bigamija ?

sta ja znam, cesto se kaze da precenjujemo taj keks, sa 30 mozes po celu noc, sa 40 pola noci, sa 50 hajd jedan sat...evo zene nek kazu same zar nije dovoljno jedan sat?

bio ovde jedan novosadjanin,zaboravila sam mu nik,veliki zenomrzac,tom smo sve bile pokvarene i prevrtljive.sa njim sam usla u raspravu i covek se bas cudio,kako to da nama zenama nije dovoljno 5 minuta seksa i kome to duze traje i da ne lazemo vise takve price...valjda se bojao da bi mu devojka mogla svratiti ovde i procitati :)

bio ovde jedan novosadjanin,zaboravila sam mu nik,veliki zenomrzac,tom smo sve bile pokvarene i prevrtljive.sa njim sam usla u raspravu i covek se bas cudio,kako to da nama zenama nije dovoljno 5 minuta seksa i kome to duze traje i da ne lazemo vise takve price...valjda se bojao da bi mu devojka mogla svratiti ovde i procitati :)

:super:

sta ja znam, cesto se kaze da precenjujemo taj keks, sa 30 mozes po celu noc, sa 40 pola noci, sa 50 hajd jedan sat...evo zene nek kazu same zar nije dovoljno jedan sat?

MA di dovoljno.. NIje meni dovoljno... :rumenko:

- - - - - - - - - -

pa ja nisam srela jos onoga kome hidraulika ne radi
kad naidjem na takvog,javicu ti ;)

PA dobro, to je mozda do tebe! :per:

- - - - - - - - - -

Da mu je zakazalo i da ne udovoljava mojim povecim apetitima ne bih bila sa njim!
Mogu slobodno reci da nekad ne mogu da izdrzim fizicki :)

PA neka malo on radi, kada se umoris... :p

Da li bi vam manje smetalo da vam muz uz vas ima jos jednu zenu ili da ima ljubavnicu . Svi zivite sretno zajedno . Podsjetio bi vas samo da ste neki dan skoro 100 posto glasovale da niste posesivne pa da vidimo na primjeru . Ili i na tajnoj anketi lazete ? Ccc ...
Što se mene tiče, muškarac koji može da me zadovolji, može da radi šta hoće kada nije u mom vidokrugu.
I ne bih dozvolila da sa mojom decom živi ljubavnica njihovog oca.

Da li bi vam manje smetalo da vam muz uz vas ima jos jednu zenu ili da ima ljubavnicu . Svi zivite sretno zajedno . Podsjetio bi vas samo da ste neki dan skoro 100 posto glasovale da niste posesivne pa da vidimo na primjeru . Ili i na tajnoj anketi lazete ? Ccc ...

pa yebala bi mu mater.
da sam htela biti mormonka ili kakva hanumica, onda bih drage volje i ispranog mozga možda i pristala na taj haremski gangbang :lol:

Ne može... ne delim ništa ni sa kim, ni pare, ni penis... ma ništa... eto ja sam jedno sebično stvorenje...

- - - - - - - - - -

:lol:
To dosta toga objašnjava.

Meni je dovoljno 5 minuta, samo vise puta po 5 minuta u nizu :zcepanje:

Uvijek mi je bila interesantna ova vrsta zajednice. Kada pogledam žene u svom komšiluku, obično su usamljene, nezadovoljne, čitava kuća na njima, a snaga na izmaku. Djeca već velika, otišla svojim putem, muž uglavnom sa prijateljima i ne vidi je više. U tim godinama potrebnije su prijateljice nego kad je žena mlada, oduvijek sam željela da imam sestru, ili pak drugaricu koja mi je kao sestra. Na stranu što je moja porodica prokleto patrijahalna i sto bi me zadavili da se udam za nekog ko već ima ženu.

Poslednja izmena:
Mnogo sam razmisljao o ovome sto se ovde pise... I ovako sam zakljucio - ne moze se sluziti dva gospodara, ne moze se sedeti na dve stolice, ne moze se voleti dve zene... KAda imam devojku sa kojom imam sve sto mi treba, prica, provedeno vreme, rasturanje od sexa, nema snase da imam jos jednu takvu. Nema sanse! Ako imam/trazim, znaci da nesto nije u redu sa tom vezom. Isto vazi i za zensku osobu...

Zato je super ako imate nekog pored koga vam zaista ne treba niko drugi. ;)

Mnogo sam razmisljao o ovome sto se ovde pise... I ovako sam zakljucio - ne moze se sluziti dva gospodara, ne moze se sedeti na dve stolice, ne moze se voleti dve zene... KAda imam devojku sa kojom imam sve sto mi treba, prica, provedeno vreme, rasturanje od sexa, nema snase da imam jos jednu takvu. Nema sanse! Ako imam/trazim, znaci da nesto nije u redu sa tom vezom. Isto vazi i za zensku osobu...

Zato je super ako imate nekog pored koga vam zaista ne treba niko drugi. ;)

:heart:

Ideja je dobra.
Pomenuste Sulju.

Koliko je dece napravio?

Osama Bin Laden ima oko 50 potomaka.

Te što im se svidja poslao bih u neki harem
da čekaju po par meseci da ih pozove.
A švrljanja nema.

A i neko novo doba.
Ove sada, ako jedno rodi, dosta joj.
A za prirodnu reprodukciju naroda
svaka treba da rodi po troje.

verovatno je tema postavljena zbog one dok. serije Sister Wives na TLC. Gledam i cini se da su dosta harmonicni odnosi. To mi je ok, ako svima odgovara takva vrsta zajednice. Pitam se kako domacin nije postavio pitanje da li bi zene volele da imaju vise muzeva od jednog?

verovatno je tema postavljena zbog one dok. serije Sister Wives na TLC. Gledam i cini se da su dosta harmonicni odnosi. To mi je ok, ako svima odgovara takva vrsta zajednice. Pitam se kako domacin nije postavio pitanje da li bi zene volele da imaju vise muzeva od jednog?

zar to nije logicna stvar, dovoljno im je da kuvaju, peru, ciste za jednim

Back