DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
jeli mnladići...el bi se upuštali sa bilderkom...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nebi, mislim na emotivnu vezu. imam neko svoje vidjenje devojke.
svejedno...seks ili veza, emocije...u bilo šta...
misim pope jebemumater...
Poslije dve votke bi se upustio i sa medvedicom !jeli mnladići...el bi se upuštali sa bilderkom...?
s tim, shto ona sa slike ispod tvog posta ni u kom trenutku ne dolazi u obzir...
zena moze da ide u teretanu...i da joj se svaki mishic lepo ocrtava...a da ne izgleda ni blizu ova karikatura...
To je ok slazem se . Ali to nije bilderka .
Ova na slici je bilderka
pa dobro...ako pod bilderkom smatrash samo ove prepucane...onda ne bih nishta s njom...
ali i bodi fitnes cice imaju mishice...i lakshe kategorije bilderki...a opet nisu goleme...
e s takvima bih bio...![]()
Ako se profesionalno bavi ona mora bit takva . Za mene je
to ruzno i nista me ne bi privuklo kod takve .
A ovo bodi fitnes je nesto drugo![]()
znam...ali ne znamo shta je Dee mislio...jer laichki gledano, svi koji idu u teretanu se smatraju bilderima...gro ljudi to tako vidi...
a imash i lakshe kategorije u bildingu...a ne mozesh reci da ni one nisu bilderke...
jer to bi bilo isto kao da kazesh za boksera lake kategorije da nije bokser...![]()
Evropska sampionka lake kategorije
![]()
Da bi bila uspjesna mora ovako da izgleda . Jer one sto se
meni i tebi svidjaju na nekom takmicenju nemaju sta da traze
pored ovih . Ova je cak i slatka u facu
Žice i kablovi. Strujno napajanje za vaginalnu glodalicu.Šta joj je to s preponama?
Uvelo, od zapostavljanja i zanemarivanja ! Previše se pažnje posvetilo telesnij muskulaturi !!Šta joj je to s preponama?