BIH-Političke blokade stopirale projekte vrijedne milijarde

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.791
Идемо па каже: "моја рука на твој кук, оп, цуп, оп ,цуп.
Поново само спорије: "моја рука на твој кук, оп, цуп, оп, цуп.".
Сада брже: "моајруканатвој кук, оп,цуп,опц,цип!"

Све у свему шизофрена БИХ дошла је до врхунца лудила да комшији цркне крава без обзира што је крава у заједничкој штали.

Мој је приједлог да срушимо шталу. :think: Боље и на ливади него у заједничкој завидној штали.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Politicke-blokade-stopirale-projekte-vrijedne-milijarde/732715

Bosna , sta reci ... tu svako gleda neki svoj politicko-kriminalni interes.
Лудница, ако за неку државу можеш рећи да је маћеха за своје грађане онда је то БИХ дефинитивно.
Ево иду избори и за кога ја да гласам сада осим да подерем гласачки листић? :evil:

Tako i treba, sve ide u odličnom pravcu. Blokade dok svima ne bude kristalno jasno da od zajedničkog života, života jednih pored drugih ili bilo čega što uključuje saradnju neće biti ništa. Uništenje BiH je prirodan proces i biće završen do kraja :kafa:
Надамо се.Молимо се Богу...:lol:

Лудница, ако за неку државу можеш рећи да је маћеха за своје грађане онда је то БИХ дефинитивно.
Ево иду избори и за кога ја да гласам сада осим да подерем гласачки листић? :evil:
A misliš da je nama u Srbiji nešto bolje ...
Možda sanjate Vučića da vam reši probleme lol

A misliš da je nama u Srbiji nešto bolje ...
Možda sanjate Vučića da vam reši probleme lol
Ипак је Србија доста заокружена територија која истина има проблем КИМ али ако мене питаш КиМ није проблем само Србије већ све више постаје глобални проблем док год постоји макар и једна велика држава која не признаје исту творевину.А како ствари стоје чланство у УН остаје закуцан неостварени сан.
Србија је некада добро каскала чак и за трулом БИХ која је пумпала свој буџет од разних донација међународне заједнице чији је интерес био да та Франкештајн држава опстане.Али прошло је скоро 30 година од рата, стале су донације ,сви су сити те исте БИХ.Србија опет с друге стране је привукла задњих 5 година сасвим завидан број инвестиција и то је ако мене питаш ок.Дешава се нешто.Србија ће испливати, БИХ тешко.Разлика ће бити све већа у корист Србије.

Ипак је Србија доста заокружена територија која истина има проблем КИМ али ако мене питаш КиМ није проблем само Србије већ све више постаје глобални проблем док год постоји макар и једна велика држава која не признаје исту творевину.А како ствари стоје чланство у УН остаје закуцан неостварени сан.
Србија је некада добро каскала чак и за трулом БИХ која је пумпала свој буџет од разних донација међународне заједнице чији је интерес био да та Франкештајн држава опстане.Али прошло је скоро 30 година од рата, стале су донације ,сви су сити те исте БИХ.Србија опет с друге стране је привукла задњих 5 година сасвим завидан број инвестиција и то је ако мене питаш ок.Дешава се нешто.Србија ће испливати, БИХ тешко.Разлика ће бити све већа у корист Србије.
Ma ok je , statistika nasa dika ...

Ma ok je , statistika nasa dika ...
Па престигли сте БИХ по просјеку плата.Мислим није неки велики успјех али је успјех.Наш минималац је јачи још увјек али не сумњам да ће разлика бити све већа у корист Србије.

Back