Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja mladost, ulazi u 4 deceniju.sta tjes
mladost je za da se gresi
ja to najbolje od svih znam
kolko ono moma ima godina dana od dana proizvodnje do danasnjeg dana danasKoja mladost, ulazi u 4 deceniju.
Ova mi čak smešnija od druge. Osećaj nadolazeće i neizbežne kataklizme.
29.9999999kolko ono moma ima godina dana od dana proizvodnje do danasnjeg dana danas
sto ga kuci nisu tukli na vreme29.9999999
Ništa sad, gotovo je.sto ga kuci nisu tukli na vreme
vis da je batina iz raja izasla
Ti si za Palestinsku Federaciju?
Svakako ne mogu da podržavam IDFTi si za Palestinsku Federaciju?
takoe miamorSvakako ne mogu da podržavam IDF
Da, u Njemačkoj hvala Bogu danas nacizam nije popularan. Mada, što kaže jedan moj drug Palestinjara (Njemcima) "podržavali ste genocid tad, podržavate ga i sad, tako da vam je to jedina konstanta"U sukobu na bliskom istoku momica reprezentuje njemačku a ja ujedinjene nacije - i jedno i drugo potpuno beznačajni.
ja bi na tvom bliskom istoku ukopao svoje topove i drzao bi ga forevr <3U sukobu na bliskom istoku momica reprezentuje njemačku a ja ujedinjene nacije - i jedno i drugo potpuno beznačajni.
Da, oni nikako da izađu iz tog krugaDa, u Njemačkoj hvala Bogu danas nacizam nije popularan. Mada, što kaže jedan moj drug Palestinjara (Njemcima) "podržavali ste genocid tad, podržavate ga i sad, tako da vam je to jedina konstanta"
Solidan fristajl tejk
Ja sam stidljiva zena, prestanija bi na tvom bliskom istoku ukopao svoje topove i drzao bi ga forevr <3
vodjio bi te svudje na kafu i sladoliz u kralja petraJa sam stidljiva zena, prestani
Zašto me zezašvodjio bi te svudje na kafu i sladoliz u kralja petra