Bilijar, kuglanje, pikado ...

Popravljaš se...Za svaku pohvalu...Ali - da ti objasnim neke stvari vezano za kućno vaspitanje...Prvo je trebalo ovo da pitaš, pa tek onda da krećeš javno u odredjene lične asocijacije. Nisam ljutko uopšte...Samo ceo život radim istu stvar kad me neko javno prozove za baronisanje...A tu se još nismo razdužili - tako da i dalje insistiram na dogovoru preko pp-a.
U vezi sa tvojim pitanjem...Ukratko...Najkomplikovanije je, kao što pretpostavljam da znaš ako skijaš je izvlačenje iz vode, obzirom da je površina stopala mnogo manja nego površina skija ili monoskija. Takodje, osoba koja je u gliseru/čamcu mora da neznatno drugačije doda gas...I dodatna informacija - na stopalima sam išao od one čuke izmedju zaliva u kome je hotel Sirena i sledeće uvale koja se zove Uljani bok, do Paklenih otoka. Na skijama sam išao od Bakarićeve vile (koja je više ka gradu Hvaru) do kafane Patak, preko puta, a takodje od Uljenog boka do Marine na Paklenim otocima.
Čekam tvoj odgovor na pp...
P.S. Inače linija ti pogrešno ide. Treba da ide od onog rta izmedju uvale gde piše Beachwood hotel, paralelno sa linijom koju si povukao, više ulevo.

Poslednja izmena:
...Najbolji aparati za elelktronski pikado postoje u pikado pabu KAIROS u Vuka Karadžića 12 i u istoimenom Bilijar i pikado klubu na 25.maju na samom dunavskom keju. Znam da su ti aparati korišćeni na evropskom prvenstvu u Pragu, letos. U Vuka Karadžića 12 je žeton 50 din, fensi je lokal u strogom centru. Na keju je 30 dindži a ima i pogled na Zemun sa Dorćola. Članovma kluba je besplatno do 16h! Prave se i turniri na 2 nedelje gde su nagrade po 300eur. Poludeli su mnogi za tim.

Sto se tice kafica u Vuka Karadzica, po mom misljenju je unisten s tim elektronskim pikadom...uopste mu ne stoji...nekada sam bas volela taj kafic

...Najbolji aparati za elelktronski pikado postoje u pikado pabu KAIROS u Vuka Karadžića 12 i u istoimenom Bilijar i pikado klubu na 25.maju na samom dunavskom keju. Znam da su ti aparati korišćeni na evropskom prvenstvu u Pragu, letos. U Vuka Karadžića 12 je žeton 50 din, fensi je lokal u strogom centru. Na keju je 30 dindži a ima i pogled na Zemun sa Dorćola. Članovma kluba je besplatno do 16h! Prave se i turniri na 2 nedelje gde su nagrade po 300eur. Poludeli su mnogi za tim.
sve ovo sam i ja cula.znaci tacno je

Back