bi li mogle zivjeti u indiji ?

smrkavac

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
250
Nisam sada mislio na neki slam mumbajia , zabito selo ili da postanete hare krisnica . Mislio sam recimo na pokrajnu GOA . To je uz indijski ocean i ima jako puno evropljana koji tamo kupuju kuce za stare dane tako da nebi bile egzotika . Gledao sam jedan bolivudski film i zene su u njemu lijepe ( muskarce vi procjenite ) . Malo sam se raspitao za cijene i vec za 30 dolara mozete imati kucnu pomocnicu ( domacicu ) . Je da je kulturoloska razlika velika kao i da ima dosta silovanja ali da li vas bar malo privlaci ili bi to prepustile vjerskim fanatkinjana iz hk ?

Mogla bi sebe da zamislim na odredjeno vreme - ako bi imala neku posebnu misiju zasto sam tamo^^
Tu sam otvorena - jer je jedno saaaasvim drugo zivotno iskustvo ... pa i ako ne bude bas najbolje - samo je za odredjeno vreme :mrgreen:

Za zivot u Indiji..... morala bi jos dosta informacija da sakupim pa da onda odlucim :)

Recimo, ako ima toliko kriminala i silovanja........ a ja imam zensko dete z:(

ili - da li bi mogla da si priustim da moje dete ide u dobri americku ili evropsku skolu tamo :strika:

U cemu je problem ? Previse vam lice na cigane , pa niste valjda rasistice ? Dok vi tamo slavite badnjak mi tu imamo sveta tri kralja i ja sam sanjao tri mala cigana ili indijca , stali . Pa mi palo na pamet da mozda u toj indiji i nije tako lose . Sigurno da i tamo ima kretencuga ali im je religija ipak miroljubivija od islama . Pa i gandhi je bio od tamo . Svi govore engleski tako da vam jezik nebi bio problem a i imaju razvijenu vegetarijansku kuhinju ako neka to voli .

eh...da menjaju ovo

rasprodaje-butici-knez-mihajlova-snizenja-cena-1328585176-42965.jpg

za ovo

02india-cnd-span1-articleLarge.jpg

Nisam sada mislio na neki slam mumbajia , zabito selo ili da postanete hare krisnica . Mislio sam recimo na pokrajnu GOA . To je uz indijski ocean i ima jako puno evropljana koji tamo kupuju kuce za stare dane tako da nebi bile egzotika . Gledao sam jedan bolivudski film i zene su u njemu lijepe ( muskarce vi procjenite ) . Malo sam se raspitao za cijene i vec za 30 dolara mozete imati kucnu pomocnicu ( domacicu ) . Je da je kulturoloska razlika velika kao i da ima dosta silovanja ali da li vas bar malo privlaci ili bi to prepustile vjerskim fanatkinjana iz hk ?

ma ja bih mogla i u tasmaniji, sto da ne

Raj na zemlji:)..rado bih se sutra preselila:)

Back