BILD: Srbija će najbolje u Evropi proći kroz aktuelnu korona-krizu

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čekajte januar kada istekne obaveza čuvanja radnih mesta zbog primljene covid pomoći pa onda procenjujte. A pored otakaza izbrojte zatvaranja i privremeni prekid delatnosti mase preduzetnika.
Ne bih ja bio baš tako optimističan. Možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš. Daj Bože da grešim ali mislim da smo prilično nahebali ako se ovo brzo i to baš brzo ne završi.

koji ste vi likovi. vi bi zbog vucica unistili srbiju? ili bi je unistavali i da je bilo ko drugi na celu srbije? imam neki osecaj da je ovo drugo
Straks92 svakodnevno uništava Srbiju,što zbog Vučića,što zbog mržnje prema Srbiji.Kažu ljudi da ga viđaju sa macolom u ruci.Ide radnim danima i lupa žardinjere po putevima,te ore drumove vikendom

B92: Nemački list: Srbija će najbolje u Evropi proći kroz korona-krizu http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=12&dd=02&nav_id=1774297

Eto. Vidite da Srbija nije poslednja rupa na svirali.

Па ето, и када се трчи уназад опет смо последњи.

Тако је са негативним економским растом, тако је и са овом епидемијом.

Када ће мо бити први у трчању напред?

B92: Nemački list: Srbija će najbolje u Evropi proći kroz korona-krizu http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=12&dd=02&nav_id=1774297

Eto. Vidite da Srbija nije poslednja rupa na svirali.

Da ti objasnim jezikom koji razumes razliku izmedju naseg pada od 2% i Nemackog naprimer od 20%.
Ti(cobanin) imas 100 ovaca.
Hans (takodje cobanin) ima milion ovaca,pored toga i krave,pilice,prasice....itd.
Ali da se zadrzimo na ovcama.
Tebi u krizi nestanu dve.ostaje ti 98.
Njemu nestane 200000.Ostaje mu 800000 (osam stotina hiljada).
Ti se radujes sto mu je crklo 200000.
A on i dalje ima (800000/98=8 163,265306122449 PUTA vise od tebe.
Ko je bogatiji?Ti sto su ti crkle samo dve ovce?
(uzeo sam ovce za primer iz ocitog razloga,mi ih imamo oko 700000).

Da ti objasnim jezikom koji razumes razliku izmedju naseg pada od 2% i Nemackog naprimer od 20%.
Hans (takodje cobanin) ima milion ovaca,pored toga i krave,pilice,prasice....itd.
Ali u Nemackoj je stan toliko skup, da se sva ta razlika istopi. Cela Njemacka radi da bi platila kiriju!

Ali u Nemackoj je stan toliko skup, da se sva ta razlika istopi. Cela Njemacka radi da bi platila kiriju!
Ovo ne mogu sa ovcama da ti objasnjavam...
Nemac zaradi 2000-4000e.Par zaradi 6000.Plati stan i dazbine 1000.ostane mu bednih 5000.
Srbin zaradi 200.On i zena 400.Plate stan i dazbine 200 (ako je neka supa).Ostaje im celih 200,zlatno doba jbg.
Opet ponavljam,zato mi imamo 700000 ovaca....

Na zalost...

Ne moras da menjas poruku ))Samo trepni sledeci put da znam da si ironican,vec sam se zapitao ko ti je hakovao profil.
1500 imaju najprostiji radnici,sljakeri,ono sto rade Srbi,Turci i retko koji Nemac....
Menjao hteo da nastavim da te palim ali mi bilo zao pa sam promenio. :)
Naravno da je bolji standard za par u Nemackoj. Ne samo tamo nego u vecini EU drzava. To sam neko retardiran moze da tvrdi da nije tako. Ali...

Srbinu je i pored toga mnogo bolje u Srbiji. Da nije ovakve vlasti jos bi bilo bolje. Jer ovde ako si pametan isto mozes da imas pristojne prihode i da zivis u domovini.

Sljakeri me ne zanimaju ni nasi ni njihovi.

Zašto imam utisak da ti ovce poistovećuješ sa ošišanom vunom? tj za tebe je bogatstvo naštampani papiri koji su poznati pod imenom novac

Da ti pojasnim

Milorad ima 100.000 ovaca onih ne šiša , već ih šiša Hans i vunu prodaje Miloradu

Sada Hans može manje da šiša vunu od Miloradovih ovaca

(ovo se ne odnosi samo na Milorada šišaju oni i razne druge "milorade", koje kude)

Back