Bijeljina :)

limunada

Buduća legenda
Poruka
37.281
Evo,obecala sam da cu otvoriti temu o mom gradu,pa da i ispunim obecanje. :)
Posto smo postali poznati po etno selu "Stanisici",mozemo se upisati u turisticke destinacije.😀
Za pocetak cu postaviti par slicica centra grada snimljenih na danasnji datum,prosle godine.
Pisite vase utiske,ako ste bili ili prolazili...
Slobodno moze sve,i pozitivne i negativne...

Prilozi

• FB_IMG_1667586566023.jpg
    FB_IMG_1667586566023.jpg
    44,4 KB · Pregleda: 29
  • FB_IMG_1667586569093.jpg
    FB_IMG_1667586569093.jpg
    44,1 KB · Pregleda: 27
  • FB_IMG_1667586572242.jpg
    FB_IMG_1667586572242.jpg
    44 KB · Pregleda: 30
  • FB_IMG_1667586575767.jpg
    FB_IMG_1667586575767.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 29
Jeste.Ovo je centar grada,spomenik palim borcima u ovom zadnjem ratu.
E dobro :)

Tu sam samo u centru bila i nigde drugde :)

Samo tih nekih 200-300m.

Bile smo u nekom restorancicu u toj ulici koja je i poslasticarnica usput i ima neki pasaz izmedju i na sprat je. Videla sam da imaju bas veliki izbor sladoleda i kolaca razno raznih ali nismo probale nista od toga.

Ono cega se medjutim secam su cene. Bas je bilo mnogooo jeftinije nego kod nas. Navodno sam cula da mnogi iz Srbije prelaze u Bjeljinu zbog kupovine. Ne znam da li je tacno.

I mnogo mi se svideo taj mali prelaz i mostic :)

E dobro :)

Tu sam samo u centru bila i nigde drugde :)

Samo tih nekih 200-300m.

Bile smo u nekom restorancicu u toj ulici koja je i poslasticarnica usput i ima neki pasaz izmedju i na sprat je. Videla sam da imaju bas veliki izbor sladoleda i kolaca razno raznih ali nismo probale nista od toga.

Ono cega se medjutim secam su cene. Bas je bilo mnogooo jeftinije nego kod nas. Navodno sam cula da mnogi iz Srbije prelaze u Bjeljinu zbog kupovine. Ne znam da li je tacno.

I mnogo mi se svideo taj mali prelaz i mostic :)
Sad si me zaintrigirala...ja ne znam tu ni za kakav restorancic poslasticarnicu na sprat i da ima pasaz 🙂
Moze li jos neki detaljniji opis? 😀
A cijene...nije nista specijalno jeftinije,mada ljudi iz Srbije dolaze masovno u soping.
Medjutim,od nedavno prodavnice ne rade nedeljom...Bilo je valjda gorivo jeftinije,sad ne znam da li je jos uvijek.
Obicno su dolazili u trzni centar "Fis" koji se nalazi nedaleko od etno sela i Pavlovica mosta,pa naspu gorivo, usput sopinguju i na kraju odu na rucak ili kafu u etno selo.🙂

Poslednja izmena:
Sad si me zaintrigirala...ja ne znam tu ni za kakav restorancic poslasticarnicu na sprat i da ima pasaz 🙂
Moze li jos neki detaljniji opis? 😀
A cijene...nije nista specijalno jeftinije,mada ljudi iz Srbije dolaze masovno u soping.
Medjutim,od nedavno prodavnice ne rade nedeljom...Bilo je valjda gorivo jeftinije,sad ne znam da li je jos uvijek.
Obicno su dolazili u trzni centar "Fis" koji se nalazi nedaleko od etno sela i Pavlovica mosta,pa naspu gorivo, usput sopinguju i na kraju odu na rucak ili kafu u etno selo.🙂
Okrenuta si ledjima tom spomeniku sa moje slike i krenes tom ulicom levo. Koliko se secam odmah tu na cosku su neke pljeskavice ili slicne i na nekih mozda 50 do 100m sa desne strane ulice se nalazi neki restorancic ima i pice i tome slicno. Napolju malu terasicu i unutra.
Kada smo trazile toalet poslali su nas preko tog malog pasaza u drugi restoran ili drugi deo?
Mislim samo zbog kolaca da je isti mozda i nije.
Kada izadjes iz tog restroancica i predjes tih 2m pasaza tu te prvo doceka onaj frizider sa sladoledom na kugle pored su vrata i imaju bas dugacak frizider sa razno raznim kolacima. Taj deo je onako malo fensi i imas onako fine, siroke vijugave stepenice prema gore.
I gore ima mesta za sedenje.
Steta sto nisam uslikala :confused:

Okrenuta si ledjima tom spomeniku sa moje slike i krenes tom ulicom levo. Koliko se secam odmah tu na cosku su neke pljeskavice ili slicne i na nekih mozda 50 do 100m sa desne strane ulice se nalazi neki restorancic ima i pice i tome slicno. Napolju malu terasicu i unutra.
Kada smo trazile toalet poslali su nas preko tog malog pasaza u drugi restoran ili drugi deo?
Mislim samo zbog kolaca da je isti mozda i nije.
Kada izadjes iz tog restroancica i predjes tih 2m pasaza tu te prvo doceka onaj frizider sa sladoledom na kugle pored su vrata i imaju bas dugacak frizider sa razno raznim kolacima. Taj deo je onako malo fensi i imas onako fine, siroke vijugave stepenice prema gore.
I gore ima mesta za sedenje.
Steta sto nisam uslikala :confused:
Aha...to bi onda mogla biti poslasticarnica "San Marko"...🙂

Back