Bila primorana da promeni vilicu nakon što ju je iščašila dok je jela KFC napakovani hamburger

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.608
Holli Strevens (34) iz Portsmoutha u Hampshireu, UK rekla je da joj je incident uništio život jer ne može žvakati hranu i izgubila je posao zbog epileptičnih napada. Imala je pet operacija i 18 šrafova na levoj strani glave jer joj se vilica iščašila dok je jela Wicked Zinger burger.

99-998394_wicked-zinger-box-meal-french-fries.jpg

Holi je dijagnosticirana sa sindromom temporomandibularnog zgloba (TMJ) koji je poremećaj mišića i živaca čeljusti uzrokovan ozljedom ili upalom na vezi između vilice i lobanje.

Nada se da će joj zameniti desnu stranu vilice jer svakodnevno pati od hroničnog bola koji dovodi do epileptičnih napada.

Holli je rekla: „Osećam ljutnju što se to dogodilo, ali može se desiti svakome ko previše otvori usta.

„Bila sam zdrava pre nego što sam pojela svoj KFC hamburger u septembru 2014.

„Nisam imala nikakvih osnovnih zdravstvenih problema.

„Jela sam KFC kod kuće dok sam gledala televiziju i odjednom sam začula kako je nešto glasno puklo.

„To je bio moj zglob leve vilice.

„Izgledalo je normalno, ali se osećalo užasno i stalno se„ zaključavalo i otključavalo “.

„Mora da sam preširoko otvorila usta dok sam grizla hamburger.“

Holli se nada da će restorani brze hrane smanjiti veličinu svojih hamburgera kako se to ne bi dogodilo nekom drugom.

Tri godine nakon incidenta, Holli je imala otvorenu zglobnu artroplastiku vilice- napravljen je rez na koži kako bi se razotkrio čeljusni zglob.

Hirurg je njeno tkivo zamenio veštačkim diskom u julu 2017.

Nažalost, njeno stanje se nije popravilo, pa je Holli bila primorana da promeni levu stranu vilice.

0_WOMAN-ENDS-UP-WITH-JAW-REPLACEMENT-AFTER-EATING-KFC-STACKED-BURGER.jpg
0_WOMAN-ENDS-UP-WITH-JAW-REPLACEMENT-AFTER-EATING-KFC-STACKED-BURGER.jpg

...............................
Svašta...

i meni se desilo dva tri puta da zinem iz sve snage da bi zagrizla big mek
nisam znala da mogu da ih tužim, saću da presavijem tabak naebo je mek što mi je dva put ispala vilica zbog njih :lol:

Ti znaš onaj slučaj što ih neka baba tužila jer im je kafa bila mnogo vruća a ona prosula sebi u krilo pa se sva ispekla?

neka je dobila,otrovase svet...
ma dobro to,oni jesu odvratni al mi nije jasno kako je to uspela da izvede...mislim ono jeste kafa bila baš vrela i sve to...al ono ipak se to podrazumeva da kad narućiš kafu oni ti iz automata natoče vreuću i posle šta ćeš ti s njom da radiš kad im je platiš je tvoja stvar.

ma dobro to,oni jesu odvratni al mi nije jasno kako je to uspela da izvede...mislim ono jeste kafa bila baš vrela i sve to...al ono ipak se to podrazumeva da kad narućiš kafu oni ti iz automata natoče vreuću i posle šta ćeš ti s njom da radiš kad im je platiš je tvoja stvar.
njihovo Zakonodavstvo:)

Back