Бил Геjтс и његов рат против готовине-новца

Да си пглу и необразован не мораш доказивати из поста у пост. Како сам данас расположен, покушаћу ти то "нацртати". Знам да нема вајде, ал ко велим да учиним добро дјело данас.:lol:
Чуо си за Београд? На простору данашњег Београду Келти су прије нове ере основали насеље Сингидунум. Онда су тај крај/насеље/град заузели Римљани..., Бугари, Мађари, Османлије које су га у преводу са арапског звале "Врата рата" (Дар ел џихад). Ми-Срби тај град зовемо Београд.
Слично Београду кроз историју су се мјењала имена и неких других градова. Направићу станку како би твој мозгић могао "сварити" претходне информације. :whistling: Може наставак? Санкт Петерсбург је основао руски цар Петар Велики почетком 18. вјека давши му њемачко име. Избијањем Првог свјетског рата, с обзиром да су били у рату са Њемцима, Руси мјењају име Санкт Петерсбург у Петроград. Може даље? :think:
Након Октобарске револуције и увођења "врлог новог свјета", којему и ти тежиш у капиталистчко-тоталитаристичкој верзији, "усрећитељи совјети су име града промјенили у Лењинград. Распадом СССР-а, враћено је и старо име града, Санкт Петерсбург.
Слично је прошао и данашњи Волгоград. До Октобарске револуције звао се Царицин, у СССР-у је име промјењено у Стаљинград. Након стаљинове смрти, име града је промјењено у Волгоград.

Дакле Суљо, ово о чему сам ти писао зове се историја. Знам да ти то нећеш моћи схватити, али то већ није до мене. :lol:
DSR! Možda jedna od najvećih tragedija trulog kapitalističkog Zapada! Koliko li se samo Kolonijalnih carstava raspalo nakon toga? :zcepanje:

Pazi se da ti klinton pedofil ne rasiri karrom vaginu jos vise dete malo.
Не брини, Суљо је "инициран"
Uf, kad sam video pasus proseravanje
Odma sam preso na skip
Praziluk ti viri i oseca se u dalj
Зар ти нисам написао да нећеш схватити? Превише је то информација за твој мозгић. :lol: Е да, тако си се и школовао на "скип". :lol:

Не брини, Суљо је "инициран"

Зар ти нисам написао да нећеш схватити? Превише је то информација за твој мозгић. :lol: Е да, тако си се и школовао на "скип". :lol:
Ti si rekao da دار znači Vrata, kad ono ne znači.

ja adam sam ziveo sam bez ljudi, sa zivotinjama, sada cete dobiti sva 4 konja, ja imam vlast nad zivotinjama, konji su moji, meni ih je Bog dao da imam vlast nad njima kao i nad svim zivotinjama, neka idu na sve ljude sad
da je gejts lazni prorok koji forsira 666 vakcinu, to ste culi, sada kaze da sacekamo 2025, ima neka crna prorocanstva za tada, ... no, ja da vas vratim na ovo
Four Horsemen Are ACTIVE’ Bible Scholars Claim Book of Revelation Seals Broken”.

A reference to the Four Horsemen, who bring about death, war, famine and disease before the return of Jesus Christ as prophesied in the Book of Revelation—and in this transcript shows Security Council Member Igor Komarov saying one of these Four Horsemen of the Apocalypse should have their name changed to “Trump Derangement Mob

Back