Bicikl na akumulator

machinae

Domaćin
Poruka
3.292
U mom gradu doslo je do opste pomame za biciklima na akumulator, cime ionako debele babe postaju jos deblje.
Sta mislite, bi li peticija pomogla da se zabrani prodaja tih prometala zenama tezim od 70?
Dakle prvo vaga, a tek onda if then else.
Je li to zadiranje u osnovna ljudska prava?
Ili je poplava debelih baba zadiranje u opstu sigurnost prometa?

U mom gradu doslo je do opste pomame za biciklima na akumulator, cime ionako debele babe postaju jos deblje.
Sta mislite, bi li peticija pomogla da se zabrani prodaja tih prometala zenama tezim od 70?

Zar to nije skuter?

Goni to u ..., maltene su besumni, a ja nagluv, dok se to nije pojavilo nisam toliko cvikao da ce me neko zdrmati na trotoaru, jer motocikle i skutere ipak cujem, a biciklisti, cast izuzecima, ne mogu brzo da se krecu, a ova posast je pritajeno zlo, posebno sto mi misli odlutaju dok setam ulicama, iskljucim se, kao da sam na automatskom pilotu, i samo da me ne iznenadi neka bakuta na tom elektrotrotinetu dok sam u transu. :D

Sta je najgore i ove mlade vidle pa je postalo in...
Devojka mozda 25 god, granicni slucaj prasichluka i eto ne daj boze da okrece pedalu do kafica...
Seda na to cudo i ubire kalorije.
Zar nije cilj da babe koje nesto teze hodaju rade malo gimnastiku? A ovako se samo dalje pretvaraju u bezlicnu tromu masu bez kondicije.
Krajnja debilana.
Ja bih na to stavio etikete "opasno po zdravlje", ko na pljugama.

Čini mi se da živimo u istom gradu:lol:

Generalno je poplava "nepokretnih" ljudi kojima je sve teže da se na sopstvenim nogama odvuku čak i do prodavnice.

- - - - - - - - - -

Nije to samo biciklić...ljudi pale auto za bukvalno par koraka.
Sjedelački način života od rane životne dobi...tu ne pomaže više ni 45min dnevno gym, već kompletna promena životnih navika.

I time se eksponencijalno generisu jos tone takvih...

Jako sam netolerantna prema toj pojavi,
nije ova tema za mene: )

Danas je lakše nego ikada pre pretvoriti se u mrtvosanu vreću atrofiranih mišića. Svi iz nekog razloga padamo u iskušenje višesatnog sedenja, ležanja,neko i zbog posla itd.....koliko sam puta samo sebe prekorila zbog forumašenja recimo, pa sam par sati provedenih ovde nadoknađivala sa višesatnim hodanjem, plivanjem, trčanjem...jako mi je to smetalo, ali rekoh sebi, Ripli yebiga, pogledaj ove guzlare na biciklićima na akumulator, pa ti sad biraj, ili to ili....ovako kako je sad:malav:

Jako sam netolerantna prema toj pojavi,
nije ova tema za mene: )

Danas je lakše nego ikada pre pretvoriti se u mrtvosanu vreću atrofiranih mišića. Svi iz nekog razloga padamo u iskušenje višesatnog sedenja, ležanja,neko i zbog posla itd.....koliko sam puta samo sebe prekorila zbog forumašenja recimo, pa sam par sati provedenih ovde nadoknađivala sa višesatnim hodanjem, plivanjem, trčanjem...jako mi je to smetalo, ali rekoh sebi, Ripli yebiga, pogledaj ove guzlare na biciklićima na akumulator, pa ti sad biraj, ili to ili....ovako kako je sad:malav:
Cek cek....

Sama sebe zoves ripley? :D

Pa ok, to moze da bude ono u smislu sta je degutantno. I sta se sve ukljucuje u drustvu sto moze da te uvredi ili zgadi.

šta fali mojoj, ma daj, prava bicikla...:mrgreen:

bicikla.jpg

Ja sinotj ispeečkarao jednog u džipu, uplašio sam se za kera, zamalo ga nije zgazio. Stane pa krene, a ja pustio kuče da ide slobodno...možemo da zaključimo iz ovoga sledeče: mafijaši u džipovima u zatvore, babe na skootere! :lol:
Jednom nedeljno da im se ogranizuje kros na Ušću i da dobiju besplatne sponzorske majice od raznih partija i besplatan ručak. Eto, sve sam smislio jer ja mislim na zdravlje nacije i trećeg doba! :lol:
Kros na 100m jednom nedeljno prigodnog naziva Trka zadovoljstva

Back