BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
kvalitet fakulteta nije u 2500 stranica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kvalitet fakulteta nije u 2500 stranica.
Tih 2500 stranica nemaju nikakve veze sa fakultetom obicna knjiga ne znam u vezi sa cim je tvoj post...
Zapravo anita je skrenula sa teme pocevsi da prica kako je neko manje inteligentan zato sto uci nesto 4 h a ja sam samo kao kvantitet uzeo tih 2500 strana koje ucim ....
Tih 2500 stranica nemaju nikakve veze sa fakultetom obicna knjiga ne znam u vezi sa cim je tvoj post...
Zapravo anita je skrenula sa teme pocevsi da prica kako je neko manje inteligentan zato sto uci nesto 4 h a ja sam samo kao kvantitet uzeo tih 2500 strana koje ucim ....
A to daMislim uopshteno. Kvalitet fakulteta se ne meri ako treba da naucish 2500-3000 stranica, vec koliko razvije kriticko misljenje, analitiku i fin pristup nauci.![]()
Ti ako dnewno ucis wishe 4 h, puko si majke mi.
Ai josx owih 2 500 strana..
uzas. Bolje ti je da budes normalan, radis nesto,nadjes nesto u ziwotu. Brate ok je uciti i biti odgoworan.. ali natji balans..
Ja sam zavrsio fiziku u NS.Sad radim doktorat u inostranstvu.Ipak buducim studentima savetujem Bg univerizitet koji ipak bolji.Ipak ne treba se zavaravati ni on nije evropski vrh,nazalost.
Znate kako, studirajte gde ko zeli. Ja sma odabrao Bg iz nekih intimnih razloga, ali to ne znaci da je NS losh. Svaki grad nosi lepotu. Ja obozavam citavu Vojvodinu, zbog svoje tolerancije i multikulturalnosti, a isto volim Bg zbog ubrzanog zivota i velike populacije. Lepota sveta je shto smo razliciti. Kako ocekujete da iko poshtuje vashe misljenje, ako ga primoravate na vashe.
Ima li gradjevinski fakultet u Novom Sadu?