bilbordi, imam dobro mesto

Uslov je da imas registrovanu firmu za tu djelatnost, da onda konkurises za te lokacije kod opstine, da podneses razna uvjerenja i dozvole od nadleznih organa(putevi, vodovod, distribucija itd.) opstini i naravno da dobijes dozvole da tu postavis bilborde, a onda da kupis iste koji nisu skupi (2000-10000 eur) pa postavis 15-20 komada.E tek tad nastaju problemi..., ali o tom drugom prilikom...

Ej ej ej dobro je sto sam ovo naso.... :) Ja imam extra mesto za bilbord jer mi je kuca na 40 metra od auto puta Nis-Beograd znaci super mesto U DVORISTU... Razmisljao sam o tome ali nisam znao kog da pitam niko nista ne zna ?! Mogu da postavim 1 ogromni ali pitanje je dal ce neko da pristane, imam mesta za 2 klasicna sto se vidjaju po gradu.... Evo pitanja. Da li ja mogu da prijavim mesto nekoj firmi za te oglase da oni postave kod mene bilbord i da ga sami odrzavaju a za mene da ide neki deo naravno ne bi trebali da placaju porez zemljista gradu jer je moj plac i da li ima neka para od toga da li se isplati ?! Mnogo bi mi znacio bilo kakav odgovor P.S. DARE DOBRA TI JE OVA TEMA ;)))

dobra ali zdabe, nemozes od drzave posteno da zaradis a da nepokupe oni kjamak
probaj da posaljes ponudu nekim sajtovima sa koji se oni bave, pa probaj i javi mi na pp obavezno ako nesto uradis ok....
i ja imam plac na 70 metara od auto puta bg nis, da nismo komsije

ja sam u nisu naselje komren :) odatle i pocinje bukvalno auto put za bg :)) vazi ako nadjem nekog da pitam, jedino u opstinu da idem.. pojma nemam... uzo sam broj sa bilborda 011 pa cu da pozovem cuo sam da mogu da se uzmu dobre pare samo ako moze ............ pozzz mozda jos neko odg. na post :)))

Back