Bila zaljubljena u Ivana Bosiljčića, a sada ljubi amerikanca

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.415
Glumica Ivana Jovanović je publici najpoznatija po ulozi Nede, koja je u seriji “Greh njene majke” bila zaljubljena u Ivana Bosiljčića, a javnu scenu napustila je iznenada. Sa sinom Viktorom odselila se u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

– Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc – rekla je Ivana Jovanović, koja se u Americi i zaljubila.

1066861_ivana-jovanovic_ls.jpg

https://www.kurir.rs/zabava/kultura...ovic-otisla-u-ameriku-ima-sina-i-bavi-se-ovim

Mogu samo da spekulišem za tu vezu. Kao na primer da je sa tim tipom zbog državljanstva?

Мислим да има више деце, и мислим да је тамо отишла са мужем.

Иначе наша најженственија и најневинија глумица, коју смо сви обожавали у улози Неде.
Не могу да вам објасним своју изненађеност када сам сазнао да је мајка троје деце !
Са лакоћом глуми невинашце, што конкуренткињи Слободи ни изблиза
не полази за руком !

Немам речи којима бих описао колико ми је драга,
пишем, бришем ...

Kad se devojci posreći da upeca nekog stranca ima tu ljubavi, ali ima i materijalizma. Nemoj da budemo naivni da je ona toliko glupa i zaljubljena. Zene su pomalo sebicne i dosta gledaju kroz materijalizam danas. Musko mora da ima kao one ili cak jos vise. Ako ona radi ta 200, nek radi I on za 200, ali jos bolje za 600.
pa ne, najbolje da ce da nadje nekog golju :malav:

Back