Brnaaa,
Sinko, koliko imaš godina?
Sinko, koliko imaš godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DMSD,
Sinko, koliko l urina ima u Adriatiku?
Vendi ako mislis na ovo (), onda je to nesto najjache... Probaj ako imas para![]()
...Najbolji aparati za elelktronski pikado postoje u pikado pabu KAIROS u Vuka Karadžića 12 i u istoimenom Bilijar i pikado klubu na 25.maju na samom dunavskom keju. Znam da su ti aparati korišćeni na evropskom prvenstvu u Pragu, letos. U Vuka Karadžića 12 je žeton 50 din, fensi je lokal u strogom centru. Na keju je 30 dindži a ima i pogled na Zemun sa Dorćola. Članovma kluba je besplatno do 16h! Prave se i turniri na 2 nedelje gde su nagrade po 300eur. Poludeli su mnogi za tim.
sve ovo sam i ja cula.znaci tacno je...Najbolji aparati za elelktronski pikado postoje u pikado pabu KAIROS u Vuka Karadžića 12 i u istoimenom Bilijar i pikado klubu na 25.maju na samom dunavskom keju. Znam da su ti aparati korišćeni na evropskom prvenstvu u Pragu, letos. U Vuka Karadžića 12 je žeton 50 din, fensi je lokal u strogom centru. Na keju je 30 dindži a ima i pogled na Zemun sa Dorćola. Članovma kluba je besplatno do 16h! Prave se i turniri na 2 nedelje gde su nagrade po 300eur. Poludeli su mnogi za tim.