Bila sam pijana kad sam pozivala na ubistvo premijera!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

*Neca Šmeca*

Iskusan
Banovan
Poruka
5.217
JELENA MAĆIĆ NA SASLUŠANJU: Bila sam pijana kad sam pozivala na ubistvo premijera!Šminkerka Jelena Maćić, koja je proteklog vikenda na Tviteru direktno pozivala na ubistvo premijera Aleksandra Vučića, na saslušanju u policiji je promenila priču i branila se tvrdnjom kako je za sve kriv alkohol, otkriva Informer!

INFORMER 03. 02. 2016. 11:02 331

Zoran Sinko

Kako tvrdi naš odlično obavešteni izvor iz MUP, Maćićeva je priznala da je ona lično napisala skandalozni tvit upućen predsedniku Vlade: Tog skota treba ubiti!, i još desetinu sličnih, ali se pravdala da je sve to činila u alkoholisanom stanju.
TAKO BI ONI TO RADILI! Jelena Maćić poziva na ubistvo premijera Vučića!

LUDILO MOZGA! Jelena Maćić pozivala na ubistvo premijera, a sad traži da je hapse?!

- Ispričala je da je pijana, u afektu, napisala sve tvitove sa pozivom na smaknuće Vučića. Tvrdi da se nimalo ne slaže s Vučićevom politikom, ali da nikad ne bi podržala bilo kakvo nasilje - ističe sagovornik Informera iz policije, i dodaje da je sada na tužilaštvu da odluči da li će Maćićevu krivično goniti zbog poziva na ubistvo premijera i širenje govora mržnje.
U međuvremenu, šminkerka je ugasila Tviter i Fejsbuk profil.

http://www.informer.rs/vesti/politi...USANJU-Bila-pijana-pozivala-ubistvo-premijera

Што трезан мисли то пијан говори. Пазите шта причате чак и када сте пијани. :zima2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back