биг хед

W.A.S.P.:
знам много више него што мислиш ај сад ми лепо сиђи с оне ствари молим те, много стискаш
evo silazim,samo molim te skloni tu peglu sa face da pojedem krempitu...***** ti pecurke ala rade..Radeeeee...alo Radeeeeee ...si tu?

Derer:
Najbolje se snalazim u GSP-u poshto nemam kola ni vozachku.
A ti?

ja sam koristio nekoliko puta...a i medjugradske linije izbjegavam zato sto nikad nisam stigao nigdje autobusom da nisam kasnio nekoliko sati, placao 2 autobuske karte ili zamalo poginuo...od zadnja tri puta jednom se pokvario mjenjac, drugi put su riknule zadnje gume(sva sreca bila je uzbrdica) a imao sam i slucaj kvara hidraulike...

W.A.S.P.:
Не тај хед фокторе

Драге колеге форумаши и драге колегинице форумашице (има и изузетака које ми нису драге а оне ће се саме препознати) да ли мислите да величина главе утиче на квалитет оралног секса ?

Ја мислим да утиче иако ми није нека баш главата дунула ...
Ti kad lupis, lupis :D :D :D :D :D :D !Kakve veze glave?,samo je pitanje da li voli ili nevoli da duva,bar je to moje misljenje. :-D :-D

W.A.S.P.:
Не тај хед фокторе

Драге колеге форумаши и драге колегинице форумашице (има и изузетака које ми нису драге а оне ће се саме препознати) да ли мислите да величина главе утиче на квалитет оралног секса ?

Ја мислим да утиче иако ми није нека баш главата дунула ...
a ti mislis na "duboko grlo" a more :D utice i te kako.al sve bre veliko.secam se jedne takve.kad me poljubi,ko da me krava liznula :lol:

Back