"Bila tema!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Vise puta mi se desilo da moderatori zakljucaju neku novu temu sa opravdanjem "Tema je vec bila" (Sve teme su "vec bile")

Ili se neki forumas seti sta je bilo pre tri godine, pa mudro vice iz treceg reda: "Vec je bila tema!"

Kad je bila? Gde? Pre godinu dana? Ko se toga jos seca?

Koliko novih forumasa dnevno stize na Krstu? Pa ne citaju oni sve teme mesecima u nazad !

Treba se jednom TACNO ODREDITI kada je DOZVOLJENO DA SE NEKA TEMA PONOVI i UNETI TO U PRAVILNIK!

Obicno je to na drugim forumima 48 sati, ali neka to odrede gazde na Krsti.

Ali neka ODREDE, da ne bilo ovakvih zabuna koje su cini mi se gotovo svakodnevne.

Vise puta mi se desilo da moderatori zakljucaju neku novu temu sa opravdanjem "Tema je vec bila" (Sve teme su "vec bile")

Ili se neki forumas seti sta je bilo pre tri godine, pa mudro vice iz treceg reda: "Vec je bila tema!"

Kad je bila? Gde? Pre godinu dana? Ko se toga jos seca?

Koliko novih forumasa dnevno stize na Krstu? Pa ne citaju oni sve teme mesecima u nazad !

Treba se jednom TACNO ODREDITI kada je DOZVOLJENO DA SE NEKA TEMA PONOVI i UNETI TO U PRAVILNIK!

Obicno je to na drugim forumima 48 sati, ali neka to odrede gazde na Krsti.

Ali neka ODREDE, da ne bilo ovakvih zabuna koje su cini mi se gotovo svakodnevne.

Тема која је и даље актуелна може да се обнови и зато молимо да прелистате пре отварања да ли постоји иста...осим у случају када је баш стара (месеци, године и дуго није била актуелна) када је боље отворити нову. На крају је на модератору да процени да ли је све како треба.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back