Biden kineskog predsjednika Xija nazvao diktatorom

Ipak sumnjam da ce SAD ikada uzeti Tursku za vjernog saveznika jer SAD i Velika Britanija imaju dugu povezanost i iste su vjere. SAD kad bi od Turske napravio super silu kontra Rusiji i Kini, onda bi uvijek strepili da se Turski Sultanat ne otme kontroli i ne okrene se protiv interesa samog SADa.
Na kraju krajeva, SAD je postao super sila na zaslugama Velike Britanije i njene kolonijalne proslosti. Ali sada, i drugi imaju snagu i naoruzali se tako da SAD sa muslimanima nema pozitivnih iskustava.

Svaki predsednik koji ima vlast je diktator.
Ne moze predsednik corp. sektora i novca koji ga je doveo na to mesto biti diktator, vec mora biti poslusnik.
Na narodu je da odluci hoce li biti u posedu drzave ili korporacija; a ako izabere ovo drugo onda se to nikako ne moze nazivati demokratijom.
Kinezi ocigledno favorizuju i praktikuju diktaturu.

Pogledajte prilog 1364317

Istocni Turkestan

Istocni Turkestan je najveci izazov za vecinu muslimana u Islamskom Svijetu a narocito za Republiku Tursku, koja se predstavlja liderom turkijskog plemena. Ako, Amerikanci zapnu i budu insistirali na Istocnom Turkestanu, Republika Turska i vecina islamskih drzava ce bit ponovo uz Ameriku.
Kada bi ta provincija bila etnicki u korist turkijskog plemena , mozda bi i mogli, ali danas zahvaljujuci naseljavanju kineza od strane drzave , kinezi cine 70% populacije u toj provinciji. Tu dolazimo do zida i kraja prica i zavera o otcepljenju. Ne znam istorijski da li je ta provincija bila kineska, u zadnjih par hiljada godina… provericu bas me zanima… pa od pre 2000 godina pre Hrista.
Populacija 2020 bilo 10 miliona kineza sada ih je 15 miliona na 24 miliona ljudi.
9 miliona su etnicke manjine, znaci nisu samo turkijska plemena, za 3 godine su se smanjili sa 14 na 9 miliona, migracije u velike gradove.
Interesuje me prica o odcepljenju te provincije po kojim parametrima?

mi ameri smo ubedjeni da kinezi nemaju sansi da zavladaju svetom
i zato ovo lozenje - da je bar neko analizirao sta je blinken rekao? niko, jer niko ne cita izmedju redova! zato ide vredjanje dalje, sasvim ocekivano, od strane bajdena

evo vam jos malo

Chinese Torture and Eat Man's Best Friend

1687444514046.png

Back