BIA

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
granatapfel:
kako ste se samo primili!!!!

kako ne shvatate da je to provokacija bia coveka kako bi se videlo da li postoje neke veze...

"klinac" je nedosledan, ne zna osnovne stvari, nelogican... zar vam to ne lici na nekog tipicnog predstavnika bia-e???

metode rada bia i slicnih organizacija u svetu jako mali broj razume!!!

pusa onome ko je postavio post! :lol:

KOLIKO PUTA SI GLEDAO BALKANSKOG SPIJUNA ?? :)

nesons:
granatapfel:

kako ne shvatate da je to provokacija bia coveka kako bi se videlo da li postoje neke veze...

"klinac" je nedosledan, ne zna osnovne stvari, nelogican... zar vam to ne lici na nekog tipicnog predstavnika bia-e???

KOLIKO PUTA SI GLEDAO BALKANSKOG SPIJUNA ?? :)

HAHAHA!!!!bravo care!stvarno je covek teska paranoja ,jos salje " puse"! HAHA

kao,prvo...Sta mislite da je proslost toliko vazna?To je mozda i preduslov za BIA.Mislim da to nije nista posebno.A tamo cak mislim da ima i (da se ne izrazim) koji se kriju iza znacke,a ustvari su...pf!..Mislite da neka greska iz mladosti(kao npr. tuca i sl.) moze da te kosta toga da izgubis posao?To ne bi trebalo da bude toliko bitno a oni ne mogu sudiri o vama na osnovu drugih..Hajde ako ima neko ko se vise razume, neka napise nesto vise o tome ili neka me kontaktira..

Mozda neko nece razumeti neke reci i zasto sam rekao MISLIM...Tako sam napisao,jer necu da kazem neke stavri(a i nema potrebe za ovim jer sam sve napisao iz jednog drugog razloga),da mi se ne bi obile o glavu kojiim slucajem.Ko razume-shvatice

Dajte ljudi, ako ne moze farmacija, medicina ili neki drugi fax bar pravni moze da se zavrsi uz neki dodatni poslic posto na fakultetu studenti nemaju apsolutno nikakve obaveze u toku godine.Onima na budzetu trebaju potpisi sa dva predavanja i dve vezbe godisnje(a profesori vecinom najave kad ce biti potpisi), a samofinansirajuci ne moraju da se pojave na fakultetu. Tako da je prica o nedostatku novca suplja.

Drugo, nije tacno oda se u BIU primaju samo ljudi sa faxom, ja poznajem lika koji radi a ima zavrsenu visu kriminalisticku.Takodje, na sajtu su trenutno oglasi za posao i traze nekog administrativnog radnika sa srednjom pravno-birotehnickom ili gimnazijom, pa tako moze da se ubaci ako mu je bas toliko stalo do BIE.

Trece, tacno je da sve zivo ispituju vrlo detaljno.

http://www.bia.sr.gov.yu/Ser/frameset.html

Vidim da niko nije napisao jedan vrlo bitan podatak: imao-nemao vezu,od dana konkurisanja do dana stupanja na posao ce proci najmanje 6 meseci,a vrlo realno i vise od godinu dana...

prvo rambo 2 sto lazes ovu decu zar nevidite da je to lik iz doticne ovde spominjane agencije koji se lozi da je 007 tj.bond pa vas kao pita dali neko ima vezu ili zna nekoga da bi on mogao da se igra bonda pa da smara likove koji mu se jave.Drugo zar vam nije cudno da se tip od 20 godina potpisuje kao rambo sto je totalno idiotski to je nik za decu uzrasta do 10 god.cak i ovi malo stariji danas gledaju americke kecere ne ramba. Trece lik je skroz nedoreciv i zbunjen pa on i da jeste stvarno decko od 20 god koji bi radio u agenciji nebi se interesovao na netu i bio bi svestan da je to teko izvesti.Pazite on je i napisao da je uporodici kriza VELIKA DA KASNE PLATE PO 1 GOD.A pritom nudi novac za informaciju o vezama i uplacuje internet i umesto da gleda halo oglase on trazi posao u bia na nekom tamo forumu.

Jos da dodam ti sto si se predstavio kao rambo2 mozda bi bolje prosao kao spiderman:lol:
radi svoj posao i malo manje gledaj akcione filmove :grin: sta si hteo reci ja:dontunderstand:

Ukoliko zelite radit za sigurnosnu agenciju hrvatske, ostavite ovdje podatke. Trebamo intelektualno potkovane, zdrave sposobne decke sa naocitom obrazbom. I lijepo odgojene dapache, ne

kao,prvo...Sta mislite da je proslost toliko vazna?To je mozda i preduslov za BIA.Mislim da to nije nista posebno.A tamo cak mislim da ima i (da se ne izrazim) koji se kriju iza znacke,a ustvari su...pf!..Mislite da neka greska iz mladosti(kao npr. tuca i sl.) moze da te kosta toga da izgubis posao?To ne bi trebalo da bude toliko bitno a oni ne mogu sudiri o vama na osnovu drugih..Hajde ako ima neko ko se vise razume, neka napise nesto vise o tome ili neka me kontaktira..
bitna im je jer nece da brime bivse robijase i nei skuzne na oruzju , mora imati par neku opuku dal vojnu ili policijsku

moze biti de fakto sa tu profeziju ako sna negok dreba da ide na strucu skolu u n. sad ili u bg na sest do godinu dana ba onda na preporugu atasea koji mu je na celu

prvo tebe i svakok ce da prvo da provere u celosti prozlost i onda ce da ti jave mozda nigat a

Imam 20 godina i srednju strucnu spremu, zanima me da li bih sa tom skolom mogao da radim u bezbednosno informativno agenciji, i kome da se obratim koga da kontaktiram ako neko nesto zna o tome neka pise slobodno vrlo mi je bitno.

Pozdrav
da ubadnes kao radnik u bia agenciju da uces je samo ako te posovu na posao i to je nego pitanje ako uce u top pet ljudi a samo je jedan imao manje od dvateset godina i kratko je bio jer je susbendovan na neodreceno njemu jos nisu rekli dali ce da radi ili ne

Back