BILI U BRAKU ILI NE, OVO BI TREBALI PROČITATI

A ti si mene sa svojih 13 postova na forumu upoznala toliko dobro da znas da je SVE sto je drugacije od mog misljenja odmah popljujem i osudim?! :roll:

Nikad nicije misljenje nisam osudila za sve ove godine na forumu ali na sund i budalastine koje su nam servirane ovde ne mogu da se osmehujem. Kao sto je dato pravo postavljacu da misli da bi "svi ovo trebali procitati" tako je i meni dato pravo da mislim da to niko ne bi trebalo da cita jer su takve stvari opasne za ljudski razum i zdravo rasudjivanje. I kad mi je vec sugerisano da citam onda cu da kazem ono sto mislim.
Sad po ovome ispada npr da i na muziku Jelene Karleuse ne treba da reagujem jer eto i nju ne neko nego milioni vole da slusaju. Vole je i njihovo pravo, reci sta mislim o takvim pojavama moje pravo.

Ja na ovoj temi osudjujem pricu ti moju slobodu misljenja, razmisli koliko apsurdno zvuci to sto si pisala. :)

Apsolutno nisi u pravu ako misliš da osuđujem tvoju slobodu mišljenja, kao ni tvoju slobodnu volju da ti se nešto dopadne ili ne. Isto tako mislim da ne možeš ni sa milion postova nekog da upoznaš, pa ni sa 13, a nisam znala, izvinjavam se, da je to na forumima stvar po kojoj se procenju ljudi.

Meni se samo nije dopala tolika količina negativnih komentara na jednu bezazlenu pričicu sa lepom porukom i moj komentar se odnosio na to. Ne vidim šta je u priči "opasno za ljudski razum" jer svako ko ga iole ima, shvatiće sam šta je dobro a šta ne, a šta je samo priča a ne stvarni život, i nikakve priče ne mogu ga naterati da poveruje u izmišljene stvari ili kao što je neko ispred napisao, izvrši samoubistvo.

Apsolutno nisi u pravu ako misliš da osuđujem tvoju slobodu mišljenja, kao ni tvoju slobodnu volju da ti se nešto dopadne ili ne. Isto tako mislim da ne možeš ni sa milion postova nekog da upoznaš, pa ni sa 13, a nisam znala, izvinjavam se, da je to na forumima stvar po kojoj se procenju ljudi.

Meni se samo nije dopala tolika količina negativnih komentara na jednu bezazlenu pričicu sa lepom porukom i moj komentar se odnosio na to. Ne vidim šta je u priči "opasno za ljudski razum" jer svako ko ga iole ima, shvatiće sam šta je dobro a šta ne, a šta je samo priča a ne stvarni život, i nikakve priče ne mogu ga naterati da poveruje u izmišljene stvari ili kao što je neko ispred napisao, izvrši samoubistvo.

Ali zato vidis da je lose za glupo reci da je glupo, za lepo da je lepo, za dosadno da je dosadno. Svasta.

Pa ako me nisi procenila po postovima po cemu si onda procenila da napadam sve sto se kosi sa mojoim misljenjem? Poznajemo se mozda licno? :dontunderstand:

Nažalost , sve je više ovakvih priča. Došlo je vreme da niko ni za koga nema strpljenja, niko ne pristaje na kompromise. Svi brakovi a i veze su se pretvorili u naviku, nema više izjavljivanja ljubavi, neke pažnje sve se gasi. Veze se svode na "neobavezne" kad te pozovem dodji na seks i tako to , sve je postalo nakaradno !!Zbog čega?Šta se dešava sa muškarcima a i sa ženama ?

Back