Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 247.285
Dragi moji, pronašao sam Bibliju prevod Daničić Karadžić u pdf pa evo da podelim s vama.
Библија или свето Писмо старога и Новога Завјета PDF
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта кукаш кад је Милин провео године преводећи а ти ни да прелисташ.Да хоће више неко превести Стари завјет опет. Овај Даничићев превод је застарио. Ако већ преводимо Писмо на народни језик онда апдејтујте то мало. Отац Драган Милин је превео али нисам пуно читао.
Па мислио сам да га ставе у Писма у продаји. Колико знам још увијек је Даничићев тамо.Па шта кукаш кад је Милин провео године преводећи а ти ни да прелисташ.
Ниси читао Бакотићев превод ?
koji je recimo detalj iz biblije zastareo i treba da se modernizuje?Да хоће више неко превести Стари завјет опет. Овај Даничићев превод је застарио. Ако већ преводимо Писмо на народни језик онда апдејтујте то мало. Отац Драган Милин је превео али нисам пуно читао.
Па рецимо Египат се зове Мисир. Мислим знамо да је то исто мјесто али Египат је далеко познатији назив данас. Затим описи Скиније и Храма су јако заморни кад се читају у Даничићевом старинском стилу.koji je recimo detalj iz biblije zastareo i treba da se modernizuje?
Па има га једно две године у продаји. Чарнић и Милин.Па мислио сам да га ставе у Писма у продаји. Колико знам још увијек је Даничићев тамо.
Vidiš nisam znao da su ga pustiliПа има га једно две године у продаји. Чарнић и Милин.
Требао је изаћи у штампу још 2019 али су одложили издавање.Vidiš nisam znao da su ga pustili
Ja imam DK bibliju staru 102 godine, latinica, štampana u Beogradu, Londonsko društvo. Prodo bi je za goleme pare....Dragi moji, pronašao sam Bibliju prevod Daničić Karadžić u pdf pa evo da podelim s vama.
Imas odlican prevod Novi svet https://wol.jw.org/sr-Latn/wol/binav/r353/lp-sboДа хоће више неко превести Стари завјет опет. Овај Даничићев превод је застарио. Ако већ преводимо Писмо на народни језик онда апдејтујте то мало. Отац Драган Милин је превео али нисам пуно читао.
Не, немам.Imas odlican prevod Novi svet https://wol.jw.org/sr-Latn/wol/binav/r353/lp-sbo
eto sad imasНе, немам.
Немам идаље. Могу само отворити из забаве.eto sad imas