Bila jedna priča...

korali

Primećen član
Banovan
Poruka
685
Jedan čovek se odlučio ženiti. Dvoumio se izmedju tri slične kandidatkinje. Tada pokloni svakoj po 5.000 $ i pričeka da vidi sto će one učiniti s tim novcem..

Prva ode u salon za uljepšavanje. Uredila je kosu, telo, našminkala se, doterala, kupila novu odeću i uredila vrlo lepo za tog čoveka. Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila što privlačnija jer ga jako voli.
Čovek je bio impresioniran.

Druga žena je otišla u dućan kupiti čoveku poklone. Kupila mu je štapove za golf, neke nove dodatke za kompjuter, skupu odeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sve pare na njega jer ga jako voli.
Ponovo je bio impresioniran.

Treća žena je uložila pare na berzi. Zaradila je nekoliko puta više nego je uložila. Vratila mu je 5.000 $, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost jer ga jako voli.
Naravno, bio je impresioniran.

Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome što su one učinile s novcem i tada je odlučio.

Oženio je onu prvu.... jesu li takvi muškarci?

Fizički izgled ili intelekt ,koje prvo, ili i jedno i drugo...

Što ćemo više vrednovati: intelekt , izgled ili dušu?

Poslednja izmena:
ja bi', iskreno, ozenio onu trecu... jer, ako vec radi na berzi, to moze i neko skraceno radno vreme, tako da kuca ne bi oskudevala u hrani i pitju, a stigla bi i da pocisti i da pospremi i da skuva i sve sto treba... zatim... kad je vec dobra na berzi, zaradjivala bi novac, pa vas rikan ne bi ni morao da radi... a onih 5 hiljada koje mi je vratila, ulozio bi' na svoju berzu... kec na Partizana protiv zvozde u prvom kolu... i eto ti jedno 2,5 puta vise para... mislim... stvarno ne bi bilo lepo od mene da samo ona radi i zaradjuje... ja to zbog nje, posto meni vise od onoga sto bi ona zaradila i ne treba...

ja bi', iskreno, ozenio onu trecu... jer, ako vec radi na berzi, to moze i neko skraceno radno vreme, tako da kuca ne bi oskudevala u hrani i pitju, a stigla bi i da pocisti i da pospremi i da skuva i sve sto treba... zatim... kad je vec dobra na berzi, zaradjivala bi novac, pa vas rikan ne bi ni morao da radi... a onih 5 hiljada koje mi je vratila, ulozio bi' na svoju berzu... kec na Partizana protiv zvozde u prvom kolu... i eto ti jedno 2,5 puta vise para... mislim... stvarno ne bi bilo lepo od mene da samo ona radi i zaradjuje... ja to zbog nje, posto meni vise od onoga sto bi ona zaradila i ne treba...

pametnice moja :)

Izgled je veoma bitan... svi vole lepu zenu pored sebe, a ne neku debelu, masnu, neocesljanu bla bla bla a pametnu... doduse i ova lepotica bi trebala da ima bar nesto u glavi a ne kad progovori da ga burka... E sad, ne verujem da postoji zena koja imalo ima mozga u glavi a da dozvoli sebi da bude tako zapustena... onda znaci da s njom nesto nije u redu... Tako da, iole mudra zena ce ulagati u sebe, da izgleda bar pristojno ako vec nije prirodno lepa... Ja bih na mestu onog lika ozenila trecu, jer s lovom moze da bude i lepa...

Poslednja izmena:

Back