Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_honeybunny_:Ova veza moze biti divna zajednica sto se tice fizickog odnosa,ako su oba partnera psihicki nezavisna,jake licnosti i relativno jednostavni-prirodni ljudi.Medjutim obe osobe mogu da teze dominaciji tako da ovu vezu ponekad strasniji i kolericniji Lav opterecuje,napada,kritikuje melanholicnog ali takodje snaznog i povucenog Bika,pa ni ceste bure i lomovi nisu nemoguci.Bik ce uvazavati Lava,ali ko ce uvazavati Bika?![]()
Astrodita:Iz mog ugla gledanja na vezu između Bika i Lava,samo mogu reći da je možda jedinakoja,uz sav uložen trud obe strane,vrlo teško uspeva! Lav i previse ''svetli'' za ''običnog'' Bika koji je ipak dovoljno sujetan da ne može d dopusti da živi u senci ''kralja životinja! '' Ali, uz veliku toleranciju i obostranu mudrost, ljubav i poštovanje, i ovakva veza uspeva da opstane!
''Astra inklinant, non necesitant!'' :-D
Halina:E samantha posto si bik,sa kojim znakovima si imala najbolju vezu,skontala sam da me jako privlace strelcevi,ali i da se bas ne slazem sa njima?![]()
Astrodita:I ja sam Bik već 2x po 20 godina!Meni mozak, a i guzu, oduvek pomeraju Blizanci. Lepršavi,neozbilnji, duhoviti, detinjasti, uvek spremni na sve ludosti...kao i ja!
U podznaku sam Blizanac, a i Mars mi je u Blizancima, pa i to utiče na moj izbor.A, opet Vatreni Ovan zna da me pokrene ,samo tako, valjda ovu moju energiju samo oni mogu da prate?!
Venera mi je u Ovnu...ma, ludo i nezaboravno...
Njanjave Vage me nikada nisu ozbiljno zainteresovale, ali Vodolije imaju šansu !
I ,ovo nije sve, širim listu, pa ću vas obavestiti!
![]()
Astrodita:Draga Samanta, tamo gde ti se nalazi Mars, tu tražiš seksualnog partnera, odnosno , sa tim znakom se najbolje slažeš, hoću da kazem-uživaš, a Venera je zadužena za emocije i za ljubav, ali onu bestelesnu! To treba uklopiti u jednu celinu! Pošto si ti Bik-Vodolija, i sama znaš da je ovaj period veoma loš za fiksne znakove( Bik i Vodolija su fiksni), pa verujem da si u bedaku i da ti ne ide sve od ruke.Mars je do 17 februara u znaku Bika, i kada uđe u znak Blizanaca, svim Bikovima će biti lakše...srpljen-spasen!Sve najlepše...