Bila sam na kafi...

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.069
i razgovarali smo o različitim stvarima i takođe došli do ovog pitanja

❗Šta se dešava kada se osoba sa malo seksualnog iskustva i seksualno aktivna osoba sa mnogo iskustva zaljube? Da li je to uopšte moguće sa stanovišta dvoje tako različitih ljudi?❗

i razgovarali smo o različitim stvarima i takođe došli do ovog pitanja

❗Šta se dešava kada se osoba sa malo seksualnog iskustva i seksualno aktivna osoba sa mnogo iskustva zaljube? Da li je to uopšte moguće sa stanovišta dvoje tako različitih ljudi?❗

Била си на кафи са другарицама или на кафи са потенцијалним дечком?

sustina je jednostavna..probace vezu..ako ova neaktivna navata prikljucak bice super, ako ostane kakve je, raskinuce i to je to :D

pa vidish ja vetj smatram da tje sve to biti veliko muchenje za oboje

imam drugaricu i ona je seksualni analfabet i izlazila sa jednim chovekom ovo ono pricha smeh, znash vetj i sam kako to ide
i kad je doshao termin da on nju pozove kod sebe kutji da joj pokazhe gde zhivi ova moja sretjica povede neku poznanicu da kao nije sama sa njim

ja sam se tad tachno zagrcnula dok sam kafu pila

pitam, je pa sto si vodila nju? kazuje ona "pa da nebi krenuo znash vetj"

pa kazhem pa nije te pozvao da ti pokazuje jastuchitje na sofi

pa vidish ja vetj smatram da tje sve to biti veliko muchenje za oboje

imam drugaricu i ona je seksualni analfabet i izlazila sa jednim chovekom ovo ono pricha smeh, znash vetj i sam kako to ide
i kad je doshao termin da on nju pozove kod sebe kutji da joj pokazhe gde zhivi ova moja sretjica povede neku poznanicu da kao nije sama sa njim

ja sam se tad tachno zagrcnula dok sam kafu pila

pitam, je pa sto si vodila nju? kazuje ona "pa da nebi krenuo znash vetj"

pa kazhem pa nije te pozvao da ti pokazuje jastuchitje na sofi
Koliko joj je godina?

sustina je jednostavna..probace vezu..ako ova neaktivna navata prikljucak bice super, ako ostane kakve je, raskinuce i to je to :D
Lady Gaga Good Job GIF by House of Gucci

Back