- Poruka
- 6.984
evo silazim,samo molim te skloni tu peglu sa face da pojedem krempitu...***** ti pecurke ala rade..Radeeeee...alo Radeeeeee ...si tu?W.A.S.P.:знам много више него што мислиш ај сад ми лепо сиђи с оне ствари молим те, много стискаш
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo silazim,samo molim te skloni tu peglu sa face da pojedem krempitu...***** ti pecurke ala rade..Radeeeee...alo Radeeeeee ...si tu?W.A.S.P.:знам много више него што мислиш ај сад ми лепо сиђи с оне ствари молим те, много стискаш
е да ми кева није сређивала собу имао би и ја возачку ... сад ко зна где је ... јој колико ја мрзим ту женуja imam kola i vozacku. al se ne snalazim na slaviji
kako zensko kad si petao? :sad:NovaIsta:ja sam zensko. sta ce mi zensko?
Derer:Najbolje se snalazim u GSP-u poshto nemam kola ni vozachku.
A ti?
gazela:kako zensko kad si petao? :sad:![]()
gazela:e do dojavola sad..U savremenom svetu covek nikome ne moze verovati
Ti kad lupis, lupisW.A.S.P.:Не тај хед фокторе
Драге колеге форумаши и драге колегинице форумашице (има и изузетака које ми нису драге а оне ће се саме препознати) да ли мислите да величина главе утиче на квалитет оралног секса ?
Ја мислим да утиче иако ми није нека баш главата дунула ...
a ti mislis na "duboko grlo" a moreW.A.S.P.:Не тај хед фокторе
Драге колеге форумаши и драге колегинице форумашице (има и изузетака које ми нису драге а оне ће се саме препознати) да ли мислите да величина главе утиче на квалитет оралног секса ?
Ја мислим да утиче иако ми није нека баш главата дунула ...
dal zna il ne zna..u tome je razlikanikolasander:Ti kad lupis, lupis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!Kakve veze glave?,samo je pitanje da li voli ili nevoli da duva,bar je to moje misljenje. :-D :-D
ти баш не конташ зајебанцију ... већ сам ти реко да ми сиђеш с ***** педерчино, ***** ти матер мртву (ако није средићемо)dal zna il ne zna..u tome je razlika
да падају увреде, мора да ти је она наташа неки род чим га не волиш или си балија ...padaju uvrede od malog mladica....jel si pandur kad si glup?
Ti mora da imas veliku glavu!Cim znas.A?Dragantaur:dal zna il ne zna..u tome je razlika
da,imam 2 velike glave pa znamnikolasander:Ti mora da imas veliku glavu!Cim znas.A?