Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Босанци....овог пута ћете наступати самостално.
Koji su Bosanci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стварно не знам зашто "српски националисти" сада одједном нису за етнички чисте територије! Када би Додик и Иванић гласали за Бакиров "предлог", Српска добија отворен пут да се одржи референдум свих референдума, одвоји се од Босне, постане независна и прикључи се матици. А Косово је иовако изгубљено за "српске националисте", јер је њихов "вожд" 'Алек' потписао Бриселски споразум, те је Косово добило свој позивни број, границе, "Српска листа" (читај: СНС на Косову) брани Харадинаја од Куртија, српске судије положиле заклетву пред Тачијем и да не набрајам све оно што чини де факто признање Косова.
- - - - - - - - - -
Знам! чекају да им такав став одобри 'Алек'!
Dobićemo ga taman kao što ga je i Katalonija dobila. Ovo ostalo zaista nije vrijedno komentara.Стварно не знам зашто "српски националисти" сада одједном нису за етнички чисте територије! Када би Додик и Иванић гласали за Бакиров "предлог", Српска добија отворен пут да се одржи референдум свих референдума, одвоји се од Босне, постане независна и прикључи се матици. А Косово је иовако изгубљено за "српске националисте", јер је њихов "вожд" 'Алек' потписао Бриселски споразум, те је Косово добило свој позивни број, границе, "Српска листа" (читај: СНС на Косову) брани Харадинаја од Куртија, српске судије положиле заклетву пред Тачијем и да не набрајам све оно што чини де факто признање Косова.
- - - - - - - - - -
Знам! чекају да им такав став одобри 'Алек'!
Još kada bi ti bio u stanju da shvatiš činjenicu koja ti se ponovi ko zna koliko putaNema nikakvih Bosanaca. Izvoli pa pročitaj Ustav BiH. Inače od takvih kao ti niko niti traži niti očekuje pomoć.
- - - - - - - - - -
Dobićemo ga taman kao što ga je i Katalonija dobila. Ovo ostalo zaista nije vrijedno komentara.
Заправо тема је БИХ признање Косова.Шта мислите колега о томе?Папир трпи којекакве глоопости.
стање на терену је Босна-Босанци.....(фактичко стање)
Заправо тема је БИХ признање Косова.Шта мислите колега о томе?
Да поновим ако ниси прочитао све :
Ствара се вештачка криза како би марионете остале што дуже на власти.
А као по добром старом обичају опет неко ново њесра долази из Босне од Босанаца
Мислим да ти је садад јасније, надам се.
У праву си.Бакир је већ дуго политички у силазној путањи.Није он глуп,свјестан да БИХ неће никада признати Косово због РС.
Није први пут да Срби из Бих чувају вјерно леђа Србији?!То је добар капитал за даље преговоре о Косову.Да ли видиш ту чињеницу?
Наравно да не, јер је то о чему пишеш је имагинарно.
То је само у главама Вашим.
Фактичко стање је сасвим другачије.
Што се Бакира-Факира, Балуа, Преподобног и осталих тиче......(ако напишем казниће ме)
Плебс је глооп а овце треба шишати кад не умеју боље.
РС и Косово су теме да би горе поменути што дуже били на власти као марионете
и да би израбљивали плебс и ресурсе.....
То су чињенице.
О патриотизму прекодринаца смо сазнали током 90-тих......писао сам о томе, али Вама то смета.
(Када су ногицама у доопенце побегли у Србији, а онда је Смлатко Крадић&Цо ловио студенте по
београдских факултетима да му бране Босну......)
'Ајд лаку ноћ.
ПС Преговора о Косову нема, то је фарса за приглоопе.
- - - - - - - - - -
[/B]
Заправо демантује те преко 23.000 погинулих ВРС и дупло толико рањених.
Наравно да нема преговора када Срби нису у стању да искористе очигледни волеј звани РС а с друге стране губе Косово.
Нисмо у стању јер немамо озбиљне политичаре интелектуалце већ кокошаре.
![]()
![]()
Каква само прокламација без покрића. Ужас.
Заправо демантује те преко 23.000 погинулих ВРС и дупло толико рањених.
Наравно да нема преговора када Срби нису у стању да искористе очигледни волеј звани РС а с друге стране губе Косово.
Нисмо у стању јер немамо озбиљне политичаре интелектуалце већ кокошаре.
Како без покрића.Опет те демантује ово!Па РС је једини ентитет у регији који има сва обиљежја државе.
http://www.vladars.net/sr-sp-cyrl/Pages/default.aspx
BiH ne može priznati lažnu državu Kosovo jer će srpski član Predsjedništva staviti veto na takvu odluku.
FBiH ne može ratovati jer nema ko da ratuje, ukinuto je služenje vojnog roka i mogu eventualno da golim rukama krenu na Srbe u Bosni.
A to se ne bi pokazalo pametnim.![]()
U slučaju rata to bi ratovalo po par hiljada ljudi na jednoj i par hiljada na drugoj strani uz neke pse rata iz svetskih vukoebina i to je to, trajalo bi godinu dana najviše. Mislim da ni sile ne mogu puno imati koristi od ratova ovde jer to ne može da se otegne ko na Bliskom istoku gde ima puno pešadinaca i fanatika i pored masovne bežanije. Jedino ako hoće da za godinu dana isprazne Balkan pokrenuće se sukob.