Bikovi

• Začetnik teme Začetnik teme sidro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bikovi umeju npr. u seksu da budu veoma sebicni, vise su okrenuti sopstvenom zadovoljstvu-hedonisti, nego uzivanju partnera. Ali sa druge strane su i veoma izdrzljivi, da ne kazem nezasiti.
U ljubavi su ponekad zatvoreni, tesko pokazuju emocije, ljubomorni apsolutno da.
U sustini ne volim ih

nestosasvimlicno:
Bikovi umeju npr. u seksu da budu veoma sebicni, vise su okrenuti sopstvenom zadovoljstvu-hedonisti, nego uzivanju partnera. Ali sa druge strane su i veoma izdrzljivi, da ne kazem nezasiti.
U ljubavi su ponekad zatvoreni, tesko pokazuju emocije, ljubomorni apsolutno da.
U sustini ne volim ih

Au, pa ocrni ti nas :wink:
Nemoj da nas ne volis, mi smo stvarno super!
A sa vecinom sa tvoje `listice` se ne slazem :roll:

nestosasvimlicno:
U sustini ne volim ih
e... ni ja se ne slazem sa vecinom stavki sa ove listice ,...

Moja dvogodisnja cerka je rodjena u znaku Bika. Ne znam kako ce se formirati karakterno, ali za sada mogu da kazem da je veliki sladokusac, voli da jede ( mada nije buca ) i straaassnoooo je tvrdoglava!!!

Bikovi su extra ali imaju par gadnih mana: ljubomora/posesivnost, naivnost, povodljivost, prevelika osetljivost i tvrdoglavost :)..................od te svoje silne osetljivosti i potrebe za ljubavlju nekada umeju da budu jako hladni - njihova standardna maska!

Bikovi su u nacelu ok.Vole da su u centru paznje to je tacno.Osetljivi su ali vole da kazu istinu.Najpouzdanije je karakterisati svakoga bika posebno po svojoj natalnoj karti.Veoma je bitan podznak.

Bik voli da je u centru paznje ,a pogotovo ako je podznak lav,tim gore.Osecajni su ali umeju da budu i surovi kada su povredjeni tacnije kada im je povredjena sujeta.Inace vole do bola.

ma sve je to ok ali jedno ste zaboravili taj podznak sunce ume da napravi itekako lose stvari.prvo sunce prestavlja srce tako da ta osoba sa tim podnakom neka racuna na kardiovaskularna obolenje ******.nazalost takomuje

konanbgd:
ma sve je to ok ali jedno ste zaboravili taj podznak sunce ume da napravi itekako lose stvari.prvo sunce prestavlja srce tako da ta osoba sa tim podnakom neka racuna na kardiovaskularna obolenje ******.nazalost takomuje

I to je tacno, na zalost...Ali nebitno, ne bih menjala svoj podznak 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back