Bijeg Adolfa Hitlera

kenan2002

Početnik
Poruka
1
Puno je više dokaza o bijegu vođe Trećeg Reicha nego o njegovu samoubojstvu u berlinskom bunkeru 30. travnja 1945.

Jedna od najrasprostranjenijih i najrazrađenijih teorija zavjere ikad,koja tvrdi da je Vođa svog pakla sto ga je izazvao,Adolf Hitler,izbjegao kaznu i sud...

Kaoi mnogi,i ja sam prvo primio i povjerovao u teoriju hitlerovog samoubojstva,mada,zbog svog interesovanja o teorijama zavjere naisao sam i na ovu,i smatram da je istinita,da je hitler sa svojim najblizim suradnicima,kao sto su Bormann,Himmler,Evom braun i ostalima pobjegao u Patagoniju i tu zivio sve do 1962.

U svojoj Knjizi,Simon Dunstan i Gerrard Williams,koji su proveli 5 godina pisuci je,iznjeli su teoriju o najvecoj obmani u povijesti,u knjizi SIVI VUK-bijeg Adolfa Hitlera...

Ovu temu sam otvorio da vidim misljenje drugih ljudi o tome,posto u svojoj okolini,buduci da sam jos u osnovnoj,ne mogu kvalitetno razgovarati sa vrsnjacima o ovome,tako da...

Pisite ovdje svoje misljenje. :rtfm:

Hitler je posle rata pobegao u Argentinu, gde je živeo do 1962. godine. Sve se razotkriva i odmotava... po onoj narodnoj izreci “Zaklela se Zemlja raju da se sve tajne saznaju”.

Dokumentarac o bekstvu Hitlera u Argentinu, kao i o tome kako su ga krili masoni...

Samo da dodam... ima ovde (u ovom filmu) gluposti i teških nebuloza. Recimo to da je Hitler u Argentini jeo kobasice, i meso uopšte. Neće biti. Hitler je bio vegetarijanac. Kao i to da je u osami plakao kao malo dete. Neće biti. Pametni, inteligentni, genijalni i nadasve opasni ljudi, kakav je bio Hitler, nikada ne plaču... odnosno ne kaju se za svoje postupke. Potcenjivati takve genijalne ljude, sposobne da zavedu široke narodne mase, je vrlo opasno, i može koštati Evropu i svet novih globalnih ratova i novih milionskih žrtava.

I šta s tim? To je radio po zadatku od strane masona. Zabranu pušenja na svim javnim mestima treba uvesti i sada. A što se tiče toga šta ko radi u svojoj kući, i šta stavlja u svoj tanjir, to je privatna stvar svakog pojedinca. Ništa ti ne razumeš. A evo i zašto.

Šta misliš zašto Hitleru nikad nije bilo suđeno za ratne zločine, iako postoje neke indicije da on nije izvršio samoubistvo, već ubio dvojnika i pobegao negde u Južnu Ameriku? I zašto je Hirohito i posle 1945. ostao car Japana?

I Hitler, i Hirohito, i Staljin, i Ruzvelt, i Čerčil, i Truman, svi oni su bili članovi tajnih internacionalnih društava, čiji se rad zasniva na principu minimuma zajedničkog interesa i realne raspodele moći i sfere uticaja. Svi oni su se samo javno, pred stanovnicima naše planete, delili u dva tima i vodili svetski rat, ali oni su braća i tajno su se sastajali i dogovarali kako da podele svet. I, naravno, delili su uloge: jedni su bili pobednici, a drugi gubitnici.

Posebnu pažnju treba pokloniti Drugom svetskom ratu, jer je taj rat bio najprljavija politička igra u istoriji čovečanstva. Tvrdim da Hitlerov zadatak nije bio da osvoji Evropu, ili ceo svet, već da dugotrajnim, totalnim i iscrpljujućim ratom uništi evropske imperijalne sile - Veliku Britaniju i Francusku, da uništi Nemačku, Italiju i Sovjetski Savez. Hirohito je to isto radio sa najjačim zemljama u Aziji... Bila je to prva faza amerikanizacije naše planete: u ratnom požaru svetskih razmera, za nekoliko godina, upropastiti najrazvijenije zemlje, pobiti njihovo radno sposobno stanovništvo, a posle rata ulagati kapital u te zemlje i njihovu privredu učiniti zavisnom od američke privrede. To se i dogodilo: Nemačka je posle rata bila okupirana i podeljena, Japan okupiran, Velika Britanija i Francuska izgubile su gotovo sve kolonije i postale drugorazredne vojne sile, a Amerika je postala svetska vojno-ekonomsko-kulturna super-sila.

Ako su Saveznici mogli 6. juna 1944. godine da se iskrcaju u Normandiju, onda su i Nemci mogli da izvrše invaziju na Veliku Britaniju. Ali nisu, jer je Hitler tako odlučio. On je imao zadatak da desetkuje svoj narod i ostale evropske narode, i ekonomski upropasti gotovo sve evropske države. Da je hteo da osvoji celu Evropu, Hitler ne bi poštedeo Švajcarsku.

Američki vojnici nikad ne bi ušli u Evropu da su Nemci izvršili invaziju na Veliku Britaniju. Padom Velike Britanije, cela Evropa bi pripala Hitleru, zapadnoevropske kolonije u Africi ne bi imao ko da brani od naleta moćne nemačke armije - i tako bi se Treći Rajh proširio na dva kontinenta. Sovjeti su se, sa promenljivom ratnom srećom, dugo borili protiv Nemaca; ali oni bi bili poraženi i kapitulirali u rekordnom roku, možda i pre leta 1942. godine, samo da su ih Japanci napali sa istoka. Oni ne bi mogli da izdrže rat na dva fronta i u tom slučaju bi se nemačke i japanske trupe sastale negde u Aziji, s tim što bi Nemci osvojili jednu trećinu a Japanci dve trećine najvećeg kontinenta. I, na kraju, da su Japanci izvršili invaziju na Australiju, ta ogromna a slabo naseljena zemlja bi se predala za veoma kratko vreme. Tako bi Nemci i Japanci podelili svet. Što se tiče američkog kontinenta, on bi izuzev Sjedinjenih Američkih Država, za Nemce i Japance bio lakši plen od Francuske ili bilo koje druge evropske ili azijske zemlje. Sjedinjene Američke Države bilo bi najlakše poraziti iznutra, pomoću rasnih sukoba i ekonomske krize, a ako znamo da je u toj zemlji i tada živelo dosta Nemaca i pripadnika ostalih nordijskih naroda, nije teško pretpostaviti da bi i ta zemlja vrlo lako bila pretvorena u nemačku koloniju.

Ali to se nije dogodilo zato što ni Hitler ni Hirohito nisu bili nacionalisti i patrioti, već američki ljudi. Hitler je tolike nemačke mladiće poslao na Istočni front, u sigurnu smrt, a dozvolio da mu se u susedstvu, u Velikoj Britaniji, skoro tri godine okupljaju ogromne američke vojne snage, koje kreću u desant na Normandiju u isto vreme kad Sovjeti prenose ratne operacije na nemačku teritoriju. Sa druge strane, Japanci ne napadaju Sovjete, već ratuju protiv Kineza u Kini i Britanaca i Amerikanaca na Pacifiku. Ta pogrešna, namerno pogrešna strategija, dovela je do danas poznatog ishoda Drugog svetskog rata.

Neka me neko demantuje, ako ima čime...

Poslednja izmena od moderatora:
Drustvo da ne nagadjate sta je bilo sa Hitlerom, evo vam dokumentarac iz prve ruke, siguran dokaz da je Hitler pobego u Argentinu i tamo umro 1987 godine.Pri kraju filma se pojavljuje i njegova cerka Usi Hitler.

Poslednja izmena:
I šta s tim? To je radio po zadatku od strane masona. Zabranu pušenja na svim javnim mestima treba uvesti i sada. A što se tiče toga šta ko radi u svojoj kući, i šta stavlja u svoj tanjir, to je privatna stvar svakog pojedinca. Ništa ti ne razumeš. A evo i zašto.

Šta misliš zašto Hitleru nikad nije bilo suđeno za ratne zločine, iako postoje neke indicije da on nije izvršio samoubistvo, već ubio dvojnika i pobegao negde u Južnu Ameriku? I zašto je Hirohito i posle 1945. ostao car Japana?

I Hitler, i Hirohito, i Staljin, i Ruzvelt, i Čerčil, i Truman, svi oni su bili članovi tajnih internacionalnih društava, čiji se rad zasniva na principu minimuma zajedničkog interesa i realne raspodele moći i sfere uticaja. Svi oni su se samo javno, pred stanovnicima naše planete, delili u dva tima i vodili svetski rat, ali oni su braća i tajno su se sastajali i dogovarali kako da podele svet. I, naravno, delili su uloge: jedni su bili pobednici, a drugi gubitnici.

Posebnu pažnju treba pokloniti Drugom svetskom ratu, jer je taj rat bio najprljavija politička igra u istoriji čovečanstva. Tvrdim da Hitlerov zadatak nije bio da osvoji Evropu, ili ceo svet, već da dugotrajnim, totalnim i iscrpljujućim ratom uništi evropske imperijalne sile - Veliku Britaniju i Francusku, da uništi Nemačku, Italiju i Sovjetski Savez. Hirohito je to isto radio sa najjačim zemljama u Aziji... Bila je to prva faza amerikanizacije naše planete: u ratnom požaru svetskih razmera, za nekoliko godina, upropastiti najrazvijenije zemlje, pobiti njihovo radno sposobno stanovništvo, a posle rata ulagati kapital u te zemlje i njihovu privredu učiniti zavisnom od američke privrede. To se i dogodilo: Nemačka je posle rata bila okupirana i podeljena, Japan okupiran, Velika Britanija i Francuska izgubile su gotovo sve kolonije i postale drugorazredne vojne sile, a Amerika je postala svetska vojno-ekonomsko-kulturna super-sila.

Ako su Saveznici mogli 6. juna 1944. godine da se iskrcaju u Normandiju, onda su i Nemci mogli da izvrše invaziju na Veliku Britaniju. Ali nisu, jer je Hitler tako odlučio. On je imao zadatak da desetkuje svoj narod i ostale evropske narode, i ekonomski upropasti gotovo sve evropske države. Da je hteo da osvoji celu Evropu, Hitler ne bi poštedeo Švajcarsku.
Američki vojnici nikad ne bi ušli u Evropu da su Nemci izvršili invaziju na Veliku Britaniju. Padom Velike Britanije, cela Evropa bi pripala Hitleru, zapadnoevropske kolonije u Africi ne bi imao ko da brani od naleta moćne nemačke armije - i tako bi se Treći Rajh proširio na dva kontinenta. Sovjeti su se, sa promenljivom ratnom srećom, dugo borili protiv Nemaca; ali oni bi bili poraženi i kapitulirali u rekordnom roku, možda i pre leta 1942. godine, samo da su ih Japanci napali sa istoka. Oni ne bi mogli da izdrže rat na dva fronta i u tom slučaju bi se nemačke i japanske trupe sastale negde u Aziji, s tim što bi Nemci osvojili jednu trećinu a Japanci dve trećine najvećeg kontinenta. I, na kraju, da su Japanci izvršili invaziju na Australiju, ta ogromna a slabo naseljena zemlja bi se predala za veoma kratko vreme. Tako bi Nemci i Japanci podelili svet. Što se tiče američkog kontinenta, on bi izuzev Sjedinjenih Američkih Država, za Nemce i Japance bio lakši plen od Francuske ili bilo koje druge evropske ili azijske zemlje. Sjedinjene Američke Države bilo bi najlakše poraziti iznutra, pomoću rasnih sukoba i ekonomske krize, a ako znamo da je u toj zemlji i tada živelo dosta Nemaca i pripadnika ostalih nordijskih naroda, nije teško pretpostaviti da bi i ta zemlja vrlo lako bila pretvorena u nemačku koloniju.

Ali to se nije dogodilo zato što ni Hitler ni Hirohito nisu bili nacionalisti i patrioti, već američki ljudi. Hitler je tolike nemačke mladiće poslao na Istočni front, u sigurnu smrt, a dozvolio da mu se u susedstvu, u Velikoj Britaniji, skoro tri godine okupljaju ogromne američke vojne snage, koje kreću u desant na Normandiju u isto vreme kad Sovjeti prenose ratne operacije na nemačku teritoriju. Sa druge strane, Japanci ne napadaju Sovjete, već ratuju protiv Kineza u Kini i Britanaca i Amerikanaca na Pacifiku. Ta pogrešna, namerno pogrešna strategija, dovela je do danas poznatog ishoda Drugog svetskog rata.

Neka me neko demantuje, ako ima čime...

Mora da si citao knjigu .."Covek u visokom dvorcu "od Filip K. Dik-a ..skoro da si prepricao knjigu :)

btw..molim da se drzite teme, teorije zavere da je Hitler umro prirodnom smrcu u Argentini

Било би лепо да је истина, али не верујем.. Наравно невиђене су будалаштине како је био јеврејин и то још ни мање ни више него унук Соломона Мајера Ротшилда. То је теорија у рангу часописа Треће Око. .

Au bre, samo mogu da vam preporučim knjigu, Vladimira Adamovića, Tri Diktatora, psihopolitička paralela, vrlo je jasno objašnjeno zašto se Hitler ubio, a mi ovde možemo do kraja sveta da raspravljamo o njegovom begu iz Berlina, valjda tako objašnjavamo neke neduumice iz naših života. Tipa, nismo dobili platu, to je zato što je Hitler pobegao u Patagoniju, organizovao četvrti rajh (što je potpuna besmislica), i sad smo mi pobeđeni, umesto pobednika. Lepo je rekao Patrijarh Pavle kad su ga pitali kad će Srbiji da bude bolje, onda, citiram, kad mi budemo bolji ljudi. Zar postoji veća mudrust od tih nekoliko reči.

Nema nikakvih razloga zbog kojih bi se Hitler ubio. On je odradio sve što su od njega zahtevali vladari iz senke. Obavio je sve zadatke i bio nagrađen za to. Pisao sam gore opširnije šta, kako i zašto. Uostalom Nemci su Sovjetima u više navrata davali nekoliko leševa za koga su tvrdili da je Hitler, a ispostavilo se da su im dali neke budale. Prvo što bi Sovjeti uradili bilo je da ga raspore i pogledaju mu u želudac. Svima su u želucu našli kobasice, a Hitler je bio vegetarijanac. Tako, da, Hitler se nije ubio, već umro u Južnoj Americi. Nema nikakvih dokaza da se ubio. A i zašto bi se ubio? Kakav "Četvrti Rajh"? Veze s vezom.

Ma daj, super viđenje, pokajao sam se što sam i komentarisao

- - - - - - - - - -

Nema nikakvih razloga zbog kojih bi se Hitler ubio. On je odradio sve što su od njega zahtevali vladari iz senke. Obavio je sve zadatke i bio nagrađen za to. Pisao sam gore opširnije šta, kako i zašto. Uostalom Nemci su Sovjetima u više navrata davali nekoliko leševa za koga su tvrdili da je Hitler, a ispostavilo se da su im dali neke budale. Prvo što bi Sovjeti uradili bilo je da ga raspore i pogledaju mu u želudac. Svima su u želucu našli kobasice, a Hitler je bio vegetarijanac. Tako, da, Hitler se nije ubio, već umro u Južnoj Americi. Nema nikakvih dokaza da se ubio. A i zašto bi se ubio? Kakav "Četvrti Rajh"? Veze s vezom.

Ubio se zato što je prezirao život, još od bečkih godina, pročitaj samo kod Vilijema Šajrera njegovu reakciju kad se Paulus predao rusima, sve je jasno

Pokajao se, ne pokajao, Hitler se nije ubio. Preživeo je rat i doživeo starost. Nije imao nikakvih razloga da se ubije.

Verovatno si jedan od onih koji veruju u priču tipa "bio jedan ludak Hitler, koji je mrzeo Jevreje i hteo da osvoji svet, i odlučio je da pregazi Evropu, zato što je bio lud, napao Poljsku i izazvao WW II". E je6i ga. Kad bi to bilo tako. Nema u tom svetu visoke politike nikakvih ličnih stavova, kao to vezano za Paulusa i njegovu predaju Rusima (napisano velikim slovom "R")...

Pisite ovdje svoje misljenje. :rtfm:

Malo verovatno iz razloga sto je u Argentini u razdoblju izmedju 1880. i 1929. drustveni proizvod uvecan za 1.500%. Ekonomski rast bio je podstaknut britanskim i francuskim investicijama, i izvozom poljoprivrednih proizvoda. Zahvaljujuci ovim rezultatima Argentina se svrstala medju deset najjacih svetskih privreda. Vlasti su 1930. potpisale trgovinski Sporazum Roka – Ransiman sa Britanskom imperijom. Argentina je tokom Prvog svetskog rata i veceg dela Drugog svetskog snabdevala Saveznike hranom.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Историја_Аргентине

Argentinci su u vreme rata bili na strani saveznika, da im je Hitler dosao osurili bi ga.

Ma je li moguće da veruješ u onu priču "Hitler je bio lud i mrzeo Jevreje, pa je zato izazvao svetski rat i odveo svet u ponor"? :hahaha:

Argentinski predsednik Peron bio je fašista, u svemu je kopirao Hitlera, čak je i Vojska Argentine usvojila uniforme slične nacističkim, i nacistički strojev korak. Argentina je bila neutralna država sve do kraja marta 1945. godine, kao i većina neutralnih država u svetu. Objavila je rat Nemačkoj tek u aprilu 1945. godine. Primila je gomilu nacista posle poraza Nemačke.

Ne znam da li bi neka argentinska porodica ošurila Hitlera da im je pozvonio na vrata i tražio prenoćište. Ali Hitler nije bio glup da ide kod nekoga ko bi ga tako dočekao, već na unapred pripremljen teren. Mnogo nezrelo razmišljaš.

Naprotiv, cinjenica je da su argentinci imali jednu od najacih svestkih privreda pred veliki rat. Kao sto je i cinjenica da je Nemacka tog perioda strmoglavo pala ekonomski. Svako se cese tamo gde ga svrbi, ako me razumes.

Jeste, tačno. Činjenica je i da je argentinska vojska uvela uniforme slične nacističkim, i nacistički strojev korak, i to posle 1945. godine, a da je Peron bio veliki fašista. Gledao sam snimak neke vojne parade iz Buenos Airesa i dok nisam čuo da pevaju na španskom bio sam siguran da je nacistička vojna parada od pre 1945. A parada snimljena 60-tih godina prošlog veka. Ne znam, zdrav sam kao dren, ništa me ne svrbi i nikada se ne češem. Nokti mi uopšte nisu potrebni. Sve razumem, ali mnogo toga ne prihvatam ako su u pitanju nebuloze.

Poslednja izmena:
Ne verujem za Hitlera u Argentini, mislim da su njegovi simpatizeri bili podstaknuti pricom o Napoleonu koji je prognan na ostrvo Sveta Jelena kad je izgubio od Rusa pa su smislili slican scenario.

- - - - - - - - - -

Steta sto tada nije bilo letova na Mesec.

Vera nema veze sa bilo čim. Možeš da veruješ da bicikl sa 2 točka ima 1 točak do kraja sveta, ali on će i dalje imati 2 točka. Hitler je odradio sve što je mogao u korist svetskih bankara, uništio je Nemačku i celu Evropu, jer da nije bilo WW II US Army nikada ne bi ušla u Evropu (pisao sam o tome detaljno u gornjim postovima), i nema nijednog jedinog razloga da bi izvršio samoubistvo. Knjige o ovom scenariju uopšte nisu pisali njegovi simpatizeri, već nezavisni istraživači. I cela priča nema nikakve veze sa Napoleonom, za koga se ne zna da li je stvarno umro u izgnanstvu na Svetoj Jeleni 1821. ili na slobodi u Kvebeku 1830-i neke godine... ali to je za neku novu temu.

O letovima na Mesec ima tema.

Back