Bik/Lav

• Začetnik teme Začetnik teme Vekac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moj tata je bik/lav
sve je super dok se na posvađaš sa njim...nema šanse da popusti ili prizna svoju grešku...
ali jedna divna vesela druželjubiva osoba
i mnogo je slab na decu

gigule:
moj tata je bik/lav
sve je super dok se na posvađaš sa njim...nema šanse da popusti ili prizna svoju grešku...
ali jedna divna vesela druželjubiva osoba
i mnogo je slab na decu

da to sam primetila.....ali su mi mnogo cudni u musko zenskim odnosima .....ali su strasno porodicni!!!!

Vekac:
Drustvo, odgovorite mi da li ce vise povoljan period za jarceve......

Tek kad Saturn izađe iz Raka, ne znam tačno kad, ali uskoro... :wink: Nije Saturn tako loš, on je "veliki učitelj"! Izvuci pouke iz ovog fuj perioda, i neće te više maltretirati...neko vreme :D

sibirska:
Vekac:

Tek kad Saturn izađe iz Raka, ne znam tačno kad, ali uskoro... :wink: Nije Saturn tako loš, on je "veliki učitelj"! Izvuci pouke iz ovog fuj perioda, i neće te više maltretirati...neko vreme :D

:lol: a ja sam se nadala da sam moje skole vec zavrsila, pa dokle da ucim , imam vec 33 godine

Vekac:
sibirska:
Vekac:

:lol: a ja sam se nadala da sam moje skole vec zavrsila, pa dokle da ucim , imam vec 33 godine

Isusove godine... :wink:

Back