S Sizzlym Gost 08.01.2006. u 09:51 - BIG BROTHER - koji ce biti bolji srpski Vs hrvatski? #76 SPICE 1: pa moram sam sa sobom kad mi dosadilo sa tvojom kevom :shock: Kliknite za proširenje... jadan ti imash 4 posta a wec se kurchish....strashno...kratko cesh trajati...
SPICE 1: pa moram sam sa sobom kad mi dosadilo sa tvojom kevom :shock: Kliknite za proširenje... jadan ti imash 4 posta a wec se kurchish....strashno...kratko cesh trajati...
Arnold_Layne Ističe se Poruka 2.361 08.01.2006. u 10:00 - BIG BROTHER - koji ce biti bolji srpski Vs hrvatski? #77 da, Oath će te pojesti za doručak ahahhahahaaaaaahaha
keka7 Primećen član Poruka 533 08.01.2006. u 18:17 - BIG BROTHER - koji ce biti bolji srpski Vs hrvatski? #78 Fajt, fajt!
AntunTun Veoma poznat Poruka 10.850 10.01.2006. u 22:48 - BIG BROTHER - koji ce biti bolji srpski Vs hrvatski? #79 ovo je emisija za mentalno retardirane...za masu koja ne misli...za sve one polu ljude koji zhive kao krdo... praznik chiste gluposti...kao prave i jedine reke koja nas nosi...
ovo je emisija za mentalno retardirane...za masu koja ne misli...za sve one polu ljude koji zhive kao krdo... praznik chiste gluposti...kao prave i jedine reke koja nas nosi...
keka7 Primećen član Poruka 533 12.01.2006. u 21:32 - BIG BROTHER - koji ce biti bolji srpski Vs hrvatski? #80 AntunTun: ovo je emisija za mentalno retardirane...za masu koja ne misli... Kliknite za proširenje... ???? Ok filozofe, pa ti ne gledaj retarde ako nisi. Ako smo mi retardi jer pratimo BB onda samo napred maso!
AntunTun: ovo je emisija za mentalno retardirane...za masu koja ne misli... Kliknite za proširenje... ???? Ok filozofe, pa ti ne gledaj retarde ako nisi. Ako smo mi retardi jer pratimo BB onda samo napred maso!