Pa dobro, ako baš toliko žarko želite te 4 kosovske opštine sa srpskom većinom, zašto ih ne zamenite za one opštine sa albanskom većinom koje se nalaze u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
бахахахах јаки сте кад вас цео запад подржава
ко мало дете, направите срање па се кријете иза одраслих
Glupost,I šta bi ti uradio da nema SAD, invaziju na KiM pa da baciš milion žene i djece u kampove?
Braća po političkom sistemu tačnije.
Glupost,
Uradili bi isto ono što i Hrvati u Srpskoj Krajini "separatistima" Hrvatima Srpskog porekla, sve po EU standardima koju su tu bili podržani od EU i NATO vojnog saveza.
Sve legalno.
Ako se nekada NATO okupator povuče možda stigne i njima slično naređenje iz Tirane.Ali ti u Krajini su otisli bez opaljenog metka, nijesu mogli da im HRV vojnici ni stignu. Naredjenja iz BG za evakuisanje.
Cisto sumnjam da će s Albancima tako nešto uspjeti.
Ako se nekada NATO okupator povuče možda stigne i njima slično naređenje iz Tirane.
to je scenario u kome bi se NATO okupator povukao..1. Milion ljudi, odnosno duplo više od RSK
2. Drugaciji, za*ebaniji mentalitet
3. Politički potpuno nezavisni od Tirane
U mnogome je čak Priština uticajnija od Tirane.
to je scenario u kome bi se NATO okupator povukao..
A i9 videćemo, koliko sam pratio njihove izjave rade sve što im NATO na čelu sa USA kaže , a i 99 im je nato to dao agresijom i okupacijom.
Slabo su se oni tu nešto istakli.
Vremena se menjaju nemaju ni oni više po 10oro dece
nego po dvoje koji bi radije u London i Beč.
Ma da siptari su jaci od AmerikanacaKazem i u scenario da se NATO povuce, to bi bila krvava klanica, s mnostvom ubijenih nevinih i krvi na srpskim rukama. Albancima mozemo spocitavati mnogo sto, ali su daleko veci patrioti od 90% Srba, ne napustaju oni vjekovno ognjiste tako lako kao Krajisnici i drugi.
Ja ne znam dje si bio, dje si krio, ali Pristina ne slusa SAD vec godinama, dje su ZSO? Porezi? Tablice itd. Pristina diriguje svoje uslove i svoju politiku, ispada da su Amerikanci sad vise na Vucicevoj strani.
Ma da siptari su jaci od Amerikanaca![]()
Приштина не слуша САДJa ne znam dje si bio, dje si krio, ali Pristina ne slusa SAD vec godinama, dje su ZSO? Porezi? Tablice itd. Pristina diriguje svoje uslove i svoju politiku, ispada da su Amerikanci sad vise na Vucicevoj strani.
Приштина не слуша САД
Е ова ти је врх, нисам се овако исмејао одавно, свака част, нико се тога не би сетио
Па да им американци нареде да формирају ЗСО, урадили би то за 15 минута, и питали јел треба још нешто, али наравно да им то американци неће наредити. Све што им нареде испуњавају моментално и без поговора. Иначе куку њима.
Sta ti trazis na srpskom forumu idi tamo kod tvojih siptara pa prosipaj te mudrosti!Sto ti radis na pdf politici kad se ne razumijes u osnov politike? Ko je oruzjem jaci nema veze u politici, jedino u eks-sovjetskim drzavama.
Malo sam se informirao o tadašnjim zbivanjima, prvo, Srbi ste pokrenuli rat, sa ciljem stvaranja "velike Srbije", te poterali u izbeglištvo stotine hiljada ljudi. Postoje snimci, koji dokazuju, da su bile rađene vežbe za napuštanje RSK, te da je civilno stanovništvo napustilo RSK po dekretu srpskog rukovodstva pre sami početak ofanzive. Znaći, sve po srpskim standardima.....Glupost,
Uradili bi isto ono što i Hrvati u Srpskoj Krajini "separatistima" Hrvatima Srpskog porekla, sve po EU standardima koju su tu bili podržani od EU i NATO vojnog saveza.
Sve legalno.
Internet je vlasništvo američke vojske....Sta ti trazis na srpskom forumu idi tamo kod tvojih siptara pa prosipaj te mudrosti!
Loše si se informisao.Malo sam se informirao o tadašnjim zbivanjima, prvo, Srbi ste pokrenuli rat, sa ciljem stvaranja "velike Srbije", te poterali u izbeglištvo stotine hiljada ljudi. Postoje snimci, koji dokazuju, da su bile rađene vežbe za napuštanje RSK, te da je civilno stanovništvo napustilo RSK po dekretu srpskog rukovodstva pre sami početak ofanzive. Znaći, sve po srpskim standardima.....
Mislim, da postoje dokazi o zbivanjima tada..Loše si se informisao.