Bicikl zam15000 dinra.

BIC-1500-M-3.jpg

Sta god novo za te pare da ti preporucim zaebo bih te..i vec sam vise puta rekao..uzmi specifikaciju tog bajsa pre nego li ga kupis..i odi do nekog servisa..oni tamo i prodaju i kupuju bajseve..i reci da si ga 2x vozio..da vidis koliko vredi realno..pola para ti nece dati jer su to krsh delovi..tako da lepo skupi jos toliko i uzmi nesto ozbiljno..da ne ulazim koliko si visok i tezak to je posebna prica i koliko ce te kostati opravke

Pazi ja od kad znam za bajs slusam te price o jeftinim..kradenim..kombinacije..ali nikad ponavljam nikad niko da pokaze kupljen ili da info gde..kad..kolko:lol:tako da ok mozda je shaniran i taj se ne razume..anyway dajem tvom ortaku odma duplo ako oce:lol:

Kakav lik taj moj ortak nešto počelo da mu ''zavija'' kad vozi on mislio guma i u fazonu ''sad ću mu vratim reko je da je sve u redu'' inače bajs perfektno izgleda ja u šoku...Posle se ispostavilo da je patika:lol:Mislim da nije kraden baš smo pričali o tome makar on kaže da se taj lik time ne bavi...

Mislim kapiram da ljudi nece voziti svaki dan i ok ako neko nema kesh..ali obicno im je zao i imaju neke na pr mobilni nove generacije trip prioritet..na kraju ko ne plati na drini platice na cupriji jer sve brzo riknjava..ali kako ne kapiraju da taj bajs moze deci ostati..da je isplatljivo ulaganje i da se ne gubi na vrednosti

Back