Bili smo drugovi....

Ana Bachen

Zainteresovan član
Poruka
154
545421_10150961160214464_1795700132_n97756.jpg

Bili ste dobri drugovi a onda se pojavio neko treći i sve to pokvario iz čiste zavisti...
Kakva su vaša iskustva?

Ако сте били заиста добри то није могао да поквари неко трећи.. Јер нема те ситуације која то може да уздрма.. Једино нпр ако ти причаш нешто другару или другарици иза леђа, па тај трећи њему или њој пренесе то, ал то значи да ни ти ниси права или прави ортак, али опет кажем ако сте стварно добри, и ако нисте клинци глупи онда нема проблема..

znas koko bate mozes da imas takvih pravih?
mozda jednog
to je i realno,da imas jednog pravog druga
ovo ostalo sve ok,sve super,ali distanca
tako ja radim,a kada ja tako radim,znaj da je ispravno

- - - - - - - - - -

ja sam svemoguci:mrgreen:

545421_10150961160214464_1795700132_n97756.jpg

Bili ste dobri drugovi a onda se pojavio neko treći i sve to pokvario iz čiste zavisti...
Kakva su vaša iskustva?

Moja iskustva, o trećim osobama...ne želite da znate. :mrgreen: Elem, šalu an stranu...ništa i niko ne može da pokvari, umeša se i tako to, razrova...ako si ti postojan, jak i veruješ u to nešto. Ali, dzaba to, ako je samo jedan takav. Ako oboje ne veruju u to neko "Vas" . A, ako u obe strane, nije jednaka spoznaja onoga šta nosite u duši jedno za drugo...šta misliš, koliko je nenkome teško da napravi razdor? Tada se prilika, situacija i povod...već sam od sebe namesti. :mrgreen:

:hvala:

Back