Biblija...

Izvini,ali ne znam tacno gde se nalaze te recenice,ali dacu ti citat:

"I vatre uzdrmace kule novog sveta"... Toliko sam zapamtio.

Nije ni cudo sto to tu pise. Iluminati (ljudsko-reptilske porodice koje vladaju svetom) su u skoro celom novom zavetu napisli svoje planove.

Piso familija koja je bila rod sa Konstantinom (iluminat) je prepravila veliki deo Biblije. Dobili su instrukcije da naprave verziju da bi se ljudi osecali ponizeni i da se eliminise bilo sta u tekstovima u vezi naseg pravog porekla i da smo bili spiritualna bica. Delovi koji su imali veze sa inkarnacijom, sa bicima koja nisu odavde, sa pravom kreacijom Isusa i pravu pricu o razpecu na krst, su totalno izvukli iz pisanja.

Poslednja izmena:
ima vise (mnogo) autora, ne zna se tacno za svaki njen deo, ali se zna ko je birao sta ce uci u njen sadasnji "sastav"...
evo cak tvrde (naucnici) da je Toru pisalo nekoliko njih....(i po stilu i po sadrzaju se vidi da ima vise autora)

Toru sam navela jer su to prvih 5, Mojsijevih knjiga...(dakle smatralo se da ih je napisao Mojsije...a sada se sasvim realno tvrdi da ima vise autora ...itd..itd..)

Nije ni cudo sto to tu pise. Iluminati (ljudsko-reptilske porodice koje vladaju svetom) su u skoro celom novom zavetu napisli svoje planove.

Piso familija koja je bila rod sa Konstantinom (iluminat) je prepravila veliki deo Biblije. Dobili su instrukcije da naprave verziju da bi se ljudi osecali ponizeni i da se eliminise bilo sta u tekstovima u vezi naseg pravog porekla i da smo bili spiritualna bica. Delovi koji su imali veze sa inkarnacijom, sa bicima koja nisu odavde, sa pravom kreacijom Isusa i pravu pricu o razpecu na krst, su totalno izvukli iz pisanja.

ovo cak moze biti tacno...ali daleko od togada znam dovoljno da mogu da tvrdim...

Toru sam navela jer su to prvih 5, Mojsijevih knjiga...(dakle smatralo se da ih je napisao Mojsije...a sada se sasvim realno tvrdi da ima vise autora ...itd..itd..)

5. knjiga Mojsijeva, 34:5-7:

5. И умрије ондје Мојсије слуга Господњи у земљи Моавској по ријечи Господњој.

6. А погребе га Господ у долини у земљи Моавској према Вет-Фегору; и нико не дозна за гроб његов до данашњега дана.

7. И бјеше Мојсију сто и двадесет година кад умрије, и не бјеху потамњеле очи његове нити га снага издала.

Dakle, kako se smatralo da ih je napisao Mojsije, kad opisuju njegovu smrt?

5. knjiga Mojsijeva, 34:5-7:

5. И умрије ондје Мојсије слуга Господњи у земљи Моавској по ријечи Господњој.

6. А погребе га Господ у долини у земљи Моавској према Вет-Фегору; и нико не дозна за гроб његов до данашњега дана.

7. И бјеше Мојсију сто и двадесет година кад умрије, и не бјеху потамњеле очи његове нити га снага издала.

Dakle, kako se smatralo da ih je napisao Mojsije, kad opisuju njegovu smrt?

verovatno su smatrali do tog trenutka, ili prve cetiri...pitaj Jevreje...oni ce ti objasniti...:lol:

Back