Mille Dragic
Ističe se
- Poruka
- 2.163
колико дижете из бенча?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
колико дижете из бенча?
Sta bre 190..aj smanji malo ovde te niko ne znakad sam bio u najboljem treningu mislim da sam 100tku digo..mozda sam trebao izvuci tad maximum i vise odracati paznju na ishranu i pridrzavati nekih saveta sportista ali nije mi zao sto nisam vise probao..svoju tezinu dici par puta je dovoljno..ti koji piche bendz tesko da ce uraditi 1 zgib
ne mora da znači...Dizemo ili sa koliko treniramo? Pre godinu dana sam isao cvrsto da vidim koliko mogu dici iz benca.
185kg do 190kg mogu podici, a treniram sa 120-140, doduse sad u poslednje vreme, neznam sta mi je, vatam se samo za 100kgdobio sam par pucanja koze u predelu prsa ,pa ne zelim da se to prosiri
a i, zavisi koliko se ubijem na zagrejavanju.
Ono na kraju, nije ni bitno koliko dizes, nego kako izgledas. Znam jednog lika isao je sa mnom u fitness, dize neke decije tezine, a brdo misica,. jos sav izdefinisan, nema gram masti na sebi, nikad nije hteo nikom reci cim se bode, a sigurno zivi na infuzijama anabolike isl zezancija![]()
ne mora da znači...
genetika je čudo...
Brate, 100kg ja se igram sa 100kgpogledaj malo sta rade pravi bilderi
ja sam tad imao 115kg misica...
Dizemo ili sa koliko treniramo? Pre godinu dana sam isao cvrsto da vidim koliko mogu dici iz benca.
185kg do 190kg mogu podici, a treniram sa 120-140, doduse sad u poslednje vreme, neznam sta mi je, vatam se samo za 100kgdobio sam par pucanja koze u predelu prsa ,pa ne zelim da se to prosiri
a i, zavisi koliko se ubijem na zagrejavanju.
Ono na kraju, nije ni bitno koliko dizes, nego kako izgledas. Znam jednog lika isao je sa mnom u fitness, dize neke decije tezine, a brdo misica,. jos sav izdefinisan, nema gram masti na sebi, nikad nije hteo nikom reci cim se bode, a sigurno zivi na infuzijama anabolike isl zezancija![]()
ebiga nisam znao da si probilder..bio u teretani neki lozac..matorac i na bendzu ali one plocice..fixirane..pa ima neki balans..tipa 120kg kad izracunas tezine..ali nema sanse da osetis 80ak..i on kao izbacuje po 5 puta..kao dodaje neke tezine..vezuje kanapom..ja duplo manji od njega isto to odradim
![]()
Ovako...Svaka cast ako je naravno ovo istina.
Zeleo bih da te pitam koliko dugo ides u teretanu, mislim koliko ti je trebalo da dodjes do ovog nivoa od 190 kila?
Ja sam dizao 90 kila i kazu da je sasvim ok ako mozes da izdignes svoju tezinu, a ja imam 85 kg.
BTW, krstio sam se kad sam video jednog lika da radi cucnjeve sa 180 kila, a uopste ne izgleda nesto nabildovano.
E bas te htedoh pitati koliko bi mogao dici otprilike na nisi pio nista?pitam posto znam neke koji jako lose izgledaju napumpani..mislim meni se to ne dopada+neke obicne vezbe tipa propadanje..zgibovi..nema sanse da urade..nisu flexibilni..nekako drveni
E bas te htedoh pitati koliko bi mogao dici otprilike na nisi pio nista?pitam posto znam neke koji jako lose izgledaju napumpani..mislim meni se to ne dopada+neke obicne vezbe tipa propadanje..zgibovi..nema sanse da urade..nisu flexibilni..nekako drveni
Slazem se s tobom. Ali ipak kad pogledas malo po novinama, po tim vestima, cesto nadjes slucajeve gde je recimo neki fudbaler umro u sred utakmice, ili biciklista i to bas sto im je srce stalo. Ti ljudi rade samo ili gotovo samo kardio treninge, a iskreno nisu mi poznati bas slucajevi u kojima stoji, da je neki bilder umro na treningu. Ili se o tome manje prica, ili je procentualno stvarno manji broj ovih, pa se pitam sta je stvarno bolje po srce. Ja u svojih 13 god iskustva u fitnessu nisam doziveo ni jedan slucaj da je jedan od tih bildera umro sto mu je srce stalo.Koliko je bitna kilaža, isto toliko je bitan i kardio...jer težine mogu da sjebbu srce, ako nema kardio treninga...
Takođe, ovde niko nije pomenuo odmor...kad izdriluješ mišić, njemu je pored adekvatne hrane potreban i odmor da bi se obnovio i ojačao... Ako nema odmora, moš ti da podižeš i 500 kila iz benča...džabe ti...