradiciju, svoj narod i zemlju, kaže
poznata Beograđanka zanosnog osmeha koja se bavi i povezivanjem žena u takozvane
ženske krugove.
https://www.lepotaizdravlje.rs/lifestyle-4/biljana-cincarevic-sta-me-cini-srecnom/
Može da nam se sviđa ili ne.ali žena se ostvarila u životu