Bijonse dolazi u Beograd?

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam ljubitelj muzike doticne Beyonce, ali je svakako stvar prestiza da najvece zvezde ovde dolaze. Recimo dolazak Taylor Swift koja je trenutno najveca pop zvezda na svetu bi bila bas jaka stvar.

Pa ja iskreno ne mislim da je stvar sad nekog prestiza ili da sad treba da nam bude ne znam kakva cast zato sto se tamo neka Beyonce ili Tejlor Svift udostojila da dodje u Srbiju, mislim kao da mi nikad nismo imali i nemamo svoje kvalitetne muzicare ili kao da nam nisu dolazili i mnogo ozbiljniji strani izvodjaci i grupe.
Iskreno ja bi mnogo vise voleo da vidim ovde bendove kao recimo Public Enemy, Cypress Hill, De La Soul, Wu Tang Clan, Rage Against The Machine, Korn, Body Count i tako neku konkretnu i kvalitetnu muziku nego te neke njonjave pop zvezde na koje se loze klinke u 7. razredu i mislim da je mnogo veca da kazem cast za nas da nam tako neki zaista sjajni i kultni bendovi dolaze u zemlju i nastupaju ovde nego te neke pop balavice tipa Tejlor Svift (koje su manje-vise isro sto i zvezde granda samo upakovane u stranu i malo lepsu i skuplju ambalazu) ali dobro nemam nista protiv da i one dolaze i imaju svoje fanove ovde i ono ko voli nek izvoli, nemam nista protiv, kao sto bi ja isao na koncerte pomenutih bendova (na nekima od njih sam i bio) tako neka klinke ili vec ko idu na Beyonce ili Tejlor Svift.

Nego me samo nervira taj stav i ta zatucanost kao ajde da zabranjujemo i da proglasavamo za "satanizam" sve sto nije "cirilica", "zavijanje" i radikalizam .
Recimo jedan Baja Mali Knindza je mnogo veci otrov za duh i um nego Beyonce ili neki strani kvalitetni malo tvrdji bend.
Mada moze i ovde da se probere nesto sto valja dovoljno je umesto pinka, granda i zadruge gledati na RTS-u "Bunt" ili " 3 boje zvuka" i umesto na splavove i Baju Malog Knindzu otici na neke svirke na Zappa-u, u Dom omladine, SKC ili KST.

Back