Ljudi pronaso sam tehniku kako da se okrecu pedale i da stedite ogromno energiju a pri tome idete skoro maksimalnom brzinom. Nije zajebasncija ozbiljan sam. Imam jednog poznanika koji se bavi biciklizmom i upucen je u tehnike neke i u principu kaze da i nema nikakve tehnike neke specijalne za okretanje pedala i kao samo ima dve vrste kad se jednom nogo i gura a drugom vuces ali kaze tako moze za kraci sprint ali za duze staze nema sanse mnogo odvlaci energije. A drugi kao nacin mada to nije nacin to je prirodno da jednom guras drugu odmaras i to je sve.
Medjutim ja sam pronaso nacin da se pedalira sa jakio malo potrosnje energije i trkali smo se 20Km. Ja sam bukvalno bez kondicije a on po par puta vozi biciklu svake nedelje znaci u top formi i nije mogo da me Prati. On se zabazeknuo i nije poverovao da nisam trenirao ili tako nesto.
Pa me sad zanima da li mogu nekako da patentiram to pa da se obogatim jer ovako kad razmisljam malo je nelogicno jer ne moze da se kontrolise niko kako pedalira. A stvarno ne bih objavio taj pronalazak za dzabe.
Medjutim ja sam pronaso nacin da se pedalira sa jakio malo potrosnje energije i trkali smo se 20Km. Ja sam bukvalno bez kondicije a on po par puta vozi biciklu svake nedelje znaci u top formi i nije mogo da me Prati. On se zabazeknuo i nije poverovao da nisam trenirao ili tako nesto.
Pa me sad zanima da li mogu nekako da patentiram to pa da se obogatim jer ovako kad razmisljam malo je nelogicno jer ne moze da se kontrolise niko kako pedalira. A stvarno ne bih objavio taj pronalazak za dzabe.