bilderka

e pa poznam jednu
dobro nije bilderka
bas
al tu negde
trenirala balet 10ak god sad u fitnesu osvaja
sta ne
voli pametne, stabilne ,sa jasnim ciljevima u zivotu
a otkida za krupnima i visokima
svako svoj deo zadatka da obavi
i svi zadovoljni :rumenko:

Ako se profesionalno bavi ona mora bit takva . Za mene je
to ruzno i nista me ne bi privuklo kod takve .
A ovo bodi fitnes je nesto drugo ;)

znam...ali ne znamo shta je Dee mislio...jer laichki gledano, svi koji idu u teretanu se smatraju bilderima...gro ljudi to tako vidi...
a imash i lakshe kategorije u bildingu...a ne mozesh reci da ni one nisu bilderke...
jer to bi bilo isto kao da kazesh za boksera lake kategorije da nije bokser... ;)

jeli mnladići...el bi se upuštali sa bilderkom...?

Kad sam bio mlađi i kad sam bio momak, nisam puno birao šta bi me palilo, samo dok je žena ženstvena. To one nose u sebi bez obzira na izgled. Sada mi ne vredi da pričam o afinitetima, jer mi ne pada na pamet da se previše osvrćem. Moj prvi izbor je uvek tzv. slatka mala, dok svojevremeno sam, merkao jednu bilderku, koja je dolazila na pecanje blizu mog prebivališta i preko leta pecala onako u kupaćem. Bila je zgodna žena i na svoj način lepa.

znam...ali ne znamo shta je Dee mislio...jer laichki gledano, svi koji idu u teretanu se smatraju bilderima...gro ljudi to tako vidi...
a imash i lakshe kategorije u bildingu...a ne mozesh reci da ni one nisu bilderke...
jer to bi bilo isto kao da kazesh za boksera lake kategorije da nije bokser... ;)

Evropska sampionka lake kategorije

59.jpg

Da bi bila uspjesna mora ovako da izgleda . Jer one sto se
meni i tebi svidjaju na nekom takmicenju nemaju sta da traze
pored ovih . Ova je cak i slatka u facu

Evo momci ovako ...vidim da se bas ne razumete, samo nagadjate...kao 1. ova slika je morf, znachi doradjena, 2. ova devojka sa slike je cuvena i veoma zgodna ,bla, cuvena Shelley Beattie godinama ucestvovala u Americhkim Gladijatorima, bila je IFBB ProCard, nazalost 2008 godine je izvrsila samoubistvo, da sad ne sirim prichu pod kojim okolnostima i zasto, tuzna je prica i zdravstveni problemi, ne vezano za bodybuilding, bila je vrhunski sportista u vise sportova, kojima se bavila, jedan deo svog zivota je posvetila i radila sa decom...josh jednom ponavljam veoma zgodna zena, ne postoji muskarac koji se ne bi okrenuo za njom na ulici, veoma snazna i spretna zena, bila je.
3. Ovakve zene su veoma seksualno aktivne i potvrdjujem vam iz licnog iskustva koje sam imao jedno izvesno vreme, da bolji sex nisam u zivotu imao ni sa jednom devojkom, izuzetna fizichka spremnost, cvrstina tela, ritmichki pokreti....sve je perfektno, savrseno kontrolisu svaki deo svoga tela...ko nije probao moze samo da nagadja i prica gluposti...

O ovim zenama sve naj...veoma su jake u glavi a i telu, tesko se kolebaju, sa njima nema zajebancije, ili ide ili ne ide, veoma lepo i nezaboravno iskustvo ;) ... tesko ih je osvojiti , ali veoma !!!

Pozdrav svima !

Back