Bilans haosa na Kosovu: Povređeno 52 Srba i 41 pripadnik KFOR-a, Albanci upucali Srbina s leđa

бахахахах јаки сте кад вас цео запад подржава
ко мало дете, направите срање па се кријете иза одраслих

I šta bi ti uradio da nema SAD, invaziju na KiM pa da baciš milion žene i djece u kampove?

Poturice jedva dočekale :mrgreen:
Vučić blagosloven.

images.jpeg

Glupost,
Uradili bi isto ono što i Hrvati u Srpskoj Krajini "separatistima" Hrvatima Srpskog porekla, sve po EU standardima koju su tu bili podržani od EU i NATO vojnog saveza.
Sve legalno.

Ali ti u Krajini su otisli bez opaljenog metka, nijesu mogli da im HRV vojnici ni stignu. Naredjenja iz BG za evakuisanje.

Cisto sumnjam da će s Albancima tako nešto uspjeti.

1. Milion ljudi, odnosno duplo više od RSK
2. Drugaciji, za*ebaniji mentalitet
3. Politički potpuno nezavisni od Tirane

U mnogome je čak Priština uticajnija od Tirane.
to je scenario u kome bi se NATO okupator povukao..
A i9 videćemo, koliko sam pratio njihove izjave rade sve što im NATO na čelu sa USA kaže , a i 99 im je nato to dao agresijom i okupacijom.
Slabo su se oni tu nešto istakli.
Vremena se menjaju nemaju ni oni više po 10oro dece
nego po dvoje koji bi radije u London i Beč.

to je scenario u kome bi se NATO okupator povukao..
A i9 videćemo, koliko sam pratio njihove izjave rade sve što im NATO na čelu sa USA kaže , a i 99 im je nato to dao agresijom i okupacijom.
Slabo su se oni tu nešto istakli.
Vremena se menjaju nemaju ni oni više po 10oro dece
nego po dvoje koji bi radije u London i Beč.

Kazem i u scenario da se NATO povuce, to bi bila krvava klanica, s mnostvom ubijenih nevinih i krvi na srpskim rukama. Albancima mozemo spocitavati mnogo sto, ali su daleko veci patrioti od 90% Srba, ne napustaju oni vjekovno ognjiste tako lako kao Krajisnici i drugi.

Ja ne znam dje si bio, dje si krio, ali Pristina ne slusa SAD vec godinama, dje su ZSO? Porezi? Tablice itd. Pristina diriguje svoje uslove i svoju politiku, ispada da su Amerikanci sad vise na Vucicevoj strani.

Kazem i u scenario da se NATO povuce, to bi bila krvava klanica, s mnostvom ubijenih nevinih i krvi na srpskim rukama. Albancima mozemo spocitavati mnogo sto, ali su daleko veci patrioti od 90% Srba, ne napustaju oni vjekovno ognjiste tako lako kao Krajisnici i drugi.

Ja ne znam dje si bio, dje si krio, ali Pristina ne slusa SAD vec godinama, dje su ZSO? Porezi? Tablice itd. Pristina diriguje svoje uslove i svoju politiku, ispada da su Amerikanci sad vise na Vucicevoj strani.
Ma da siptari su jaci od Amerikanaca :dash:

Приштина не слуша САД :hahaha:
Е ова ти је врх, нисам се овако исмејао одавно, свака част, нико се тога не би сетио :mrgreen:
Па да им американци нареде да формирају ЗСО, урадили би то за 15 минута, и питали јел треба још нешто, али наравно да им то американци неће наредити. Све што им нареде испуњавају моментално и без поговора. Иначе куку њима.

Приштина не слуша САД :hahaha:
Е ова ти је врх, нисам се овако исмејао одавно, свака част, нико се тога не би сетио :mrgreen:
Па да им американци нареде да формирају ЗСО, урадили би то за 15 минута, и питали јел треба још нешто, али наравно да им то американци неће наредити. Све што им нареде испуњавају моментално и без поговора. Иначе куку њима.

Naredjuju to Amerikanci već godinama. Znam da ti je teško shvatiti da oni albanci u Prištini imaju više m*da ovi u BGD, ali to je tako je.

Кад Албанци “трачаре“ – увек у игри Срби, Руси и Курти: Лажни премијер ради за проруске кругове у Србији?

https://www.in4s.net/kad-albanci-tr...i-premijer-radi-za-proruske-krugove-u-srbiji/

Између Београда и Приштине, али и у међународним дипломатским круговима, круже узнемирујуће гласине према којима је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти повезан са проруским круговима у Србији, пише у ауторском тексту за „Албанијан пост“ италијански новинар Стефано Марчели.

Марчели наводи да свако ко познаје Куртија тврди да он „није будала“, тако да, посматрајући његове поступке, остаје само опција да „ради за некога“.

„Можемо рећи и да смо рекли (у ствари, написали смо) да је премијер Аљбин Курти или будала, или ради у туђем интересу, а не у интересу своје земље“, наводи новинар којег на албанским порталима називају и „стручњаком за Балкан“ и додаје:

„Свако ко познаје Куртија куне се да он није будала. Дакле, да би се правилно протумачило његово понашање, које је, како је навео командант мисије Кфора, ‘ризиковало да покрене нови рат на Балкану’, остаје само друга хипотеза: за кога ради приштински премијер?“

Према Марчелијевим речима, изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар добро је објаснио да „ако Курти настави да гризе руку која му даје хлеб, ризикује да изгуби велика западна средства, али и изгледе за улазак у НАТО и ЕУ“.

Марчели редом набраја које би све санкције могле погодити Приштину уколико не деескалира ситуацију на северу КиМ: визна либерализација може бити ревидирана, може доћи до застоја када је у питању пријем у међународне организације и да друге земље не признају независност тзв. Косова.

„Уз све ово стоји чињеница да Косово* ризикује да постане први проблем стабилности Балкана скидањем титуле реметилачког фактора са омражених Срба. Да ли би ови резултати били пожељни за грађане Косова*? Дакле, евидентно је да Курти не ради у интересу своје земље и свог народа“, наводи Марчели за „Албанијан пост“.

Он пише да „круже узнемирујуће гласине према којима је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти повезан са проруским круговима у Србији“, што би значило да „игра веома опасну игру, како за себе тако и за своју земљу“.

Он оцењује да би се Курти, уколико су гласине тачне, ставио и у средиште сукоба два политичка блока у Србији и тиме помогао „европској перспективи“.

„Али то су само гласине, које могу произаћи само из непријатељства неких кругова према косовском премијеру. Међутим, ако Ескобар каже да од овога највише имају користи Руси, онда нас логика води ка Аљбиновим везама са Русијом“, истиче Марчели и указује да постоји још једна могућност:

„Да је просто реч о позоришној комедији, у којој главни јунак жели да покаже публици да ће, ако икада потпише споразум са Вучићем, то учинити само зато што га форсирају западне силе“.

У међувремену, турски војници се враћају на историјско Косово поље, наводи, „а то није добро за Србе“, уз оцену да „Срби још славе пораз“ од Турака.

Glupost,
Uradili bi isto ono što i Hrvati u Srpskoj Krajini "separatistima" Hrvatima Srpskog porekla, sve po EU standardima koju su tu bili podržani od EU i NATO vojnog saveza.
Sve legalno.
Malo sam se informirao o tadašnjim zbivanjima, prvo, Srbi ste pokrenuli rat, sa ciljem stvaranja "velike Srbije", te poterali u izbeglištvo stotine hiljada ljudi. Postoje snimci, koji dokazuju, da su bile rađene vežbe za napuštanje RSK, te da je civilno stanovništvo napustilo RSK po dekretu srpskog rukovodstva pre sami početak ofanzive. Znaći, sve po srpskim standardima.....

Malo sam se informirao o tadašnjim zbivanjima, prvo, Srbi ste pokrenuli rat, sa ciljem stvaranja "velike Srbije", te poterali u izbeglištvo stotine hiljada ljudi. Postoje snimci, koji dokazuju, da su bile rađene vežbe za napuštanje RSK, te da je civilno stanovništvo napustilo RSK po dekretu srpskog rukovodstva pre sami početak ofanzive. Znaći, sve po srpskim standardima.....
Loše si se informisao.

Back