fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Šta je opet smislio taj 'mudri i genijalni' TheBill Gejts? Dolar pretvoriti u 'digitalnu' valutu, ili uvesti neku drugu valutu jer dolar polako svi važniji igrači polako istiskuju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolar je trenutno najvažnija valuta sveta.Šta je opet smislio taj 'mudri i genijalni' TheBill Gejts? Dolar pretvoriti u 'digitalnu' valutu, ili uvesti neku drugu valutu jer dolar polako svi važniji igrači polako istiskuju?
Takvi su davno otišli iz Avganistana, ali kako čujem, tamo svejedno nije poteklo 'med i mleko'!Zahvaljujući rusošiitima
Možda, ali ja sam se 'obogatio' malverzacijama sa švajcarcem!Dolar je trenutno najvažnija valuta sveta.
A rublja nije.![]()
Klinton je sa VucicemPazi se da ti klinton pedofil ne rasiri karrom vaginu jos vise dete malo.
Da,Takvi su davno otišli iz Avganistana, ali kako čujem, tamo svejedno nije poteklo 'med i mleko'!
DSR! Možda jedna od najvećih tragedija trulog kapitalističkog Zapada! Koliko li se samo Kolonijalnih carstava raspalo nakon toga?Да си пглу и необразован не мораш доказивати из поста у пост. Како сам данас расположен, покушаћу ти то "нацртати". Знам да нема вајде, ал ко велим да учиним добро дјело данас.
Чуо си за Београд? На простору данашњег Београду Келти су прије нове ере основали насеље Сингидунум. Онда су тај крај/насеље/град заузели Римљани..., Бугари, Мађари, Османлије које су га у преводу са арапског звале "Врата рата" (Дар ел џихад). Ми-Срби тај град зовемо Београд.
Слично Београду кроз историју су се мјењала имена и неких других градова. Направићу станку како би твој мозгић могао "сварити" претходне информације.Може наставак? Санкт Петерсбург је основао руски цар Петар Велики почетком 18. вјека давши му њемачко име. Избијањем Првог свјетског рата, с обзиром да су били у рату са Њемцима, Руси мјењају име Санкт Петерсбург у Петроград. Може даље?
Након Октобарске револуције и увођења "врлог новог свјета", којему и ти тежиш у капиталистчко-тоталитаристичкој верзији, "усрећитељи совјети су име града промјенили у Лењинград. Распадом СССР-а, враћено је и старо име града, Санкт Петерсбург.
Слично је прошао и данашњи Волгоград. До Октобарске револуције звао се Царицин, у СССР-у је име промјењено у Стаљинград. Након стаљинове смрти, име града је промјењено у Волгоград.
Дакле Суљо, ово о чему сам ти писао зове се историја. Знам да ти то нећеш моћи схватити, али то већ није до мене.![]()
I onda su stigli ameri da im uvode demokratiju i blagostanje!Da,
Rusi su otisli iz Avganistana
Не брини, Суљо је "инициран"Pazi se da ti klinton pedofil ne rasiri karrom vaginu jos vise dete malo.
Зар ти нисам написао да нећеш схватити? Превише је то информација за твој мозгић.Uf, kad sam video pasus proseravanje
Odma sam preso na skip
Praziluk ti viri i oseca se u dalj
Ti si rekao da دار znači Vrata, kad ono ne znači.Не брини, Суљо је "инициран"
Зар ти нисам написао да нећеш схватити? Превише је то информација за твој мозгић.Е да, тако си се и школовао на "скип".
![]()
A pola Evrope nakon njega postala zemlja boljševičkih proletera!DSR! Možda jedna od najvećih tragedija trulog kapitalističkog Zapada! Koliko li se samo Kolonijalnih carstava raspalo nakon toga?![]()
Klinton? To je onaj što je rekao da će nam doneti demokratiju, a odneo nam Kosovo!?Klinton je sa Vucicem
Svi vi napredni smradovi ga ne vadite iz Usta
Jer ste Ustase
da je gejts lazni prorok koji forsira 666 vakcinu, to ste culi, sada kaze da sacekamo 2025, ima neka crna prorocanstva za tada, ... no, ja da vas vratim na ovoja adam sam ziveo sam bez ljudi, sa zivotinjama, sada cete dobiti sva 4 konja, ja imam vlast nad zivotinjama, konji su moji, meni ih je Bog dao da imam vlast nad njima kao i nad svim zivotinjama, neka idu na sve ljude sad
Теби је Тито херој тако да ме ништа не чуди.Ја сам негде прочитао да је Гејтс човек-гуштер и да једе људско месо.