- Poruka
- 15.545
Jedan od motivatora izvalio sam ga skoronemoj mnogo da prizivaš....
Kaze
**** people, become a savage.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od motivatora izvalio sam ga skoronemoj mnogo da prizivaš....
interesantno zapažanjeNije rešenje za klimatsku katastrofu veštačka govedina u smislu prekidanje životinjske agrikulture, nego agrikulture uopšte, čak i za ljudsku ishranu, i povratak u stanje u kom ekosistemi dugoročno (zauvek) i održivo mogu da podrže određenu količinu ljudi, a koja je dosta manja od sadašnjih 8 milijardi.
Agrikultura je spontano moguća samo u retkim mikroklimatskim džepovima na planeti, u svim ostalim je veštačko modifikovanje tla, mikroklime i lokalnog ekosistema da bi podržali žitarice, tj održavanje na aparatima, koje kad tad za sobom ostavi potpuno degradirano tlo i ekološku katastrofu.
Tako da se ova izjava ne uklapa u to da Gejc vodi anti populacionu politiku, naprotiv, deluje kao da želi da se namnožimo. Što jeste i možda najbolja taktika: pusti ih da se namnože, i prevedi ih potpuno na simulakrum hranu, i hteće da crknu sami od sebe.
Pa ne, to je tačno, metan je jedan od glavnih razloga stvaranja efekta staklene bašte, 28-36 puta potentniji od ugljen dioksida, jer ekstremno dobro apsorbuje sunčeve zrake i generiše toplotu.ja još treba da vidim tu studiju koja povezuje govedji prdež i podrigivanje sa klimatskim promenama.O kojim se količinama radi? Koliko je krava podrebno da se isprdi da bi se Zemlja spržila?
Di me nadje? Ja se ložim na ovakve stvari i već kontam u glavi... jedna krava ispodriguje i isprdi u proseku 220 litra metana godišnje (to već znam), sad samo da vidim koliko jedno osrednje drvo proizvede kiseonika da razredi prdež i eto odgovora...Pronasao sam info da na svetu ima 1.000.000.000 krava.
Ali ima i koliko bese 7.500.000.000 ljudi, da ne proveravam populaciju sad kul je sajt ali mrzi me.
I sad treba postaviti matematicku jednacinu sa jednom nepoznatom, tu je jedan buduci supermoderator posebno vest pozdravljamo ga ovom prilikom.
Znaci, pitanje je koliko drveca treba posaditi jedan covek da bi suzbili efekat staklene baste da ne crknete u kravljem prdezu nego kako dolikuje od asteroida ili korone.
Znaci koliko drveca po jednoj kravi treba da posadi 1 covek. Ajd, vucic ce posaditi pola jer on ne spava samo radi.
I krstini botovi da predju na ekoloske sendvice bez salame.
dobro smo se izvukli (za malo), em nismo bogati te možemo juneće em nismo muslimani pa može i krmećesuper, srbijabne spada u bogate zemlje...nece mi ukinuti tople gude.
vestacka govedina je ko vibrator, lici al nije to.![]()